Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tayfuncelik

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar elimde awox u5600str var 3 yıl oldu alalı inanılmaz pişman olmama rağmen kullandık ve ömrünü yitirdi ledleri patladı yaptırmak yerine yeni televizyon almak istiyorum elimde iki seçenek var ilki 70u9600 ikincisi ise 65ggu9760a ikisinin de fiyatı aynı alışveriş kredisiyle alacağım limit olmadığı için siz olsanız hangisini alırdınız şimdiden teşekkür ediyorum ( elimde mi stick var vestelin smart olması sorun değil )

Merhaba arkadaşlar elimde awox u5600str var 3 yıl oldu alalı inanılmaz pişman olmama rağmen kullandık ve ömrünü yitirdi ledleri patladı yaptırmak yerine yeni televizyon almak istiyorum elimde iki seçenek var ilki 70u9600 ikincisi ise 65ggu9760a ikisinin de fiyatı aynı alışveriş kredisiyle alacağım limit olmadığı için siz olsanız hangisini alırdınız şimdiden teşekkür ediyorum ( elimde mi stick var vestelin smart olması sorun değil )
70U9600 modelde PANDA panel de kullanılmış olduğunu unutmamak gerekir.
PANDA panel ile üretilmiş bir tv yi satın alacak kişinin şunu aklında tutması gerekir.
Bu panel takribi 2 veya 2,5 yaşlarında, 3 yaşını bitirmeden arıza yapıyor yüksek oranda.
Garanti dahili içerisinde olduğu için bu bir avantaj çünkü yeni takılacak panel de bir o kadar gitse ortalama 5 6 sene çalışır ki zaten ben ortalama 5 sene ömür biçiyorum TFT LCD ürünlere.

Ellerinde panel yok ise (ki olmayacaktır) dönemin üretimlerinden yeni bir model ile değiştirip size sıfır tv vereceklerdir çünkü vestelin politikası bu mantık ile işliyor.

Diğer panel üreticisi CHOT. Yani size berbat bir panel demiyorum ama Über bir panel de değil. Kaldı ki bu paneli 70'' ürün üreten ithal üreticiler de kullanıyor (Philips vs)

Dikkat ederseniz 70U9600 modelinde ama ve fakatlarımız çok
Öte yandan Grundig hakkında size verebilecek zerre kadar bilgimiz yok. Neden yok? çünkü firma bilgi paylaşmıyor. Sizce neden paylaşmıyor? ;)

Bence araştırmalarınıza devam edip uygun olabileceğini düşündüğünüz yeni modeller yazın onları değerlendirelim :ok

Çok teşekkürler adem abi cevabın için evde televizyon olmayınca insan bi garip oluyo alıp kurtulmak istiyorum alışveriş kredisiyle alacağım için seçeneklerim çok kısıtlı ya Teknosa ya da vatan bilgisayardan almam gerekiyo o yüzden bu ikisini kestirdim ama sen bu ikisi arasında kalmış olsaydın vesteli alırdın sanırım

Çok teşekkürler adem abi cevabın için evde televizyon olmayınca insan bi garip oluyo alıp kurtulmak istiyorum alışveriş kredisiyle alacağım için seçeneklerim çok kısıtlı ya Teknosa ya da vatan bilgisayardan almam gerekiyo o yüzden bu ikisini kestirdim ama sen bu ikisi arasında kalmış olsaydın vesteli alırdın sanırım
Hiç tereddüt dahi etmeden Vestel alırdım.
Bak sana ay ay, yıl yıl ne olabileceğini dahi söyleyebileceğim bir ürün.

Ben garanticiyim, Ne olacağını ve içinde ne olduğunu bilmediğim bir ürün yerine yine de size 2-2,5 yıl sonra bozulacağını bildiğim ürünü alırdım diyorum gerekçesini ve güvencesini açıklamak sureti ile.

70U9600 modelde PANDA panel de kullanılmış olduğunu unutmamak gerekir.
PANDA panel ile üretilmiş bir tv yi satın alacak kişinin şunu aklında tutması gerekir.
Bu panel takribi 2 veya 2,5 yaşlarında, 3 yaşını bitirmeden arıza yapıyor yüksek oranda.
Garanti dahili içerisinde olduğu için bu bir avantaj çünkü yeni takılacak panel de bir o kadar gitse ortalama 5 6 sene çalışır ki zaten ben ortalama 5 sene ömür biçiyorum TFT LCD ürünlere.

Ellerinde panel yok ise (ki olmayacaktır) dönemin üretimlerinden yeni bir model ile değiştirip size sıfır tv vereceklerdir çünkü vestelin politikası bu mantık ile işliyor.

Diğer panel üreticisi CHOT. Yani size berbat bir panel demiyorum ama Über bir panel de değil. Kaldı ki bu paneli 70'' ürün üreten ithal üreticiler de kullanıyor (Philips vs)

Dikkat ederseniz 70U9600 modelinde ama ve fakatlarımız çok
Öte yandan Grundig hakkında size verebilecek zerre kadar bilgimiz yok. Neden yok? çünkü firma bilgi paylaşmıyor. Sizce neden paylaşmıyor? ;)

Bence araştırmalarınıza devam edip uygun olabileceğini düşündüğünüz yeni modeller yazın onları değerlendirelim :ok
Adem bey panelin panda mı yoksa chot mu olduğunu nereden anlarız.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri