Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Klima Vestel Flora 12000 124 İç Ünite Su Damlacıkları

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
konumla alakası yok klimalardan kaynaklı bir durum.
Japon Grubu hariç aklınıza gelen her markada genleşme sesi var
ama tâbi bu sesi az veya çok genel olarak ısıtmada duyarsınız.
yaz aylarında ben denk gelmedim.
ani ısınma/soğuma durumları.

bu arada Vestelin bu yoğuşma olayı dedikleri gibi hepsinde var benim arkadaşın iki tane flora var onunda başına gelmişti.

hatalı flap konumu veya kaliteli olmayan plastik yapısı gereği olabilir.
flap tam üst konumdayken yüksek ihtimal havayı üstten iç üniteye basıyordur yoğuşma yapıyordur veya işte kalitesiz materyal vs.
Aynı şeyi düşündüm bende peki arkadaşınız kullanmaya devam mı etti yoksa başka bir çözüm mü buldu acaba

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
klimanında biri bu biride üst katında İlk videoda servis vakum yapmadı diye servise sövüyorlardı müzik koymak zorunda kaldım😅

Bunlar mesela mideadan daha mı çok yakıyor benim çok bilgim yok sözde a++
bana göre kesinlikle çok yakıyor çünkü makinada ciğer yok habire son sürat gazlıyor ortamı tolere etmeye çalışıyor bu durumda donanım zayıf olursa buda işte elektrik olarak tüketiciye dönüyor.
extra olarak yine arkadaşımın faturasından biliyorum ayrıca @M_aTRa_X dostumuzda daha önce flora kullanırdı oda iyi bilir.

klimanında biri bu biride üst katında İlk videoda servis vakum yapmadı diye servise sövüyorlardı müzik koymak zorunda kaldım😅
Ben de bu sesler yok sanırım 3. Gün olduğu için ben bayiye bastırayım biraz değiştirmek için midea xtrem save bundan daha üstün bir cihaz sanırım 😀

bana göre kesinlikle çok yakıyor çünkü makinada ciğer yok habire son sürat gazlıyor ortamı tolere etmeye çalışıyor bu durumda donanım zayıf olursa buda işte elektrik olarak tüketiciye dönüyor.
extra olarak yine arkadaşımın faturasından biliyorum ayrıca @M_aTRa_X dostumuzda daha önce flora kullanırdı oda iyi bilir.
Bayiye yazdım umarım iade alır bende midea alacağım

Bayiye yazdım umarım iade alır bende midea alacağım
ben daha önce midea'da 2 seri kullandım prime ve all easy
geçmişte gerçek kullanıcı verisi çok paylaştım hocam mideanın klimalarını severek kullandim ve tavsiye ettim.
iklimlendirme anlamında çok hoşuma giden bir marka sizede tavsiye ederim.

ben daha önce midea'da 2 seri kullandım prime ve all easy
geçmişte gerçek kullanıcı verisi çok paylaştım hocam mideanın klimalarını severek kullandim ve tavsiye ettim.
iklimlendirme anlamında çok hoşuma giden bir marka sizede tavsiye ederim.
Çok tşkr ederim şuan da ne marka kullanıyorsunuz peki xtreme save yeterlimidir ve kalite olarak farklıdır bunlardan değil mi

Çok tşkr ederim şuan da ne marka kullanıyorsunuz peki xtreme save yeterlimidir ve kalite olarak farklıdır bunlardan değil mi
midea vs Vestel farklı kulvarlar
kıyaslanamaz.

ama yalnızca soğutma için kullanılacaksa midea üretim klimalarada bakabilirsiniz.

şöyle söyleyeyim başınızı ağrıtmadan iade yoluna giderlerse ister xreme bakarsınız ister midea üretim ürünlere bakarsınız.

midea'nın kendisinden ziyade midea üretim kaira Airfel Bosch
Vestel den kat kat kalitelidir.

ben daha önce midea prime modeli ve all easy pro modelini kullandım çokta memnundum.
sonradan Daikin aldım şuan Daikin kullanıyorum.

konumla alakası yok klimalardan kaynaklı bir durum.
Japon Grubu hariç aklınıza gelen her markada genleşme sesi var
ama tâbi bu sesi az veya çok genel olarak ısıtmada duyarsınız.
yaz aylarında ben denk gelmedim.
ani ısınma/soğuma durumları.

bu arada Vestelin bu yoğuşma olayı dedikleri gibi hepsinde var benim arkadaşın iki tane flora var onunda başına gelmişti.

hatalı flap konumu veya kaliteli olmayan plastik yapısı gereği olabilir.
flap tam üst konumdayken yüksek ihtimal havayı üstten iç üniteye basıyordur yoğuşma yapıyordur veya işte kalitesiz materyal vs.
Ben bayi ile görüştüm servis sökme parası verirsem iade alacakmış.Sizilerin fikrine igtiyacım var ne yapmam mantıklı birde o ağzındaki nemlenme için senin orda hangisini takarsan bunu yapacak nemli diyor ben mersinde yaşıyorum ama ya farketmedim yada ilgilenmedim ben hiçbir klimada bu şekilde birşey görmedim

Ben bayi ile görüştüm servis sökme parası verirsem iade alacakmış.Sizilerin fikrine igtiyacım var ne yapmam mantıklı birde o ağzındaki nemlenme için senin orda hangisini takarsan bunu yapacak nemli diyor ben mersinde yaşıyorum ama ya farketmedim yada ilgilenmedim ben hiçbir klimada bu şekilde birşey görmedim
Midea xterme saver a 32000 fiyat aldım
Gree fairly diye bir model de varmış siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

Midea xterme saver a 32000 fiyat aldım
Gree fairly diye bir model de varmış siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
İki model de birbirinin dengidir aslında. Sadece Midea, ısıtmada inebildiği watt değeri bakımından Gree'ye göre daha ekonomiktir. Amacınız sadece soğutma olacaksa hoşunuza gideni, hem ısıtma hem soğutma olacaksa Xtreme Save'i tercih edebilirsiniz.

İki model de birbirinin dengidir aslında. Sadece Midea, ısıtmada inebildiği watt değeri bakımından Gree'ye göre daha ekonomiktir. Amacınız sadece soğutma olacaksa hoşunuza gideni, hem ısıtma hem soğutma olacaksa Xtreme Save'i tercih edebilirsiniz.
Çok saolun yarın mideayı alacağım
Mideanın herhangi bir sorunu var mı acaba

Çok saolun yarın mideayı alacağım
Mideanın herhangi bir sorunu var mı acaba
Isıtma modunda genleşme sesinden şikayet edenler var sadece. Bunun haricinde bir şikayet veya sorun yok bildiğim kadarıyla. Forumda bu modeli kullanan dostlar da gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır mutlaka.

bulundugunuz bolge cok nemli ise belkide ayni kullanim sartlarinda baska klimadada aynı sorunu yasayabilirsiniz ,Vestelde zaten yasadiniz midea ile degisim mumkunse degistirin klimayı ,ben 20 sene once 4 gunlugune mersinde kalmistim otelin odasinda gazetenin hamur gibi oldugunu gormustum boyle bir nem gormedim izmire donunce ohh be dedim.

bulundugunuz bolge cok nemli ise belkide ayni kullanim sartlarinda baska klimadada aynı sorunu yasayabilirsiniz ,Vestelde zaten yasadiniz midea ile degisim mumkunse degistirin klimayı ,ben 20 sene once 4 gunlugune mersinde kalmistim otelin odasinda gazetenin hamur gibi oldugunu gormustum boyle bir nem gormedim izmire donunce ohh be dedim.
Güzide şehrimin en büyük problemi... Hava şu anda çok sıcak değil ama aşırı nemden dolayı çok baskın ve bunaltıcı durumda. Klima 26 derecede ayarlı, fan hızı 2. kademede ve nem oranı halen %65 dolaylarında. Klimanın drenajdan attığı su da çok fazla. Neyse ki evde ve arabada kullanarak değerlendiriyoruz da boşa gitmemiş oluyor. :hihi

Yani midea da aynısını yapabilir mi öyle olursa üzülürüm

iç ünitesi pet şişe dış ünitesi zeytinyağı tenekesinden üretilme Vestel ile
midea'nın aynı durumu yapacağını sanmıyorum şuana kadarda duymadık bundan sonrada duymayız inşallah 😀

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri