Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Merhaba acaba bu tv nin paneli hakkında bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• 20240826_112046.jpg
    20240826_112046.jpg
    230.4 KB · Görüntüleme: 30

Murat Hocam, eski cihazım BOE Ips olarak görünüyordu. Bu gelen cihazın görüntüsü daha karanlık ve siyahları daha iyi gösteriyor ben açıkçası VA sandım. Eğer aynı panel ise bir arızamı var acaba? Işığı bariz daha zayıf, kafamı kurcaladı doğrusu.

Bu da eski cihazın seri no
20221203_190633.jpg

Teşekkür ederim, galiba hkc panel kaliteli değildi 🤷🏻‍♂️inşallah sorun çıkarmaz uzun ömürlü olur.
Kaliteli panel yoktur iş görecek panel vardır. Bu da iş görecek ürünlerden. Tabi kalitesiz kötü üretimler var ama HKC öyle bir üretici değil.

Panel bilgisi öğrenebilir miyim rica etsem

Ekli dosyalar

• IMG_2479.jpeg
    IMG_2479.jpeg
    679 KB · Görüntüleme: 22
Murat hocam Panel bilgilerini öğrenebilir miyim?
Sağlıcakla kalın.

Ekli dosyalar

• 20240827_135257.jpg
    20240827_135257.jpg
    241.1 KB · Görüntüleme: 19
  • 20240827_132827.jpg
    20240827_132827.jpg
    215.3 KB · Görüntüleme: 23
Murat Hocam, eski cihazım BOE Ips olarak görünüyordu. Bu gelen cihazın görüntüsü daha karanlık ve siyahları daha iyi gösteriyor ben açıkçası VA sandım. Eğer aynı panel ise bir arızamı var acaba? Işığı bariz daha zayıf, kafamı kurcaladı doğrusu.

Bu da eski cihazın seri no
Ekli dosyayı görüntüle 19501
@Murat ALA Hocam bakıp karşılaştırma imkanı olur mu acaba? Aynı marka aynı tip olsa da modeli farklı olabilir mi?

Merhaba Adem bey hangi panel var bu üründe ve alınır mı? Desteklerinizi rica ederim.

IMG_1569.jpeg

Merhaba Adem bey hangi panel var bu üründe ve alınır mı? Desteklerinizi rica ederim.

9090998300162 Vestel 65qa9700 hangi paneldir acaba?1

Bu arada daha önce aldığım SAKAI panelli aynı televizyonda kırmızı bir nokta ve noktanın hemen altından soldan sağa doğru beyaz bir çizgi oluştu. Vesteli aradım TV' yi alıp götürdüler, inceledikten sonra onarım yapılamayacağı için değişim yapacağız dediler ve bugün yeni TV' yi getirip kurdular. TV servisi konusunda iyilermiş gerçekten, zaten bunun için almıştım, almadan önce araştırırken bu bilgileri bizimle paylaştığınız için, yol gösterdiğiniz için başta Adem abi olmak üzere forumda tüketiciler için uğraşan tüm abilerim/ kardeşlerime çok teşekkür ederim. Var olun

9090998300162 Vestel 65qa9700 hangi paneldir acaba?1

Bu arada daha önce aldığım SAKAI panelli aynı televizyonda kırmızı bir nokta ve noktanın hemen altından soldan sağa doğru beyaz bir çizgi oluştu. Vesteli aradım TV' yi alıp götürdüler, inceledikten sonra onarım yapılamayacağı için değişim yapacağız dediler ve bugün yeni TV' yi getirip kurdular. TV servisi konusunda iyilermiş gerçekten, zaten bunun için almıştım, almadan önce araştırırken bu bilgileri bizimle paylaştığınız için, yol gösterdiğiniz için başta Adem abi olmak üzere forumda tüketiciler için uğraşan tüm abilerim/ kardeşlerime çok teşekkür ederim. Var olun
SAKAI JR645R3HA3L
12 COF, %5 AG katman, UV2A (VA) tabanlı

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri