Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

VESTEL 65QA9701 TELEVİZYON HK.

hasan korkmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
Bu ay başında Vatan Bilgisayar tarafından satışı başlanan 65QA9701 daha doğrusu xxQA9701 model televizyonların bir önceki model xxQA9700 ile temel farkları nelerdir?
Bilgi sahibi üstadlarımız bu konuda bilgilendirebilirlerse sevinirim, gece kampanyaları ile bu televizyon 21.870 TL gibi bir fiyata satılıyor, QLED olması açısından mantıklı gibi görünüyor fakat diğer ürün piyasada 27.000 civarında iken bu modelin bu fiyatlarda olmasının bir sebebi vardır diye düşünmekteyim.
Benim yakaladım tek fark xxQA9700 17MB185_G31 iken 9701 xxQA17MB185Y_G32 fakat buna rağmen 9701 modelinde internet sitesinde MEMC desteği varmış gibi görünüyor.
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

QA9701, QA9700'e göre kırpılmış bir televizyon. Özelliklerini başka bir konuda paylaşmıştım aşağıya bırakıyorum.

BOE HV550QUB-F70 ve HKC PT550GT01 paneller ile üretimde
17MB185Y_G32 anakart
3 HDMI
2 USB
100 mbps ethernet portu
DTS Virtual X + DTS X
Dolby Atmos
Pixellence yok
MEMC yok
HDR10+Dolby Vision
2x10 W hoparlör
Ses partner desteği yok
Subwoofer yok

QA9701, QA9700'e göre kırpılmış bir televizyon. Özelliklerini başka bir konuda paylaşmıştım aşağıya bırakıyorum.

17MB185Y_G32 anakart
3 HDMI
2 USB
100 mbps ethernet portu
DTS Virtual X + DTS X
Dolby Atmos
Pixellence yok
MEMC yok
HDR10+Dolby Vision
2x10 W hoparlör
Ses partner desteği yok
Subwoofer yok
65QA9701 bu modeli 21.870 TLye peşin fiyatına 3 taksit aldım. Hediye olarakta 1 yillik disney plus üyeliği verdiler. Dün ürünü servis kurdu. Gayet iyi bir tv gibi geldi. Panelini nasil ogrenebilirim Boe mi hkc mi

Ekli dosyalar

• 20240918_005229.jpg
    20240918_005229.jpg
    127.3 KB · Görüntüleme: 45
65 inc olan boe panelde 12 cof sanırım
bende bu akşam vatandan Vestel 65UA9631 modeli bakmak için gittim yoktu daha düşük fiyata 65qa9701 modelini önerdi 23k ya qled olduğu için kafama yattı ama başka hiç bir yerde satışı incelemesi yok gibi 9631 almayarak iyimi ettim bilmiyorum

17MB185Y_G32 anakart
3 HDMI
2 USB
100 mbps ethernet portu
DTS Virtual X + DTS X
Dolby Atmos
Pixellence yok
MEMC yok
HDR10+Dolby Vision
2x10 W hoparlör
Ses partner desteği yok
Subwoofer yok
USTADLARIM BU QA9701 MODEL TV NİN 65 İNC OLANI ŞU AN VATAN TV DE 24,4 K. DAHA ÖNCE İNCELEME YAPMIŞ BİRİSİ OLARAK ARTI VE EKSİLERİNİ YAZABİLİRMİZİNİZ BU TV NİN ALINABİLİR Mİ. NEXT VEYA ONVO ALACAKTIM BİRAZ DAHA ÇIKIP BUNU ALMALI MIYIM. TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN

USTADLARIM BU QA9701 MODEL TV NİN 65 İNC OLANI ŞU AN VATAN TV DE 24,4 K. DAHA ÖNCE İNCELEME YAPMIŞ BİRİSİ OLARAK ARTI VE EKSİLERİNİ YAZABİLİRMİZİNİZ BU TV NİN ALINABİLİR Mİ. NEXT VEYA ONVO ALACAKTIM BİRAZ DAHA ÇIKIP BUNU ALMALI MIYIM. TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN
Temelde çok bir fark yok. G31 serisi anakartlar 2 gb ram ile gelirken G32 serisi anakartlar 1.5 gb ram ile geliyor.

Selamlar, bir süredir 65qa9700 modelinden gelen cızırtı sesi nedeni ile vestel ile görüşüyoruz, sonunda değişiklik için onay verdiler ancak muadil olarak 9701 gönderebileceklerini söylüyorlar. Bu durumda bir alt modele geçmiş olmuyor muyuz ? Sizce kabul edilebilir bir teklif mi ?

Ek olarak, qg9840 modeli için 10K gibi bir fiyat farkı çıktığını iletiyorlar. Bu benim bildiğim bir model değil , fiyat farkına değer mi ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri