Adem abi merhaba evde tv ve mac seyretmek icin tv alacağım ses ve görüntü kalitesi benim için önemli. Philips 50pus8506 ile vestel 50qa9700 arasında kaldim. 13000 tl ayırdım. Önerebileceginiz başka tvde olabilir. Teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi 65 inch olanları senin video ve inceleme yazından buldum. 55 olanların panelleri hakkında bilgi vermen mümkün mü4 ünün de panel üretici ve kodları farklı
İlk fırsatta siteye girmeye çalışırım bilgileri.Abi 65 inch olanları senin video ve inceleme yazından buldum. 55 olanların panelleri hakkında bilgi vermen mümkün mü
Adem abi merhaba. Tv geldi fakat görüntü kalitesi beni pek memnun etmedi. İade edecegim. Evim uzun dikdörtgen şeklinde ips paneller hoşuma gidiyor. Oneriniz nedir. Vestel 55au9090 cok hoşuma gitti fakat cok büyük. 50 ideal teşekkürlerPUS8506![]()
50'' IPS panel bir tv olacak doğru mu anladım?Adem abi merhaba. Tv geldi fakat görüntü kalitesi beni pek memnun etmedi. İade edecegim. Evim uzun dikdörtgen şeklinde ips paneller hoşuma gidiyor. Oneriniz nedir. Vestel 55au9090 cok hoşuma gitti fakat cok büyük. 50 ideal teşekkürler
Evet adem abi50'' IPS panel bir tv olacak doğru mu anladım?
Lg 50up7700 serileri nasıl abi.? Sihirli kumandada varEvet adem abi
50 ve IPS olunca sıkıntı, LG 50 ve 70'' ürünlerde genelde VA panel kullanır.Lg 50up7700 serileri nasıl abi.? Sihirli kumandada var
50 ve IPS olunca sıkıntı, LG 50 ve 70'' ürünlerde genelde VA panel kullanır.
Yine de yarın sabah ofise gidince ofis pc de bulunan listeye bir bakayım bu modelde hangi panel veya paneller kullanılmış.
Merhaba, ikisi de HKC grubundan panel ile aynı kodla çalışılmış.Adem abi merhaba turkiyede satışı olmayan lg nin 50UP78006LB modeli dikkatimi çekti. İthalatçı garantili bunuda inceleye bilir misiniz 50up7700 ile farkı var mı teşekkürler
Adem abi benim için tv renkleri canlı olmalı. Vestel alayım en iyisi diyorum. vestelde 50QA9700 , vestel 55UA9090 ve vestelin yeni tv Google tv olan 55GL serisiydi galiba siz olsanız hangisini seçersiniz. Ve Neden ?Merhaba, ikisi de HKC grubundan panel ile aynı kodla çalışılmış.
Yerli üreticilerin bir serisinde HKC panellerde bir sıkıntı çıktı ama bu kod o kod değil.
QA9700, renklere önem verdiğiniz ve QDEF katmanın lumen avantajının renk gamutuna pozitif etkisi çok.Adem abi benim için tv renkleri canlı olmalı. Vestel alayım en iyisi diyorum. vestelde 50QA9700 , vestel 55UA9090 ve vestelin yeni tv Google tv olan 55GL serisiydi galiba siz olsanız hangisini seçersiniz. Ve Neden ?
Abi p735 de chot panel mi ? 50inç versiyonuP635 ok dir ancak bu grup CHOT panel ile üretilmiştir bilginiz olsun. Diğer inch ler CSOT paneldir.
Firma yetkilisinden aldığımız bilgiye göre CHOT.Abi p735 de chot panel mi ? 50inç versiyonu
Ispanak namık Csot diyor hangisi net bilgi acabaFirma yetkilisinden aldığımız bilgiye göre CHOT.
55 inç'ten bahsediyordur o muhtemelen.Ispanak namık Csot diyor hangisi net bilgi acaba
Yanlış yazmışım55 inç'ten bahsediyordur o muhtemelen.50 inçler CSOT değil çünkü.
Peki andoird ve google olarak ikiye ayrılıyor galiba hangisini önerirsiniz 50 inç olanınYanlış yazmışım![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.