Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Merhabalar panel bilgilerini ve cof bilgisini öğrenebilir miyim. Teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_2041.jpeg
    IMG_2041.jpeg
    406.2 KB · Görüntüleme: 14
55Q9900 model 9091461300022 seri no, panel bilgisini öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Panel cof bilgisi alabilir miyim teşekkür ederim sağolun

Ekli dosyalar

• IMG_20240907_182717.jpg
    IMG_20240907_182717.jpg
    191.8 KB · Görüntüleme: 11
Murat bey kusura bakmayın sizide meşgul ve rahatsız ediyorum ama sizin öneri ve görüşleriniz benim için değerlidir.50 inç auo panel 12 cof va tabanlı TV 13.000 bin liradır.Sizce alınabilir mi ? Almalı mıyım? Aslında Samsung düşünüyordum ama benim için oled qled ambilaght vs ömrü az olduğu için istemiyorum ömür olarak da kastettiğim normal şartlarda olsun yeter

Ya da csot sakai panel olan teke panel olan önerdiğiniz varsa o da olur bu tvlerden LG panel olan daha kaliteliyse onu da araştırabilirim siz nasıl uygun görürseniz ben onu yaparım inşallah

Murat bey kusura bakmayın sizide meşgul ve rahatsız ediyorum ama sizin öneri ve görüşleriniz benim için değerlidir.50 inç auo panel 12 cof va tabanlı TV 13.000 bin liradır.Sizce alınabilir mi ? Almalı mıyım? Aslında Samsung düşünüyordum ama benim için oled qled ambilaght vs ömrü az olduğu için istemiyorum ömür olarak da kastettiğim normal şartlarda olsun yeter
Parasına göre bir televizyon beklentileriniz yüksek değilse iş görür. QLED'lerin ömrü az diye bir şey yok delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramıyoruz. LED-QLED temelde aynıdır. Bildiğimiz panelin arasına QDEF denen bir katman eklenir, ledlerin lümen değeriyle de biraz oynanır al sana QLED Televizyon. Miniled, Microled dediklerimizde de arkadaki aydınlatmaların daha sıklaşması sonucu ortaya çıkan bir iş. Onlarda da aynı paneller kullanılıyor farkları dediğim gibi arka aydınlatmanın sıklığı. Temelden farklı olan teknoloji OLED'dir. OLED'de arkada ya da yanda aydınlatma olmaz. Pikseller kendiliğinden aydınlatmalı diyebiliriz. Böyle olduğu için siyah sahnelerde piksel komple kapanıyor ve siyahı hakikaten siyah gibi görüyoruz. OLED'deki dezavantaj ne? Parlaklıklar biraz düşük ve logo yanığı muhabbeti var. Onlar da yavaş yavaş çözülüyor. Ucuz üretim imkanı da olmadığı için diğer televizyonlara göre de pahalıdır ama televizyonun Allah'ı da OLED'lerdir günümüzde. Ömür konusuna gelirsek merdiven altı dandik bir şey almadığınız sürece televizyon grubunda ortalama 5 yıl diyoruz. LED, QLED. Miniled, Microled, OLED farketmeksizin.

Ya da csot sakai panel olan teke panel olan önerdiğiniz varsa o da olur bu tvlerden LG panel olan daha kaliteliyse onu da araştırabilirim siz nasıl uygun görürseniz ben onu yaparım inşallah
50 inç grubunda IPS Panel bulamazsınız AUO iyidir.

Kusura bakmayın meşgul ediyorum panel bilgisi alabilir miyim

Ekli dosyalar

• 1725795108962752279397856973935.jpg
    1725795108962752279397856973935.jpg
    167.4 KB · Görüntüleme: 11
Hepinizden Allah razı olsun çok değerli bilgiler veriyorsunuz yardımcı oluyorsunuz ne kadar teşekkür etsek azdır herşey için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden bu değerli bilgileri esirgemediginiz için

Merhabalar panel bilgisi alabilirmiyim teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

• IMG_20240910_141206.jpg
    IMG_20240910_141206.jpg
    196.7 KB · Görüntüleme: 6
Merhabalar 65qa9700 görsel ektedir.Panel bilgisini öğrenebilir miyim.İyi akşamlar dilerim.

Ekli dosyalar

• IMG-20240910-WA0019.jpg
    IMG-20240910-WA0019.jpg
    196.2 KB · Görüntüleme: 9

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri