Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Vestel 55QA9701 Teknik Özellikleri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mehmet Spc

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20.000
Marka Model Bilgisi
Vestel 55QA9701
Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar sitesinde Vestel 55QA9701 model QLed televizyonuna rastladım. İnternette tv hakkında bilgi, yorum vs. bulamadım. Panel bilgisi nedir, Cof adet sayısı kaçtır? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_2034.jpeg
    IMG_2034.jpeg
    143.6 KB · Görüntüleme: 26

Satın Alma Önerisi Vestel 55QA9701 Teknik Özellikleri

Şimdi Adem abi attı bana bilgilerini paylaşıyorum.

BOE HV550QUB-F70 ve HKC PT550GT01 paneller ile üretimde
17MB185Y_G32 anakart
3 HDMI
2 USB
100 mbps ethernet portu
DTS Virtual X + DTS X
Dolby Atmos
Pixellence yok
MEMC yok
HDR10+Dolby Vision
2x10 W hoparlör
Ses partner desteği yok
Subwoofer yok

QA9700'e göre kırpılmış bir ürün bariz belli. Aralarında da piyasaya bakılınca 5-6 bin liralık fiyat farkı var zaten.
Uzun zamandır piyasada olan QA9700 modelinin yerine geçecek olan model muhtemelen. Henüz teknik özelliklerini göremedim zaten sadece Vatan'da satışa çıkmış.

Uzun zamandır piyasada olan QA9700 modelinin yerine geçecek olan model muhtemelen. Henüz teknik özelliklerini göremedim zaten sadece Vatan'da satışa çıkmış.
Model numarasının yükseltmesi avantaj mi sizce Murat hocam. Yani ilk versiyonda ki eksiklikler giderilip yeni modele mi geçilmiştir yoksa maliyet düşürülüp kaliteden mi kismislardir ? Vestelin daha önce ki bu gibi model yükseltme durumlarında izlediği yol hangisidir?

17MB185Y_G32 anakart
3 HDMI
2 USB
100 mbps ethernet portu
DTS Virtual X + DTS X
Dolby Atmos
Pixellence yok
MEMC yok
HDR10+Dolby Vision
2x10 W hoparlör
Ses partner desteği yok
Subwoofer yok

QA9700'e göre kırpılmış bir ürün bariz belli. Aralarında da piyasaya bakılınca 5-6 bin liralık fiyat farkı var zaten.

Çözüm

17MB185Y_G32 anakart
3 HDMI
2 USB
100 mbps ethernet portu
DTS Virtual X + DTS X
Dolby Atmos
Pixellence yok
MEMC yok
HDR10+Dolby Vision
2x10 W hoparlör
Ses partner desteği yok
Subwoofer yok

Vestel 55QA9701​

epeyde söylenen özellikler var gözüküyor acaba yanlış mı düzenlemişler epeyde ?

Samsung M7 LS43DM702UUXUF, 43" in​

Samsung m7 LS43DM702UUXUF modelini aldım. Ürünü PS5 de kullanacağım. Acaba 15bin e 50QA9701 modelini mi almalıyım. Öneriniz nedir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri