Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TV önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mehmetcan.

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
16.500
Marka Model Bilgisi
Marka fark etmeksizin. Ben olsam şunu alırdım diyeceğiniz
Herkese hayırlı ramazanlar. Önceki konu da biraz karışıklık olduğu için yeni konu açmak istedim. Aşağıdaki maddeler halinde sıraladım.

Yarın Sipariş vermem gerekiyor!

Kullanım amacı :
Normal anten yayını - İnternetten dizi, film- Maç yayını - PlayStation

Ekran boyutu : 50-55 inç

Bütçe : 19 bin ₺

Zamanınızı ayırıp ben olsam şunu alırdım diyeceğiniz cihazları yazar mısınız.

Televizyonun bulunacağı konumu aşağıya ekledim.

IMG_20240318_212242.jpgIMG_20240318_211933.jpg

Öncelikle değerli @Adem Helvacı ve @İlteriş Yılmaz hocam ve Siz değerli Forum arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
O bütçedeki bir televizyonun konsol performansından bir şey beklemeyin derim. Model olarak Vestel 55Q9900 / 50Q9900 değerlendirilebilir.

@Adem Helvacı & @İlteriş Yılmaz hocam siz ne düşünüyorsunuz webos android (APK yüklenebilmesi ve diğer özellikler için) ne önerirsiniz. Bugün almam gerekiyor da
Android TV hepsinin içinde en çok uygulama kurulabilir sistem, en çok dışarıdan müdahale edilebilir sistem kısaca. Google TV'ye de yükleme yolları mevcut. Zaten Android TV temelli o da. Ancak @Murat ALA 'ın da dediği gibi bu segmentte playstation performansını ortalamanın üstünde beklememek gerekiyor. Zaten oyun konsolu ile iyi bir deneyim istiyorsanız segment değiştirmeniz gerekiyor direkt olarak. Ama ne alacağınızı bilir ve bundan tatmin olursanız bu segmentte alınabilecek en iyi model hala 58P635 bence. Konsol, ekran, yan açı performansı gibi birçok açıdan bu segmentte test ettiğimiz modellerin üzerinde. Burada olumsuz olan ise TCL'in yetkili servis konusunda hala sınıfta kalıyor oluşu.

Android TV hepsinin içinde en çok uygulama kurulabilir sistem, en çok dışarıdan müdahale edilebilir sistem kısaca. Google TV'ye de yükleme yolları mevcut. Zaten Android TV temelli o da. Ancak @Murat ALA 'ın da dediği gibi bu segmentte playstation performansını ortalamanın üstünde beklememek gerekiyor. Zaten oyun konsolu ile iyi bir deneyim istiyorsanız segment değiştirmeniz gerekiyor direkt olarak. Ama ne alacağınızı bilir ve bundan tatmin olursanız bu segmentte alınabilecek en iyi model hala 58P635 bence. Konsol, ekran, yan açı performansı gibi birçok açıdan bu segmentte test ettiğimiz modellerin üzerinde. Burada olumsuz olan ise TCL'in yetkili servis konusunda hala sınıfta kalıyor oluşu.
@İlteriş Yılmaz hocam yanıtınız için teşekkür ederim. PlayStation olayı pek önemli değil. Bütçeyi de 19 -20 bine kadar da çıkarabilirim. Bu fiyata da mı TCL önerirsiniz. Onvo Philips Dijitsu Arçelik Samsung vs den önereceğiniz var mı?

@İlteriş Yılmaz hocam yanıtınız için teşekkür ederim. PlayStation olayı pek önemli değil. Bütçeyi de 19 -20 bine kadar da çıkarabilirim. Bu fiyata da mı TCL önerirsiniz. Onvo Philips Dijitsu Arçelik Samsung vs den önereceğiniz var mı?
Samsung'un bu fiyatlara bir ürünü kalmıyor maalesef. Onvo, philips, dijitsu alacağınıza ürün kalitesi Samsung kalitesine yakın olan Tcl rahatlıkla alınabilir. Bütçe 20ye çıkabiliyorsa 58P635 rahatlıkla alınabilir. Derseniz ki yetkili servisi daha iyi olsun, garantisi uzun olsun. @Murat ALA'ın önerileri mantıklı olacaktır.

Herkese hayırlı ramazanlar. Önceki konu da biraz karışıklık olduğu için yeni konu açmak istedim. Aşağıdaki maddeler halinde sıraladım.

Yarın Sipariş vermem gerekiyor!

Kullanım amacı :
Normal anten yayını - İnternetten dizi, film- Maç yayını - PlayStation

Ekran boyutu : 50-55 inç

Bütçe : 19 bin ₺

Zamanınızı ayırıp ben olsam şunu alırdım diyeceğiniz cihazları yazar mısınız.

Televizyonun bulunacağı konumu aşağıya ekledim.

Ekli dosyayı görüntüle 14034Ekli dosyayı görüntüle 14035

Öncelikle değerli @Adem Helvacı ve @İlteriş Yılmaz hocam ve Siz değerli Forum arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
https://www.vatanbilgisayar.com/tcl...iLqUPq4wJkfoigqncn99B9L9UkV-pikBoCjyIQAvD_BwE mantıklı bir model. 55qa5d63dt önerecektim ama ekran küçültmeye değmez. Tam 19k.

Samsung'un bu fiyatlara bir ürünü kalmıyor maalesef. Onvo, philips, dijitsu alacağınıza ürün kalitesi Samsung kalitesine yakın olan Tcl rahatlıkla alınabilir. Bütçe 20ye çıkabiliyorsa 58P635 rahatlıkla alınabilir. Derseniz ki yetkili servisi daha iyi olsun, garantisi uzun olsun. @Murat ALA'ın önerileri mantıklı olacaktır.
Abi bütçeyi 25 bine çıkardım. 12 ay taksitle vatandan alacağım. Biliyorum sürekli bişey istiyorum da şu modellerden hangisi alınır 50-55 inç . Veya önereceğin var mı? Philips e apk vs kuruluyor mu? @İlteriş Yılmaz @Adem Helvacı abi lütfen sende bişey söyle :(

Ekli dosyalar

• IMG_20240320_162821.jpg
    IMG_20240320_162821.jpg
    45.1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20240320_162918.jpg
    IMG_20240320_162918.jpg
    31.5 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20240320_162752.jpg
    IMG_20240320_162752.jpg
    33.6 KB · Görüntüleme: 15
Abi bütçeyi 25 bine çıkardım. 12 ay taksitle vatandan alacağım. Biliyorum sürekli bişey istiyorum da şu modellerden hangisi alınır 50-55 inç . Veya önereceğin var mı? Philips e apk vs kuruluyor mu? @İlteriş Yılmaz @Adem Helvacı abi lütfen sende bişey söyle :(
55GHQ9500'ü takip edin indirime girerse alırsınız. 55GHU9000 moderatörlerimizden @Beril in kardeşi @Begum de var yorumlarını açacağı bir konuda öğrenmek isteriz.

Merhaba, 25bin civarına bende bir tv arayışı içerisindeyim. hale hazırda samsung 49nu7100 ve 43ru7400 tvler mevcut. fakat 49" olanın ekranı kırıldı. yerine 55" lik bir tv düşünüyorum. genelde tv-belgesel, netflix-youtube-prime için kullanıyorum. ambiyans ışığı için philips'e de yakınım. yardımcı olabilirseniz önerilerinize açığım. benim için görüntüsü ve garanti-servis desteği önemli. iyi forumlar

Merhaba, 25bin civarına bende bir tv arayışı içerisindeyim. hale hazırda samsung 49nu7100 ve 43ru7400 tvler mevcut. fakat 49" olanın ekranı kırıldı. yerine 55" lik bir tv düşünüyorum. genelde tv-belgesel, netflix-youtube-prime için kullanıyorum. ambiyans ışığı için philips'e de yakınım. yardımcı olabilirseniz önerilerinize açığım. benim için görüntüsü ve garanti-servis desteği önemli. iyi forumlar
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama bakalım.

@Adem Helvacı abi sen Ne tavsiye edersin .
Bütçe: 25 bin
İzleme mesafesi: 3.5 metre falan
İzlenecek şeyler: Maç, azda olsa karasal yayın. Dijital platformlardan dizi- film vs . İlerleyen zamanlarda Ps 4 ile kullanabilirim. Lütfen bir kaç model belirt abi . Vatan - MediaMarkt vs yerlerden olursa iyi olur elden almam gerekiyor da

@Begum hanım yorumlarınızı bekliyoruz.
Merhabalaar, açıkçası ben genel olarak çok memnunum. Tek sıkıntı olarak gösterebileceğim konu Android olmasından kaynaklı olarak ilk açılırken biraz yavaş bir yüklenme süresi oluyor, minik takılmalar oluyor. Buna ben takılmam, ne olacak 2 dk beklerim diyorsanız tercih edebilirsiniz.

Renk olarak gayet güzel gözüküyor, fotoğrafta benim gözümle gördüğüm şey gibi olmayacaktır ama yine de yardımcı olabilmesi açısından bırakıyorum buraya.

Ses kalitesi olarak ben ortadan bile az olacak şekilde kullanıyorum ve ona rağmen bütün evde sesi kaliteli bir şekilde duyuluyor, herhangi bir cızırtı yok.

Başka sorunuz olursa o şekilde yanıtlayabilirim, daha önce hiç televizyon için yorum yapmamıştım :giggle:

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2024-03-21 at 20.19.51 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2024-03-21 at 20.19.51 (2).jpeg
    29 KB · Görüntüleme: 13
  • WhatsApp Image 2024-03-21 at 20.19.51 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-03-21 at 20.19.51 (1).jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 12
  • WhatsApp Image 2024-03-21 at 20.19.51.jpeg
    WhatsApp Image 2024-03-21 at 20.19.51.jpeg
    54.9 KB · Görüntüleme: 12
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri