Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Merhaba. 65q9900 tv aldım. Geneli ips olarak bilinen bu modelin seri nosunu Vestel’e sorduğumda va dediler.
Teyit etme şansımız var mı?
9023250300200

Merhaba. 65q9900 tv aldım. Geneli ips olarak bilinen bu modelin seri nosunu Vestel’e sorduğumda va dediler.
Teyit etme şansımız var mı?
9023250300200
HKC PT650GT01-1

VA panel doğru bilgi, FSA yapı tipindedir HKC paneller

Merhaba
Panel bilgisi rica edebilir.miyim
Tesekkurler

Ekli dosyalar

• IMG_20231116_152045.jpg
    IMG_20231116_152045.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 15
Panelden vazgeçtim de neden cevap vermediniz onu merak ettim.2 defa görmezden gelmenizin nedeni nedir anlayamadım.

Hocam bunu ips bekliyordum ben va geldi srgb %86 p3 %70 auo nun düşük modellerindenmi bu? SRGB %90 bile değil evdekiler pek beğenmedi rahatsız oldum sizce iade edeyim mi? cof sayısı 12 ama:rolleyes::ara
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama auo panel forumun en popüleri, ağır abisi, yani nasıl beğenmediniz bilmiyorum :)

Merhaba. Bu cihazın panel bilgisini öğrenebilir miyim? Teşekkürler
SN: 9103138 300261

1700216659785.png

Panel bilgisini rica edebilir miyim

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    81.2 KB · Görüntüleme: 17
  • image.jpg
    image.jpg
    80.3 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba,

@Adem Helvacı bey, panel bilgisi öğrenebilir miyim?
70UA9630
Sn : 9109295300351
Teşekkür ederim ?

Ekli dosyalar

• IMG_4785.jpeg
    IMG_4785.jpeg
    96.3 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_4779.jpeg
    IMG_4779.jpeg
    106.1 KB · Görüntüleme: 7
Sayın ustalar bir soru sormak istiyorum size güncel olarak vestel 65U9631’de hangi panel tipleri kullanılıyor ?

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama auo panel forumun en popüleri, ağır abisi, yani nasıl beğenmediniz bilmiyorum :)
Hocam yanlardan izleme oranımız daha fazla birde bunun srgb %86 acaba düşük kalite üretimmi diye kafama takıldı baya uğraşmama rağmen renkler ancak oldu diyebiliyorum tam beğenemedim hala. Ayrıca görüntü işleme vestelin kendi ürünlerindeki gibi değilmi eminde olamadım düşük çözünürlük izlerken hemen belli ediyor vestel bir tv izlemiştim pixellence dan mıdır nedendir bilmiyorum 480-720p de bile görüntü baya netti bunda hemen belli ediyor pikselleşme falan oluyor.

Hocam yanlardan izleme oranımız daha fazla birde bunun srgb %86 acaba düşük kalite üretimmi diye kafama takıldı baya uğraşmama rağmen renkler ancak oldu diyebiliyorum tam beğenemedim hala. Ayrıca görüntü işleme vestelin kendi ürünlerindeki gibi değilmi eminde olamadım düşük çözünürlük izlerken hemen belli ediyor vestel bir tv izlemiştim pixellence dan mıdır nedendir bilmiyorum 480-720p de bile görüntü baya netti bunda hemen belli ediyor pikselleşme falan oluyor.
Anladım hocam, yan açı problemi va panellerde illaki oluyor, ips te bile kullanıcının çok fark etmeyeceği kadar oluyor, mükemmel panel yoktur, ihtiyaca uygun panel vardır diyor Adem hoca

Merhabalar vestel 55Q9900 seri no 9091461300115 panel bilgisini ögrenebilirmiyim

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri