Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Ayarlari kurcalarken buldum galiba seri numarasıni ? 9023250300228
hkc panel eklendi

Selamlar Trendyol üzerinde aldım tv mi bugün teslim aldım. Panel bilgisinin forumdan HKC VA olduğunu öğrenmiştim. Hem teyit etmek hemde panel konusunda bu modelde bir değişiklik varmı öğrenmek için yazıyorum mesajımı. Şimdiden destek veren yöneticilere teşekkür ediyorum.

IMG_20231014_103335.jpg

Merhaba. Panel bilgisi öğrenebilir miyim? Bir de bu kırmızı işaret nasıl oluşuyor. Kutuda bir hasar yok.

Ekli dosyalar

• 1000014660.jpg
    1000014660.jpg
    57.6 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000014659.jpg
    1000014659.jpg
    60.1 KB · Görüntüleme: 26
Siz söyleyince bende baktım 50g kuvvetine kadar dayanıklı bir çizgi var bendede ama kırmızı olmamış. Sanırım sizinki şiddetli bir düşüş yaşamış. Bence yetkili servis bunu dikkate alarak bir inceleme yapsın kurulumda.

IMG_20231016_103103.jpg

Merhaba. Panel bilgisi öğrenebilir miyim? Bir de bu kırmızı işaret nasıl oluşuyor. Kutuda bir hasar yok.
HKC PT650GT01-1

Etiketler %100 doğru çalışmamakla birlikte en azından lojistik firmalar için de bir şekilde baskı unsuru oluşturuyor aynı zamanda kurumsal anlaşmalar çerçevesinde bağlayıcılığı da oluyor.

Bu nedenle etiketi uyarıya düşen ürünlerin kargodan teslim alınmaması ve o kısmın fotosunun yakın ve uzak çekim fotolarının delil olarak alınması gerekir.

HKC PT650GT01-1

Etiketler %100 doğru çalışmamakla birlikte en azından lojistik firmalar için de bir şekilde baskı unsuru oluşturuyor aynı zamanda kurumsal anlaşmalar çerçevesinde bağlayıcılığı da oluyor.

Bu nedenle etiketi uyarıya düşen ürünlerin kargodan teslim alınmaması ve o kısmın fotosunun yakın ve uzak çekim fotolarının delil olarak alınması gerekir.
Teşekkür ederim Adem bey.
Forumda soruyu sorduktan sonra, geçmişte bu konu için yaptığınız paylaşımı gördüm ve okudum. Fakat ürünü teslim alırken bu bilgilere sahip olmadığım için herhangi bir fotoğraf çekmedim ya da kargo firmasına yazılı not düşürtmedim.
Kutu henüz açılmadı. Bu gün teknik servis gelip kurulumu yapacak. Umarım sorunla karşılaşmayız.

Merhaba. Panel bilgisi öğrenebilir miyim?
9077707-300005

Ekli dosyalar

• IMG_20231016_175056_420.jpg
    IMG_20231016_175056_420.jpg
    74.5 KB · Görüntüleme: 11
Teşekkür ederim Adem bey.
Forumda soruyu sorduktan sonra, geçmişte bu konu için yaptığınız paylaşımı gördüm ve okudum. Fakat ürünü teslim alırken bu bilgilere sahip olmadığım için herhangi bir fotoğraf çekmedim ya da kargo firmasına yazılı not düşürtmedim.
Kutu henüz açılmadı. Bu gün teknik servis gelip kurulumu yapacak. Umarım sorunla karşılaşmayız.
Sorunsuz kurulum yapılması ve güzel günlerde kullanmanız dileklerimle.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri