Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
IMG_4620.jpeg
panel bilgisi alabılır miyim

Panel bilgisini alabilirmiyim

Ekli dosyalar

• 20231117_211521.jpg
    20231117_211521.jpg
    68.6 KB · Görüntüleme: 21
Yeni aldıysanız hayırlı olsun ama ben bu ürünü 1.5 yıl kullandım artık Android yavaşlamasından dolayı 2. El olarak sattım, muhtemelen hkc panel çıkabilir, görüntü fena değil ama yan açılarda solma yapar bilginiz olsun.
Kötü mü 10100tl civarına aldım sıfır android çok mu yavaşlıyor ?
Bir şey yüklemeden bile mi?
Keşke tecwood un Vestel işletim sistemli ürününü alsaymisim?

Kötü mü 10100tl civarına aldım sıfır android çok mu yavaşlıyor ?
Bir şey yüklemeden bile mi?
Keşke tecwood un Vestel işletim sistemli ürününü alsaymisim?
Fiyatı fena değil, android sürümü 9 ile gelip 11 oldu, yavaşlamalar vardı biraz ben onu satıp onvo 55f950 aldım 9750 TL ye, onvo bariz daha hızlı, sesli komut özellikli kumandası var, 2 GB ram ve Google TV, sistem olarak ondan daha iyi, yan açı performansı da daha iyi, genel renkler de finlux ta güzeldi, bu da güzel, alacağınız techwood eski bir model, ona üzülmeyin, hayırlı olsun yinede. Yavaşlık android tarafında, normal uydu TV izlerken problem yaşamazsınız, uygulama yükleyebilirsiniz sorun yok depolama 4 GB kullanılabilir 2.5 GB felan geliyordu, gereksiz çok uygulama yüklemeyin ama. Kullanılamayacak derece değil yanlış anlaşılma olmasın kullanılır tabiki ama biraz yavaş kaldı artık bilginiz olsun.

Merhaba panel üreticisi ve bilgileri merak ediyorum yardımcı olurmusunuz videolarınızda bu koda rastlamadım şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

• IMG_7841.jpeg
    IMG_7841.jpeg
    103.7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_7840.jpeg
    IMG_7840.jpeg
    48.6 KB · Görüntüleme: 25
Adem hocamın burada vermiş olduğu bigiler ışığında toshiba 65ua3d65dt modelini satın aldım. SAKAI panel ve migros da satılan bir ürün. Cihazı 2 gündür kullanıyorum. Diğer inceleme konularını inceleyip, benzer bi başlık açacağım. SAKAI panel olduğunu öğrenen ve acaba nasıldır diye düşünen kişiler için bilgilendirme olur diye düşünüyorum. İyi akşamlar dilerim.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri