Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Boe olsaydi daha memnun olurdum cof değeri srgb vs. daha iyi neden iyi olanı göndermezlerki onuda anlamıyorum aynı üründe farklı panel kullanmakta mantıklı gelmiyor amaç ticari olabilir. Sizin fikriniz nedir bu konuda @Adem Helvacı ?
Tedaik sorunu.
Sadece Vestel'in ve sadece şimdi yaşanan bir sorun değil bu maalesef.
Bunlar yine daha rahat olduğumuz dönemler, düşünsenize bundan 15 sene evvel sadece Samsung ve Lg paneller vardı, sonra CMO lar gelmeye başladı, sonrası diğerleri de geldi ancak 8 Milyar nüfusu aşmış olan dünyada panel üreten (Etkili üretim) firma sayısı 8-10 dolayında.

Servis menüsünde PANEL : 65_VESUDEA_3D_S01_169FHD__E_SO_F1_V_NONA_171991_91_-V1.95 yazıyor. Hangi panel olduğuna bakabilirseniz sevinirim.

Aşağıdaki televizyonun panel üreticisi, özellikleri ve anakart bilgisini paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler

AA262820-E825-402F-86E5-2BAFA5E65D87.jpeg

Aşağıdaki televizyonun panel üreticisi, özellikleri ve anakart bilgisini paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler

Ekli dosyayı görüntüle 1296
CHOT
12COF
5000:1
VA tabanlı panel
%1
3H

Vestel Grubu panel bilgi hattı konumuz zaten var ve bu konu başlığı kafa karıştırdığı için kilitlenmiştir :ok

Merhaba,
Vestel ve üretimi olan, Toshiba, Regal, Telefunken, Nexon, Seg, Hilevel, Hitachi, Techwood, Daewood, jvc , Luxor, Tvision Gibi markaların hangi panelle üretildiğini merak mı ediyorsunuz ?
Cihaz seri numarası paylaşarak sizde öğrenebilirsiniz. Örnek gösel;
Ekli dosyayı görüntüle 6

Bazı durumlarda ne yazık ki biz de göremiyoruz bu durumda videodaki gibi bakabilirsiniz;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Ya da servis görseli eklerseniz bizde yardımcı oluruz.

Örnek görseller ektedir

Ekli dosyayı görüntüle 7

Paneller konusunda Adem hocamız bilgilendirme videosu yapmıştır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Abi vetel 55qa9700 modelde ntfs sorunu varmidir. Baska model onerinizide merak ettim.

Acil tarafından satın alın lütfen bu televizyonu.
CSOT Panel %25 mat kaplama.

8968845 xxxxxx

Eşimden ret yiyorum tv var diye istemiyor :) bende fiyatlar artıyor 65 altı bir tv de almak istemediğimden hazır böyle bir fırsat varken alayım diyorum .. model konusunda sorun yok açıkcası tavsiyenize güveniyorum sadece gerekliliği konusunda emin değilim. LG 9. senesinde yavaştan tırsıyorum.. bakalım değerlendirelim..

Eşimden ret yiyorum tv var diye istemiyor :) bende fiyatlar artıyor 65 altı bir tv de almak istemediğimden hazır böyle bir fırsat varken alayım diyorum .. model konusunda sorun yok açıkcası tavsiyenize güveniyorum sadece gerekliliği konusunda emin değilim. LG 9. senesinde yavaştan tırsıyorum.. bakalım değerlendirelim..
Benim kolay kolay birisine emrivaki yapar gibi ürün AL dediğimi kimse göremez.
Bu panel ile üretilen ürünler çok kıymetli, forumda şu panel denk gelmedi diye üzülen arkadaşlar var.
Ben üzerime düşeni yaptım, takdir karar sizlerin elbette :ok

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri