Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi VESTEL 32" ve 43" TV TAVSİYESİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

megalaz53

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15000₺
Marka Model Bilgisi
Samsung 43cu8000
Öncelikle saygılar sunarım. Uzman görüşleriniz benim için kıymetli.2 ölçüde tv tavsiyesine ihtiyacım var.
1_İlk olarak köyde annem için 32" bir tv tavsiyesi (beklentimiz panel ve anakart olarak üzmeyecek Android hiç önemli degil) max 5000₺- 7500₺ arası (servis açısından VESTEL üretimi SEG Regal Vestel doğru bir tercih olabilir diye düşünüyorum) şu model olmazsa şu da olabilir diyeceğiniz modelleri

2_Kendim için ise gözüme çarpan (şu an bana maliyeti kuponlar kullanarak 14000₺) Samsung 43cu 8000 Anakart ve Panel olarak f/p bir ürün müdür ? Tavsiye eder misiniz ? Ya da ona hiç gerek yok şunun paneli daha iyi ( anakart,12cof vs) diye önerebileceğiniz bir modele de sıcak bakabilirim.(şu an kullandığım LG 42LB652V ve ayrıca Max TV seyretme açısı 40-45 °) Android önemli degil ve gerekirse stick ile çözerim . Okuduklarımdan sonra SSH nedeniyle ONVO ve Philips 'ten vazgeçtim. (geçen sene kardeşime aldığım 43pus7906'yı saymazsak 😃) Vakit ayırıp cevap verirseniz çok memnun olurum. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...

Not: İnsanların kafalarını karıştırmak için üreticiler o kadar çok model ve marka üretiyorlar ki insan neyi alacağına karar veremiyor. Birkaç değişiklik ile onlarca model oluşturup birinde kaliteli kullandığı malzemeyi diğerinde kullanmıyor.Aynı üreticiler 10-15 yıl önceki kaliteyi şimdi vermiyorlar.Sebebi malum; çarkın dönebilmesi lazım.Bizlerde cımbızla iyisini bulabilmek için sizlerin başını ağrıtıyoruz.O kadar çok msj okudum ki kafam allak bullak oldu. Bir yanlışım olduysa affola saygılar...

Son düzenleme:
Öncelikle saygılar sunarım. Uzman görüşleriniz benim için kıymetli.2 ölçüde tv tavsiyesine ihtiyacım var.
1_İlk olarak köyde annem için 32" bir tv tavsiyesi (beklentimiz panel ve anakart olarak üzmeyecek Android hiç önemli degil) max 5000₺- 7500₺ arası (servis açısından VESTEL üretimi SEG Regal Vestel doğru bir tercih olabilir diye düşünüyorum) şu model olmazsa şu da olabilir diyeceğiniz modelleri

2_Kendim için ise gözüme çarpan (şu an bana maliyeti kuponlar kullanarak 14000₺) Samsung 43cu 8000 Anakart ve Panel olarak f/p bir ürün müdür ? Tavsiye eder misiniz ? Ya da ona hiç gerek yok şunun paneli daha iyi ( anakart,12cof vs) diye önerebileceğiniz bir modele de sıcak bakabilirim.(şu an kullandığım LG 42LB652V ve ayrıca Max TV seyretme açısı 40-45 °) Android önemli degil ve gerekirse stick ile çözerim . Okuduklarımdan sonra SSH nedeniyle ONVO ve Philips 'ten vazgeçtim. (geçen sene kardeşime aldığım 43pus7906'yı saymazsak 😃) Vakit ayırıp cevap verirseniz çok memnun olurum. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...

Not: İnsanların kafalarını karıştırmak için üreticiler o kadar çok model ve marka üretiyorlar ki insan neyi alacağına karar veremiyor. Birkaç değişiklik ile onlarca model oluşturup birinde kaliteli kullandığı malzemeyi diğerinde kullanmıyor.Aynı üreticiler 10-15 yıl önceki kaliteyi şimdi vermiyorlar.Sebebi malum; çarkın dönebilmesi lazım.Bizlerde cımbızla iyisini bulabilmek için sizlerin başını ağrıtıyoruz.O kadar çok msj okudum ki kafam allak bullak oldu. Bir yanlışım olduysa affola saygılar...
Anneniz için bu model uygun diye düşünüyorum

Vestel 32H8531 32" 80 Ekran Uydu Alıcılı HD LED TV

Kendiniz için alacağınız tv için max. bütçe nedir

32 inç olarak Vestel 32FA9510 önerebilirim.
43 inç olarakta Samsung 43CU8000 mantıklı olur sizde demişsiniz zaten.

Son olarak 32" tv kaldı .(beklentimiz panel ve anakart olarak üzmeyecek Android hiç önemli degil) max 5000₺- 7500₺ arası (servis açısından VESTEL üretimi Toshiba SEG Regal doğru bir tercih olabilir diye düşünüyorum) şu model olmazsa şu da olabilir diyeceğiniz modelleri varmı acaba

Toshiba 32LL3C63DT 7200₺

Vestel 32FA9510. 7600₺

Vestel 32FA9530. 7100₺
Not; Yeni 32H..... serisi hakkında düşünceleriniz nedir? panel bilgilerine ulaşamadım.bu yüzden hiç fikrim yok.

Vestel 32H8531 5300₺
Vestel 32H9531 6100₺

@Adem Helvacı @Murat ALA

Son düzenleme:
Son olarak 32" tv kaldı .(beklentimiz panel ve anakart olarak üzmeyecek Android hiç önemli degil) max 5000₺- 7500₺ arası (servis açısından VESTEL üretimi Toshiba SEG Regal doğru bir tercih olabilir diye düşünüyorum) şu model olmazsa şu da olabilir diyeceğiniz modelleri varmı acaba

Toshiba 32LL3C63DT 7200₺

Vestel 32FA9510. 7600₺

Vestel 32FA9530. 7100₺
Not; Yeni 32H..... serisi hakkında düşünceleriniz nedir? panel bilgilerine ulaşamadım.bu yüzden hiç fikrim yok.

Vestel 32H8531 5300₺
Vestel 32H9531 6100₺

@Adem Helvacı @Murat ALA
FA9510 ya da FA9530 alabilirsiniz.

Toshiba 32LL3C63DT daha mantıklı hocam Fa serisi Android ama belli bir süre sonra illaki donma-kasma olur H olanlarda Full Hd değil Hd ready o yüzden aralarında en mantıklıı seçim Toshiba gerçi 9530 olanda German Nicam Streo ses sistemi kullanılmış hocam bu önemli bir özellik karar sizin

Toshiba 32LL3C63DT 7200₺

Vestel 32FA9510. 7600₺

Vestel 32FA9530. 7100₺

Vestel 32H8531 5300₺
Vestel 32H9531 6100₺

@Adem Helvacı @Murat ALA

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri