Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Merhabalar, şu iki paneli sorgular mısınız lütfen.
9065125-300061
9065125-300148
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• photo_2023-10-30_12-39-20.jpg
    photo_2023-10-30_12-39-20.jpg
    71.1 KB · Görüntüleme: 16
  • photo_2023-10-30_12-38-59.jpg
    photo_2023-10-30_12-38-59.jpg
    64.6 KB · Görüntüleme: 15
boe panel Ads yapıda12 cof1200:1 kontrastyansıma Önleyici 1Sert kaplama 38 gg ms
Konu dışı ama bu değerler neyi ifade ediyor. Yansıma önleyici 3 olduğunda mı daha iyi yoksa 1 olunca mı? Sert kaplama nedir? Vestel 70QA9700 70'' almayı planlıyorum. Bu cihazın paneli nedir? Önerir misiniz?

Konu dışı ama bu değerler neyi ifade ediyor. Yansıma önleyici 3 olduğunda mı daha iyi yoksa 1 olunca mı? Sert kaplama nedir? Vestel 70QA9700 70'' almayı planlıyorum. Bu cihazın paneli nedir? Önerir misiniz?
yansıma önleyici, tv ye karşıdan bakınca özellikle gündüz vakti, penceren duvarın perdeler masan , kısacası ayna gibi evi görürsün ya bu yansımanın değeridir. ne kadar yüksek olursa matlık artar yansıma yapmaz kendini veya odanı görmezsin.
sert kaplamada ;
kırılma hassasiyeti

65qa9700'De bir süre Sharp panel olduğu bilgisi vardı ben de şahit olmuştum ancak bu panelle beraber sanırım Sharp günleri sona erdi. :(
LG BOE SDP HKC
Şu an 65QA9700 de kullanılan paneller bunlar.
Sizin bahsettiğiniz Sharp panel SDP üretimi JR645R3HA3L kodlu paneldir.
Adı Sharp diye geçer doğru, fabrika da Sharp tarafından geri satın alındı ancak artık sharp adı altında üretim yapmıyorlar.
SDP panelleri ben severim hakikaten, yine de ''bunlar da %100 Sharp kalitesindedir'' diyemem :ok

Daha doğrusu konunun pek Sharp ile de ilgili kalmadı, yeni dünya düzeni gereği eski üretim kalitesinde paneller yok artık :ok

Değerli Adem hocam ve üstadlarımız

yeni TV aldım biraz önce kuruldu panel bilgisi hakkında yardımınızı rica ederim

Ekli dosyalar

• IMG_0353.jpg
    IMG_0353.jpg
    99.5 KB · Görüntüleme: 17
Panel ve mb özeliklerini öğrenebilir miyim?
Servis menüsüne giremedim.
Teşekkürler

Ekli dosyalar

• 20231107_121222.jpg
    20231107_121222.jpg
    77.9 KB · Görüntüleme: 9

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri