Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
HKC FSA (VA) Panel
12 COF
%2.4 AG Katman
Hocam ayni model 65QA9700 boe panel televizyonum degisim oldu anlasilina gore hkc gelmis degisim olmadan onceki panelim boe idi televizyonumda yan bakis acilarinda goruntu kaybi olmuyordu boe de fakat degisim olunca suanki hkc panele yandan bakinca goruntu kaybi oldugunu dusunuyorum renkler konusunda.Likit kristallerin dizilis yonlerinin farkli olmasi boe hkc panel arasinda ne gibi farklar doguruyor benim yasadigim deneyim dogrumudur

Hocam ayni model 65QA9700 boe panel televizyonum degisim oldu anlasilina gore hkc gelmis degisim olmadan onceki panelim boe idi televizyonumda yan bakis acilarinda goruntu kaybi olmuyordu boe de fakat degisim olunca suanki hkc panele yandan bakinca goruntu kaybi oldugunu dusunuyorum renkler konusunda.Likit kristallerin dizilis yonlerinin farkli olmasi boe hkc panel arasinda ne gibi farklar doguruyor benim yasadigim deneyim dogrumudur
Boe panel ips tabanlıdır bunun paneli va tabanlı olduğu için yanlarda solma olur normaldir panel teknolojisiyle alakalı.

Merhaba tv min kurulumu yapıldı hangi panel kullanılmış acaba ben bireysel anlamadım.cevaplarsanız sevinirim şimdiden teş

20230711_144558.jpg

Merhabalar. Panel bilgisini öğrenebilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG-20230711-WA0002.jpg
    IMG-20230711-WA0002.jpg
    71.8 KB · Görüntüleme: 10
merhaba ,

65UG9630 model 9013122300038 seri numaralı TV için panel bilgisi alabilir miyim acaba?

Merhaba. Daewoo 55de55ua11 model TV satın aldım. Yarın kurulum yapılacak inşallah. Panel bilgisini öğrenebilir miyim?

Ekli dosyalar

• IMG_20230713_184427.jpg
    IMG_20230713_184427.jpg
    73.8 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba. Cihaz seri numarası: 9010448 300063
Panel bilgisi verir misiniz?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri