Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

vakumsuz klima tüketici hakem heyeti kararı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 44fatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

44fatih

Yeni Üye
Yeni Üye
merhabalar klima arastırmada adem abinin videolarına geç karşılaşmamdan dolayı vakumsuz montaj yapıldı ve sonrasında tüketici hakem heyetine başvurdum takıldıktan 20 gün sonra hukuki süreç bilir kişi lehimize sonuçlandı ve ürünü iade edip ücretini geri aldım.Bu noktadan sonrada @Adem Helvacı dan klima önerisi almak istiyorum iade ettiğim klima grundig gac_18002 modeli idi sizin yaptığınız paylaşımlardan sonrası hem ürün hemde kalite olarak extreme 12 btu veya all ays pro 12 btu arasında kaldım aralarında farklar var ama al ays pro almak için artıları aradaki parasal farka değecek kadarmı birinin seer değeri 7 diğerinin 8.5 biraz aydınlatırsanız sevinirim

Ekli dosyalar

• 1000694479.jpg
    1000694479.jpg
    201.2 KB · Görüntüleme: 7
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fatih Kardeşim öncelikle hem geçmiş olsun hem de senin adına gerçekten çok sevindim.
Senin il ilçe bilgisi ve evdeki izaolasyon durumu nedir ona göre ürün belirleyelim.

Fatih Kardeşim öncelikle hem geçmiş olsun hem de senin adına gerçekten çok sevindim.
Senin il ilçe bilgisi ve evdeki izaolasyon durumu nedir ona göre ürün belirleyelim.
teşekkür ederim sizin paylaştığınız bilgiler doğrultusunda yapılmış olan haksızlığı ortadan kaldırdık.aldığım klimayı 33bine aldım küçük çocugum özel bir çocuk sıcaklarda nöbet tetikleme durumundan ihtiyac dahilinde aldık ama bin pişman oldum soğutmasından iç üniteden en düşük 12-13 ° soğuk üflüyordu daha aşağı inmiyordu oda haliyle performansı hiç iyi değildi yani. neyse artık o geçmişts kaldı sizin sayenizde🙏 evin özelliklerine gelince toplamı 80 mt2 civarı koyacağım oda 22-24 mt kuzeye bakıyor bitişik nizam iki tarafta da evler var camlar pimapen montalama yok yerler parke alt ve üstte daire var giriş kat yazın güneş 3-6 arası kısmen görüyo şehir tekirdağ merkez süleymanpaşa sahilin bir arka sokağında

teşekkür ederim sizin paylaştığınız bilgiler doğrultusunda yapılmış olan haksızlığı ortadan kaldırdık.aldığım klimayı 33bine aldım küçük çocugum özel bir çocuk sıcaklarda nöbet tetikleme durumundan ihtiyac dahilinde aldık ama bin pişman oldum soğutmasından iç üniteden en düşük 12-13 ° soğuk üflüyordu daha aşağı inmiyordu oda haliyle performansı hiç iyi değildi yani. neyse artık o geçmişts kaldı sizin sayenizde🙏 evin özelliklerine gelince toplamı 80 mt2 civarı koyacağım oda 22-24 mt kuzeye bakıyor bitişik nizam iki tarafta da evler var camlar pimapen montalama yok yerler parke alt ve üstte daire var giriş kat yazın güneş 3-6 arası kısmen görüyo şehir tekirdağ merkez süleymanpaşa sahilin bir arka sokağında
Evladınızın sağlığı ile büyümesi dileklerimi paylaşıyorum öncelikle.
Daha sessiz ve daha iyi verimlilik için Mitsubishi Heavy ZSP 12.000btu incelemenizi öneririm.
Daha yüksek performans beklentiniz varsa Midea Xtreme incelemenizi öneririm.

Daha sessiz ve daha iyi verimlilik için Mitsubishi Heavy ZSP 12.000btu incelemenizi öneririm.
amin 🙏 inşallah sağlıklı büyütmek nasip olur abi.yani all ays pro yerine bu ikisini mi değerlendirelim abi

amin 🙏 inşallah sağlıklı büyütmek nasip olur abi.yani all ays pro yerine bu ikisini mi değerlendirelim abi
Abi lokal baktığımda AEP bence satın alım maliyetini gereksiz yükseltir ama ekonomik olarak seni üzmezse tabi ki satın almandan memnun olacağım ürün olur. :ok

Abi lokal baktığımda AEP bence satın alım maliyetini gereksiz yükseltir ama ekonomik olarak seni üzmezse tabi ki satın almandan memnun olacağım ürün olur. :ok
anladım abi yani üründen beklentim ilk olarak performans ve tüketim daha sonrası sessizlik gibi şeyler soylediklerinizden birini seçim yapacağım maliyet olarakta az para verilmiyo 33bini verdik zaten😀 grunding performansını gördükgen sonra 3 asağı 5 yukarı artık ona pek takılmamaya calısıyom sonuçta yıllarca kullanılacak bir ürün yardımlarınız için teşekkürler bu arada heyet sonucunu paylaşmak istersen paylaşabilirsin üyelerin isimlerini kapatmayı unutmuşum ama

anladım abi yani üründen beklentim ilk olarak performans ve tüketim daha sonrası sessizlik gibi şeyler soylediklerinizden birini seçim yapacağım maliyet olarakta az para verilmiyo 33bini verdik zaten😀 grunding performansını gördükgen sonra 3 asağı 5 yukarı artık ona pek takılmamaya calısıyom sonuçta yıllarca kullanılacak bir ürün yardımlarınız için teşekkürler bu arada heyet sonucunu paylaşmak istersen paylaşabilirsin üyelerin isimlerini kapatmayı unutmuşum ama
İnan bana Grundig diye bir klimaya ''Klima değilmiş'' diyeceksin bahsettiğim ürünlerden birisini seçtiğinde :)

Tamam karardaki isim ve imzalarla ben ilgilenirim :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri