Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Kolay gelsin ustam. Panel IPS ama hangi üretim boe Display, LG Display, HTC mi?

Ekli dosyalar

• 16832677380567477561245973766614.jpg
    16832677380567477561245973766614.jpg
    40.4 KB · Görüntüleme: 8
Ustam kolay gelsin iyiki varsınız. 4 adet seri numaralı 65" VestelQA9700 Tv bayi bana satın almam için aktardı. Boe Display,LG Display,Htc'mi mümkünse ayrı ayrı bakabilirsin? Şuan bayi benden haber bekliyor. Sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Sn: 8940421200126
Sn: 8940421200153
Sn: 8940421200154
Sn: 8940421200169

Ustam kolay gelsin iyiki varsınız. 4 adet seri numaralı 65" VestelQA9700 Tv bayi bana satın almam için aktardı. Boe Display,LG Display,Htc'mi mümkünse ayrı ayrı bakabilirsin? Şuan bayi benden haber bekliyor. Sizin tercihiniz hangisi olurdu?
Sn: 8940421200126
Sn: 8940421200153
Sn: 8940421200154
Sn: 8940421200169
Hepsi LG IPS panel

Merhaba hocam hangi panel gelirse iyi, anladığım kadarıyla HTC kötü, LG veya Boe gelirse iyi midir

Ustam iyiki varsın. Arçelik Imperium 9 Serisi A65 C 985 B/ 65" 4K Smart Android ile Vestel 65" QA9700 LG Display panel arasında karar veremiyorum lütfen yardımcı olabilirmisin?

Ustam Vestel 65" QA9700 LG Display panelimi önerirsiniz, Boe Display panelimi?

Paneller ile ilgili İYİ ve KÖTÜ gibi hatalı olduğunu düşündüğüm bir yaklaşım sergileniyor.
Paneller ile ilgili en doğru yaklaşımın imzamda yazılı olduğuna inanıyorum yıllardır aynı imzayı taşırım.
Kusursuz/Mükemmel Panel Yoktur, İhtiyaca uygun panel vardır.

Kötü değil de tercih etmediğimiz, tercih etmemek için haklı olduğumuza inandığımız gerekçeler olan paneller var.

Sakıncalı olan panel üretimlerinde zaten yüksek tonda uyarıyoruz tüm tüketicileri.

LG paneller her zaman için düşük COF sayısı olasılığı yüksek panellerdir. Bu panelleri yıllarca birçok üründe kullandık zaten tüketiciler olarak, olasılıkları göz önünde bulundurup tüketici adına tedbir amaçlı bizler temkinli davranıyoruz. Bizim bu tavrımız LG panellerin kötü olduğu izlenimi uyandırmasın sizlerde.

Panda mesela, Biz uzak duruyoruz ancak Panda panel KÖTÜ olduğundan değil, aksine, diğer hiçbir firmanın yapmadığı yüksek yatırım gerektiren Oxide teknolojisini kullanıyorlar. Sebebini bilmediğimiz bir şekilde bu yüksek teknoloji, erken arıza gibi bir sürpriz çıkardı ortaya.

Panda panel kötü olduğu için değil, sizleri güvende tutmak istediğimiz için mesafeli olduğumuz üreticidir. Yoksa aslında diğer üreticilerin sunamadığı kadar yüksek tipik kontrast sunan tek panel üreticisiydi uzun yıllar.

Forumda ve sosyal mecrada sıklıkla görüyorum, HVA MVA SVA hangisi iyi hangisi kötü diye. KÖTÜ DEĞİL, bir daha yazıyorum bu paneller iyi veya kötü diye değil, size uygun veye değil diye ayrılır sadece.

Detayları ise Blog bölümümüzde yazdık. Dileyen herkes HVA nedir, FSA nedir, AMVA Nedir IPS nedir diye aratsa bloğumuzda tüm teknik detayları bulabilir.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri