Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ucuz ve etkili süpürge önerisi

Begum

Meraklı
Kadim Üye
Selamlaar,

Çok güzel bir süpürge önerisiyle geldim :yeah

https://amzn.eu/d/iIkqh0k gümrük ücreti ile birlikte 3300 TL civarında bir fiyata gelmektedir. Yurt dışından gelmesine rağmen 1-2 hafta gibi bir sürede elime ulaştı kargoda da herhangi bir sorun oluşmuyor.

Hem Dyson Hem de bunu kullanmış birisi olarak minik yorumlarımı ileteyim istedim.

• 2 adet güç modu bulunuyor, en güçlü modu Dyson'ın orta moduna eşdeğer.
  • Dyson'ın da ağır temizlik (büyük maddeler, detaylı temizlik) için güzel bir tercih olmadığını düşünürsek, günlük temizlik tozları toplama gibi konular için kesinlikle mükemmel bir tercih.
  • Çalıştırmak için tuşuna bir kere basmanız yeterli, basılı tutmanız gerekmiyor ki bence bu çok güzel bir özellik. Basılı tutmak çok el ağrıtıyor bir süre sonra.
  • 2+1 bir evi tek şarj ile temizleyebilecek bir bataryaya sahip.
  • Ses konusunda ise Dyson ile aynı diyebilirim, çok sessiz değil.
  • Süpürgeyi asmak için aparatı yok, ama kendi kendine ayakta durabilecek şekilde geliştirilmiş tasarımı - kesinlikle düşmüyor.
  • Rengi çok güzel :love:
  • Ayak kısmında, ön tarafında silikonlar bulunuyor herhangi bir sert hamlede süpürgenize zarar gelmiyor. Çok düşünceli bir hareket...
  • Önünde led ışık bulunuyor, gittiğiniz yeri görebiliyorsunuz.
  • İki adet HEPA filtresi ile geliyor, biri içinde diğeri yedek olarak.
  • Bütün parçalarının temizliği aşırı kolay, ek olarak temizlik parçaları da gönderiyorlar.
  • Koltuk temizleme aparatı bulunmuyor, ay yok ben yapamam derseniz ek 1000 TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz.

Başka sorularınız olursa onları da cevaplayabilirim :)

Hayırlı olsun bizde dün aşağıdaki Samsung modeli sipariş ettik. 100 dolar indirim vardı. Bu model ile Dyson V8 aynı fiyattı lakin kağıt üstünde bu model daha üstün. Deneyeceğiz beğenmezsek iade edip Dyson V8 deneyeceğiz. Dyson’daki cezbeden şey eşimin uzun saçlarının süpürge başlığına takılmayacak teknolojide olması. Göreceğiz bakalım Samsung efendi başarılıysa bu modeli yorumların size :)

Aynı süpürgeden ben de almıştım. Süpürgenin çekimi güzel. Ana başlıkta led ışık olması artı. Koltuk başlığı önceki aylarda gönderiliyormuş ama artık kutu içeriğinden çıkartılmış. Ben ikinci el temiz başlık bulmuştum. Batarya değişimi elektronik tecrübesi olmayan için çok zor. Tak çıkar batarya yok. Yedek parça olarak motorla beraber batarya değişimi oluyor. Şarj olma süresi sıfırdan yüze 4 saat. Dik durma özelliğini beğendim süpürme sırasında dik bırakıp daha sonra süpürmeye devam edilebiliyor. Malzeme kalitesi eh işte. Özellikle teleskobik borunun hazneye takıldığı bölüm çok sağlam değil ve takıp çıkarırken zorlanıyorum. Bu fiyata bu emiş gücü ve özellik diğer markalarda yok. Tavsiye ederim. Ayrıca kendi sitesinde güzel indirim var şuan.

Hayırlı olsun bizde dün aşağıdaki Samsung modeli sipariş ettik. 100 dolar indirim vardı. Bu model ile Dyson V8 aynı fiyattı lakin kağıt üstünde bu model daha üstün. Deneyeceğiz beğenmezsek iade edip Dyson V8 deneyeceğiz. Dyson’daki cezbeden şey eşimin uzun saçlarının süpürge başlığına takılmayacak teknolojide olması. Göreceğiz bakalım Samsung efendi başarılıysa bu modeli yorumların size :)

Valla güzel duruyor tabi ama çok pahalı bana göre :confused: Benim saçlarım da uzun ve dökülüyor ama hiç takılması gibi bir durum ile karşılaşmadım Greenote'da.

Yine de merak ettim Samsung'u, yorumlarınızı bekliyoruum ?

Selamlaar,

https://amzn.eu/d/iIkqh0k gümrük ücreti ile birlikte 3300 TL civarında bir fiyata gelmektedir. Yurt dışından gelmesine rağmen 1-2 hafta gibi bir sürede elime ulaştı kargoda da herhangi bir sorun oluşmuyor.

Hem Dyson Hem de bunu kullanmış birisi olarak minik yorumlarımı ileteyim istedim.

• Dyson'ın da ağır temizlik (büyük maddeler, detaylı temizlik) için güzel bir tercih olmadığını düşünürsek, günlük temizlik tozları toplama gibi konular için kesinlikle mükemmel bir tercih.
  • Çalıştırmak için tuşuna bir kere basmanız yeterli, basılı tutmanız gerekmiyor ki bence bu çok güzel bir özellik. Basılı tutmak çok el ağrıtıyor bir süre sonra.
  • Süpürgeyi asmak için aparatı yok, ama kendi kendine ayakta durabilecek şekilde geliştirilmiş tasarımı - kesinlikle düşmüyor.
  • Ayak kısmında, ön tarafında silikonlar bulunuyor herhangi bir sert hamlede süpürgenize zarar gelmiyor. Çok düşünceli bir hareket...
  • Bütün parçalarının temizliği aşırı kolay, ek olarak temizlik parçaları da gönderiyorlar.
  • Koltuk temizleme aparatı bulunmuyor, ay yok ben yapamam derseniz ek 1000 TL gibi bir fiyata alabiliyorsunuz.

prime üyesi falan mısınız, ben hesaplama yaptırdığımda 4.268,50 TL gibi bir fiyat çıkıyor.

Selamlaar,

Uzun dönem deneyimlerini de kullandıkça eklersen çok seviniriz ? Güle güle kullan canım kardeşim :cak

Dyson en iyisi bence ama döviz den.dolayi çok pahalli

Valla güzel duruyor tabi ama çok pahalı bana göre :confused: Benim saçlarım da uzun ve dökülüyor ama hiç takılması gibi bir durum ile karşılaşmadım Greenote'da.

Yine de merak ettim Samsung'u, yorumlarınızı bekliyoruum ?
Süpürgenin rakibi aslında Dyson V8. Buna göre kıyaslamak lazım ama onuda kullanmadım. Kendimce +/- gördüklerimi yazayım. Bugün iade başlattım :)

+ Çok şık gözüküyor
+ Çekişi ve sesi cidden çok iyi
+ Çekişini min/mid/max olarak ayarlayabilirsiniz
+ Ayrıca satılan paspas başlığı alıp ıslak silmede yapabilirsiniz
+ Harici bataryaya sahip, 1 tane daha alıp kenarda yedek bekletmek lazım.

- Batarya performansını beğenmedik, 70 metrekare evi, 1 küçük halı var diğer yerler hardfloor bitiremedi. 1 L koltuğuda temizledik bu arada. Evin 3te 2si ancak bitti (30 dakika civarı karışık güçte)
- Başlığında Dyson iddia ettiği gibi anti tangle yani uzun saç takılma özelliği yok sanırım. Eşimin saçları takılmıştı

Özetle bekar için sadece şurayı hızlıca temizleyeyim diyen için iyi, saçı uzun ve dökülen kişiler, bebeği olduğu için dip köşe silmek isteyenler için asla önermiyorum.

Sizin süpürge şuan bizde indirimde. Kısada olsa deneyimlerini yazarsanız sevinirim. En önemlisi kullanım süresi ve uzun dökülüyorsa başlığa dolanıyor mu?

Süpürgenin rakibi aslında Dyson V8. Buna göre kıyaslamak lazım ama onuda kullanmadım. Kendimce +/- gördüklerimi yazayım. Bugün iade başlattım :)

+ Çok şık gözüküyor
+ Çekişi ve sesi cidden çok iyi
+ Çekişini min/mid/max olarak ayarlayabilirsiniz
+ Ayrıca satılan paspas başlığı alıp ıslak silmede yapabilirsiniz
+ Harici bataryaya sahip, 1 tane daha alıp kenarda yedek bekletmek lazım.

- Batarya performansını beğenmedik, 70 metrekare evi, 1 küçük halı var diğer yerler hardfloor bitiremedi. 1 L koltuğuda temizledik bu arada. Evin 3te 2si ancak bitti (30 dakika civarı karışık güçte)
- Başlığında Dyson iddia ettiği gibi anti tangle yani uzun saç takılma özelliği yok sanırım. Eşimin saçları takılmıştı

Özetle bekar için sadece şurayı hızlıca temizleyeyim diyen için iyi, saçı uzun ve dökülen kişiler, bebeği olduğu için dip köşe silmek isteyenler için asla önermiyorum.
Diğer huylarını özelliklerini bilemem de, saç takılmayan bir süpürge fırçası bana biraz ütopik geliyor. Hadi fırçaya dolanmadı, miline dolanacak. Benim süpürgemde de fırçaya dolanmaz ama çıkarıp milini temizlemem gerekir ya da süpürürken tam göbekten alıyorum saçları. Teknik geliştirdim artık :D

Koltuk başlığı kullanınca tam güçte çalıştırıyoruz. Samsung'da da koltuk başlığı güç ile çalışıyorsa cayır cayır pil çekiyor. Dyson'da da öyleydi benim evde kullandığım Xiaomi'de de.

Sizin süpürge şuan bizde indirimde. Kısada olsa deneyimlerini yazarsanız sevinirim. En önemlisi kullanım süresi ve uzun dökülüyorsa başlığa dolanıyor mu?

Ben gayet memnunum aslında ama sizin ne merak ettiğinizi bilirsem ona göre aslında daha doğru yönlendirebilirim.

Süre olarak 2+1 evi bir şarj ile karışık güçte temizleyebiliyorum. Saçım orta boyda ve çok dökülüyor aslında ama hiç takılma yaşamadım. Başlık şu şekilde olduğu için çok fazla takılma yaşayacağınızı da sanmıyorum aslında.

WhatsApp Image 2023-11-26 at 11.36.57.jpeg

Koltuk gücü için pek yorum yapamayacağım çünkü tam emin değilim gücü yeter mi, başlığı da olmadığı için deneyemedim maalesef.
Harici bataryası bulunmuyor, tam şarj olma süresi 3-4 saat aralığında.

Bence günlük temizlik için bu fiyata alınabilecek en iyi süpürge diyebilirim.

Hollanda'da alanlarda iyi yorumlar yapmış. Denemek için sipariş verebilirim 2. Süpürge olarak

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-26-12-25-31-453_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-26-12-25-31-453_com.android.chrome.jpg
    43.2 KB · Görüntüleme: 16

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri