Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Merhaba,

Toshiba 70QA5D63DT televizyonum bugün geldi.
Seri numarası: 9176891 400106

Rica etsem hangi panel olduğunu ve panel özelliklerini öğrenebilir miyim?

Teşekkürler.
Bu ürün zaten tekil panel.
incelemesini yayınlayıp bu bilgiyi vermiştik.

CHOT CV700U2-T01 V04

Kesinlikle VA

Dikkat ederseniz son dönem üretimlerin büyük bölümü de HKC zaten.
Her zaman söylediğim gibi panel dünyası çok karışık.
Hocam panel bilgisinde AMVA3 yazıyor. İzleme açısı çok mu kötüdür, bu 2. iadem olacak. IPS-ADS denk getirme şansım da yok gibi geliyor artık.
AMVA3 panel nedir konusunda: "VA panellerin dar görüş açısını iyileştirmek adına çok alanlı dikey hizalama için geliştirilen paneller" olduğunu yazmıştınız.
Değerli yorumlarınızı rica ederim.

Hocam panel bilgisinde AMVA3 yazıyor. İzleme açısı çok mu kötüdür, bu 2. iadem olacak. IPS-ADS denk getirme şansım da yok gibi geliyor artık.
AMVA3 panel nedir konusunda: "VA panellerin dar görüş açısını iyileştirmek adına çok alanlı dikey hizalama için geliştirilen paneller" olduğunu yazmıştınız.
Değerli yorumlarınızı rica ederim.
VA yı istedikleri kadar geliştirsinler VA dır.
IPS i istedikleri kadar geliştirsinler IPS dir.
Yani etkilerini tam olarak görmezsiniz diyemem size fakat AMVA3 panel ilk olarak regal 50'' tv de incelemiştim, yan açı performansı başarılıydı. Yine de görmek isteyen için onun merkez dışı kontrast sapmasını mutlaka görürsünüz.

VA yı istedikleri kadar geliştirsinler VA dır.
IPS i istedikleri kadar geliştirsinler IPS dir.
Yani etkilerini tam olarak görmezsiniz diyemem size fakat AMVA3 panel ilk olarak regal 50'' tv de incelemiştim, yan açı performansı başarılıydı. Yine de görmek isteyen için onun merkez dışı kontrast sapmasını mutlaka görürsünüz.
Adem Hocam teşekkürler, önceki iade ettiğim ürün toshiba 55UA2363dt modeliydi. Bu tivinin sadece VA olduğunu biliyorum ancak başka panel kodu marka bilgim yok, panel tam ismini öğrenebilir miyiz. Yeni aldığım ile aynı olup olmadığını merak ediyorum, çünkü Önceki toshiba yandan siyah beyazdı nerdeyse.
Tv menüsündeki Panel bilgisi (55UA2363DT):
55_VESQNFAZ01J_N1UHD_D_D_F0_T_185_V5678
SN: 9115406 300207

Son düzenleme:
Adem Hocam teşekkürler, önceki iade ettiğim ürün toshiba 55UA2363dt modeliydi. Bu tivinin sadece VA olduğunu biliyorum ancak başka panel kodu marka bilgim yok, panel tam ismini öğrenebilir miyiz. Yeni aldığım ile aynı olup olmadığını merak ediyorum, çünkü Önceki toshiba yandan siyah beyazdı nerdeyse.
Tv menüsündeki Panel bilgisi (55UA2363DT):
55_VESQNFAZ01J_N1UHD_D_D_F0_T_185_V5678
SN: 9115406 300207
AUO T550QVN10.0
12 COF, %2 AG katman, AMVA3 (VA) tabanlı

Merhaba
Acaba hangi panel menüden bu çıktı
IMG_20240321_134932.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20240322_054208.jpg
    IMG_20240322_054208.jpg
    30.5 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Hocam durumu na Bi bakabilirmisiniz, panel durumu nedir sinema izlemek için görüntü kalitesi iyimidir, teşekkürler, hayırlı akşamlar, hayırlı ramazanlar.

Ekli dosyalar

• Picsart_24-03-21_22-44-34-674.jpg
    Picsart_24-03-21_22-44-34-674.jpg
    79.8 KB · Görüntüleme: 22
Selamun Aleyküm Cihazın seri Numarasını Servisten Temin ettim Model: Vestell 65Q9900 SN:9124893300065 rica etsem panel bilgilerini öğrenebilirmiyim?

Panel No:70_VESQNTTZ02F_P2UHD_D_D_F4_T_185_V3925

Hocam panel kodu hangi panel oluyor?

Teşekkürler

Merhabalar. Yaptığınız hizmetler ve çektiğiniz videolar için teşekkürler. Sayenizde bir parça da olsa bilgi sahibi oluyoruz.
Toshiba 70UA5D63DT televizyon aldım. Seri numarası 9127966 300004
Panel bilgisi hakkında bilgi verir misiniz?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri