Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Vestel 50-55qa9700 Televizyona Alternatif ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

CrocusPd

Meraklı
Meraklı
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
Vestel Grundig vb.
Merhaba geçen sene buradaki yorumlara da bakarak babamlara vestel 50qa9700 bize de 55qa9700 televizyon aldık. Sıradan ev kullanıcısı olarak televizyonun hızından, android kullanımından panellerinden memnunuz. Şimdi yine 50-55 inç televizyon ihtiyacı hasıl oldu ama bu model eskidi sanırım çok bulunmuyor. Bu modellere alternatif aynı fiyatlarda aynı performanslarda, servisi sıkıntılı olmayan, önereceğiniz google, android işletim sistemli, 2gb ramli f/p ürünü sayılacak marka modeller nelerdir?

Son düzenleme:
Merhaba geçen sene buradaki yorumlara da bakarak babamlara vestel 50qa9700 bize de 55qa9700 televizyon aldık. Sıradan ev kullanıcısı olarak televizyonun hızından, android kullanımından panellerinden memnunuz. Şimdi yine 50-55 inç televizyon ihtiyacı hasıl oldu ama bu model eskidi sanırım çok bulunmuyor. Bu modellere alternatif aynı fiyatlarda aynı performanslarda, servisi sıkıntılı olmayan, önereceğiniz google, android işletim sistemli, 2gb ramli f/p ürünü sayılacak marka modeller nelerdir?
Merhaba, 55QA9700 satışta görünüyor aslında. Yine 55QA9701 de var.

Hocam bir konuda qa9701 için 9700ın hafifletilmişi yazıyordu. Hangi özellikleri daha az acaba biliyor musunuz?
Öyle ahım şahım bir özellik farkı yok arasında. Ne veriyorlar ki ne kadar kırpacaklar. 😅

İstediğiniz vestel televizyonun yeni versiyonu 55QG9840 modeli Bu modele bakabilirsiniz
En düşük 31-32 bin TL'den başlıyor fiyatlar. O yüzden tam karşılık olarak belirtmedim. :)

Evet 2gb ram beklentiniz gözümden kaçmış. :)

9700 ve 9700 TT modellerini şu anda satışta görüyorum aslında. Bayilerden mi almak istiyordunuz?
Yok aslında arasam bayilerde de bulurum belki ya da internet satışı da bulurum ama muadili yeni model varsa ondan alayım dedim ne bileyim üretimi güncellemesi daha yeni olur belki diye

Yok aslında arasam bayilerde de bulurum belki ya da internet satışı da bulurum ama muadili yeni model varsa ondan alayım dedim ne bileyim üretimi güncellemesi daha yeni olur belki diye
Açıkçası Vestel tarafında güncel ürün diye bir mantık pek yok. Hala 2022-2023 üretimi Toshiba modellerini satıyorlar A101'lerde :))) Öte yandan yeni ürün diye ürettikleri ürünler de sadece yıl olarak yeni genelde. Pek bir özellik farkı, yenilik yok denecek kadar az.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri