Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
@Adem Helvacı teşekkürler adem abi.
CSOT - 4000:1 TK - %25 AG - VA Tabanlı
o zaman bu alınır anladığım kadarıyla .
Kapılır diyelim almak bir kenarda dursun :kiskis

Satan bile bilmiyordur bunun ayrıcalığını ve farkını :D

Biz de uyandırmıyoruz ki ''Ama abi bunlar mat panel'' diyerek Millete 2-3 bin lira yüksek fiyattan satmasınlar.

Kapılır diyelim almak bir kenarda dursun :kiskis

Satan bile bilmiyordur bunun ayrıcalığını ve farkını :D

Biz de uyandırmıyoruz ki ''Ama abi bunlar mat panel'' diyerek Millete 2-3 bin lira yüksek fiyattan satmasınlar.
Hiç unutmam eski televizyonumuz bozulduğu zaman Vestel bayisine gitmiştim babamla. 49UD9360 almaya niyetlenmiştik. Bayideki eleman demesin mi o modelden elimizde yok 49UD9300 vereyim aynı televizyondur. İçimden dedim abi bırak bu işleri git limon sat. Dedim Vestel servisi bir tanıdık var ona sorayım ona göre gelir alırım bir daha selam bile vermedim o mağazaya :D

Hiç unutmam eski televizyonumuz bozulduğu zaman Vestel bayisine gitmiştim babamla. 49UD9360 almaya niyetlenmiştik. Bayideki eleman demesin mi o modelden elimizde yok 49UD9300 vereyim aynı televizyondur. İçimden dedim abi bırak bu işleri git limon sat. Dedim Vestel servisi bir tanıdık var ona sorayım ona göre gelir alırım bir daha selam bile vermedim o mağazaya :D
Kardeşim adam sana yalan söylememiş, ikisi de aynı ürün, ikisi de yatık dikdörtgen ve ikisi de ekranında görüntü, hoparlöründe ses veriyor :D

Aynen satan bile bilmiyor. Ben anlattım ona dilimin döndüğünce; sonra açtım okuttum burada yazılanları ve sonunda satıcı bile şok oldu :LOL:
Yarın teslimatı gerçekleşecek. Bugüne kadar teknoloji konusunda hemen hemen aldığım 10 ürünün 8 inde şansızlık yaşayan biri olarak İnşallah sorunsuz bir şekilde teslim alırım diye dua ediyorum :haha
@Adem Helvacı Abi kurulum aşamasında nelere dikkat etmem gerekir?
Bununla ilgili bir yazı ya da video linki paylaşma imkanın olursa çok sevinirim.

Aynen satan bile bilmiyor. Ben anlattım ona dilimin döndüğünce; sonra açtım okuttum burada yazılanları ve sonunda satıcı bile şok oldu :LOL:
Yarın teslimatı gerçekleşecek. Bugüne kadar teknoloji konusunda hemen hemen aldığım 10 ürünün 8 inde şansızlık yaşayan biri olarak İnşallah sorunsuz bir şekilde teslim alırım diye dua ediyorum :haha
@Adem Helvacı Abi kurulum aşamasında nelere dikkat etmem gerekir?
Bununla ilgili bir yazı ya da video linki paylaşma imkanın olursa çok sevinirim.
Eyvah, bayi burayı okuyorsa o seri numaradaki ürünleri yüksek fiyattan satma fikrini aklına düşürmüş olmayız umarım :kiskis

Şu aşağıdaki videoya bir göz atın isterseniz, yine de aklınıza takılan ne olursa sorun lütfen :ok

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Paneli öğrenebilirmiyim

Ekli dosyalar

• IMG_20230418_175616.jpg
    IMG_20230418_175616.jpg
    96.2 KB · Görüntüleme: 21
@kratos12345 sizin 8933756 xxxxxx seri numaralı ürünün panel üreticisi BOE Display
COFF sayısı 12
AG katman oranı %1
TK 1200:1

Merhaba,

Sayın üstadlar, aşağıdaki seri no'lu ürün satın aldım. (Vestel 65UG9630 Google TV'li olan model) Panel bilgisi (IPS/VA, üretici bilgileri) konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Ayrıca bu TV Google tv olduğu için bu tv'ninde servis menü erişimi yine aynı şekilde kumandadan menu (home) 4725 şeklinde midir?

Cihaz henüz teslim edilmedi, teslim sonrası inşallah mümkün olduğunda kapsamlı görüş ve yorumlarımı da tabii ki bir kullanıcı olarak paylaşacağım.

SN : 8982286 300006

Teşekkürler.

Merhaba,

Sayın üstadlar, aşağıdaki seri no'lu ürün satın aldım. (Vestel 65UG9630 Google TV'li olan model) Panel bilgisi (IPS/VA, üretici bilgileri) konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Ayrıca bu TV Google tv olduğu için bu tv'ninde servis menü erişimi yine aynı şekilde kumandadan menu (home) 4725 şeklinde midir?

Cihaz henüz teslim edilmedi, teslim sonrası inşallah mümkün olduğunda kapsamlı görüş ve yorumlarımı da tabii ki bir kullanıcı olarak paylaşacağım.

SN : 8982286 300006

Teşekkürler.
BOE ıps panel

@yorgun

Migros da satılan 8970244 xxxxxx seri numaralı ürünlerde kullanılan panelin üreticisi BOE display
Yapı tipi UV2A yani VA tabanlı ürün
6 COF
5000:1 Tipik Kontrast
%1 AG katman

Ürünlerin hepsi aynı parti olduğu için hepsinde aynı panel var.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri