- Bütçe
- 20000₺
- Marka Model Bilgisi
- HEPSİ
Öncelikle herkese selamlar, kıymetli Adem hocam ve birbirinden değerli forum üyeleri. Size danışmak istediğim, fikir ve tavsiyelerinizi almak istediğim bir konu var. Biz ailecek keyif için tv izleyen ve tv’de netflix, youtube, exxen gibi mecralardan dizi film gibi içerikler izleyen bir aileyiz. Tv de en çok akşam saatleri vakit geçiriyoruz. Günde ortalama 4-5 saat izliyoruz ve tv ses çıkışını 2008 de satın aldığım ve hala çok keyifli bir ses sunabilen sony dav-dz330 ev sinema sistemi ile sağlıyorum. Yani sinema keyfini evde yaşamayı seviyoruz. Bu bahsettiğim tv ve sinema sistemi kombinasyonu salonumda LG 75UP77109LC tv ile kullanıyorum. Yazları salonda kışları oturma odasında yaşıyoruz. Tek televizyonumuz var ve yazdan kışa geçerken oturma odasına, kıştan yaza geçerken salona ben bu televizyonu taşıyorum. Şimdide salona taşıdım ve ikinci bir televizyon alıp oturma odasında sabit kalmasını düşünüyorum. Bu amaçlara hizmet edecek, panel yapısı güçlü, arıza olasığı düşük, keyifle izleyeceğim, mühendisliği iyi yapılandırılmış, ışık sızması gibi problemlerle karşılaşmayacağım, mümkünse minimum 65inç (gözümüz 75 inç’e çok alıştığı için 65 inç’ten küçük olsun istemiyoruz) olacak bir televizyon önerisi talep ediyorum. Sinema sistemimi de almayı düşündüğüm tv ile kullanacağım için televizyonda e-arc hdmi girişi olması benim için önemli. Bu talep için maksimum 20.000 ₺ kadar bütçe ayırabiliyorum. Bu noktada ayırabildiğim bütçe doğrultusunda yıllık vaktimizin azınlığını geçireceğimiz oturma odasında a101-bim-şok gibi zincir marketlerde satılan tvlerden tercih etmek doğru ve mantıklı bir karar olur mu? Olursa hangi marka ve modeli neden tercih etmeliyim? Yaptığım aramalarda karşıma çıkan örnekler a101de;
-Toshiba 65UL2163DT/2 65" Ultra HD Smart TV
-Toshiba 65UA2363DT 65" Ultra HD Android TV
-TCL 65P635 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart LED TV
-Toshiba 65UL3363DT 4K Ultra HD 65" Smart LED TV
Gibi ürünler gördüm, şok ve bim sitelerinde tv bulamadım
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz, kıymetli görüş ve önerilerinizi benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Hangi marka hangi modeli hangi sebeplerinden dolayı tercih etmeliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim, güzel ve sağlıklı günler dilerim.
@Adem Helvacı
@Murat ALA
@İlteriş Yılmaz
-Toshiba 65UL2163DT/2 65" Ultra HD Smart TV
-Toshiba 65UA2363DT 65" Ultra HD Android TV
-TCL 65P635 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart LED TV
-Toshiba 65UL3363DT 4K Ultra HD 65" Smart LED TV
Gibi ürünler gördüm, şok ve bim sitelerinde tv bulamadım
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz, kıymetli görüş ve önerilerinizi benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Hangi marka hangi modeli hangi sebeplerinden dolayı tercih etmeliyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim, güzel ve sağlıklı günler dilerim.
@Adem Helvacı
@Murat ALA
@İlteriş Yılmaz
Son düzenleme: