Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Üstadlarım Yardım Edin Lütfen .

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

quantes16

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar hayırlı günler diliyorum .
Çeyizim için televizyon alacağım ancak kafam çok karışık .
Lütfen yardımcı olurmusunuz.
Samsung 55QN90C yanında Samsung A54 Telefon Hediyesi ile birlikte 35.200 TL

Samsung 55QN90B 30.000 TL

Philips 55OLED707 29.000 TL
Acaba hangisini tercih etmeliyim yardım lütfen .?

Samsung 55QN90C yanında Samsung A54 Telefon Hediyesi ile birlikte 35.200 TL. Bu kampanya nerede link atabilir misin

Samsung 55QN90C yanında Samsung A54 Telefon Hediyesi ile birlikte 35.200 TL. Bu kampanya nerede link atabilir misin
Dostum ben kendim gidemedim annem gidip teknosada satıcı ile görüşmüş ve bana ses kaydı attı satıcı arkadaş .
%20 qr uygulaması indirimi varmış 35.200 tl ye geliyor elimde ses kaydı var . Bende ilk duyduğumda şaşırmıştım ama akşam gidip görüşmeyi düşünüyorum iftardan sonra .

Dostum ben kendim gidemedim annem gidip teknosada satıcı ile görüşmüş ve bana ses kaydı attı satıcı arkadaş .
%20 qr uygulaması indirimi varmış 35.200 tl ye geliyor elimde ses kaydı var . Bende ilk duyduğumda şaşırmıştım ama akşam gidip görüşmeyi düşünüyorum iftardan sonra .
Hangi uygulama hangi mağazadaymiş vatan mi mediamrkt mi bilgi alınca burdan bana da haber verir misin

Teknosa'dan böyle şeyler alırsanız hatırı sayılır indirim yapıyorlar. 55 inc TV almaya gittim. 15.299 TL'lik TV'yi 12.950 TL'ye aldım daha 2 ay önce. 2.350 TL indirim yaptılar. Yanında 400 TL'lik hediye çeki verdiler. 1 ay sonra hediye çekini kullanmak için gittik. 1000 TL'lik Mutfak Robotu beğendik. 400 TL indirimli olarak 600 TL'ye alacaktık. Kasadaki adam Prestijli müşteri görünüyorsunuz dedi. 1000 TL üzerinden %22 daha indirim yaptı. 380 TL'ye robotu aldık.

Bizim ekstradan yaptığımız tek şey hattımızı Vodafone'den Teknosacell'e geçirmek oldu.

Teknosa'nın böyle uçuk uygulamaları oluyor.

C serilerinin panel bilgileri için arkadaşıma yazdım, kodlar gelir gelmez sizler için yorumlayacağım :ok
Videoları izlediğimde kadarıyla (kişisel fikrim) 55QN90B modeli 55QN90C den daha iyi renk kalitesine sahip 55QN90C modeli daha soluk
55QN90C kasası daha ince (ince kasaları nedense hiç sevmiyorum)
55QN90C tepki süresi biraz daha iyi geldi ( 10 üzerinden puanlama yaparsak birine 8,5 diğeri 8,4 olur iki panelde 10 - 13 ms arasında olur )
Hiç bir yerde test sonuçları yok sadece video izleyerek bu yorumu yapıyorum büyük olasılıkla test sonuçları da böyle olacak

İlla samsung modeli alınacaksa direkt Samsung 55S95B alırım
Türkiyede insanlar fiyata göre hareket eder en pahalı ürün en iyisi olmuyor

Puanlama olarak görüntü (fiyata göre puanlama yapmadım)

Samsung 55S95B --------> 10 üzerinden 9,5
Samsung 55QN90B -------> 10 üzerinden 8
Samsung 55QN90C -------> 10 üzerinden 6,5 --------------> 43-45 bin tlye satılan tv 30bin tl nin altını görür :))

Son düzenleme:
Rtings test sonuçları yayınlandı.
Geçen yıl ki model 55QN90B modeli VA
55QN90C modeli İPS Benzeri bi panel ADS Diye geçtiği söyleniyor.
Sizce İPS mi yoksa VA mı bu model için panel hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Rtings test sonuçları yayınlandı.
Geçen yıl ki model 55QN90B modeli VA
55QN90C modeli İPS Benzeri bi panel ADS Diye geçtiği söyleniyor.
Sizce İPS mi yoksa VA mı bu model için panel hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Bende merakla bekliyorum dostum
Canlısını görmek için gittim fakat 2023 model olduğu için daha mağazalara gelmemiş .
Ön sipariş olduğu için şuan telefon hediyesiyle beraber 25.000 e felan geliyor hediye telefonu 10.000 den bozdurduğumuz taktirde .
Bana mantıklı geliyor ancak bir bilir kişi yorumu olmadan almaya çekiniyorum açıkçası

Canlısını görmek için gittim fakat 2023 model olduğu için daha mağazalara gelmemiş .
Ön sipariş olduğu için şuan telefon hediyesiyle beraber 25.000 e felan geliyor hediye telefonu 10.000 den bozdurduğumuz taktirde .
Bana mantıklı geliyor ancak bir bilir kişi yorumu olmadan almaya çekiniyorum açıkçası
Cihazın çıkış fiyatı 44.000 tl
Teknosa %20 indirimi ile 35.200 e geliyor ve yanında Samsung galaxy a54 telefon hediyesi var
Telefonun piyasası 12.000 civarı
10.000 den bozdurursak
Televizyon 25.000 e gelmiş oluyor
Bir bilir kişi lütfen yönlendirsin ?

Hocam telefon hediyesi yok.Onu iyi araştır tamamen her televizyon alana telefonu hediye etmiyorlar.Stoklarla sınırlı.Tv yi ön sipariş veriyorsun ve kuraya katılıyorsun çıkarsa telefonu alabiliyorsun.Sen telefonu göze almadan değerlendir.
Ben 55QN90C yi ön sipariş olarak hepsiburadadan 3 gün önce aldım.Kumar oynadım biraz 35 bin indirimde görünce aldım yani.İps panel benzeri ADS panel diye geçiyormuş siparişi verdim artık bakalım hayırlısı

Hocam telefon hediyesi yok.Onu iyi araştır tamamen her televizyon alana telefonu hediye etmiyorlar.Stoklarla sınırlı.Tv yi ön sipariş veriyorsun ve kuraya katılıyorsun çıkarsa telefonu alabiliyorsun.Sen telefonu göze almadan değerlendir.
Ben 55QN90C yi ön sipariş olarak hepsiburadadan 3 gün önce aldım.Kumar oynadım biraz 35 bin indirimde görünce aldım yani.İps panel benzeri ADS panel diye geçiyormuş siparişi verdim artık bakalım hayırlısı
Dostum annem gitti görüştü telefon hediyesi var
Ben gidemediğim için işte olduğum için ses kaydı almış annem sanada atabilirim ses kaydını
Değerlendirip iptal ettir istersen gidip teknosadan al

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri