Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Hocam selamınaleyküm,yeni evleneceğim için 65QA9700 modelini satın aldım,daha gelmedi yolda gözüküyor, ekran görüntüsü alıp paylasiyim dedim611261538-65QA9700 YAZIYOR BURDAN ÖĞRENEBİLİRMİYİZ
Muhtemelen bu rakamlar değil, kutu üzerindeki seri no gerekebilir, ayrıca büyük ihtimalle altınoğlu mağazasından aldınız, Antep'in en büyük Vestel mağaza zinciri, hayırlı olsun.

@Adem Helvacı hocam siteye ekleyebilme durumunuz var mı regal 50r754u ve 50r754ur

Gün içinde dönüş yapabilirseniz panel bilgisi için almayı düşünüyorum

Panel bilgisi alabilirmiyim

Ekli dosyalar

• IMG_4597.jpeg
    IMG_4597.jpeg
    115.1 KB · Görüntüleme: 14
@Adem Helvacı hocam siteye ekleyebilme durumunuz var mı regal 50r754u ve 50r754ur

Gün içinde dönüş yapabilirseniz panel bilgisi için almayı düşünüyorum

Bu ürüne dair detaylar var sitede şu anda.

Yok hocam maalesef aynı paneller değiller bilgileri farklı sizin söylediğiniz android benim dediklerim normal biri eski biri bu sene üretilmiş

Ayrıca Toshiba

43UL3C63DT​

Sormuştum

@Tesla @Fikoloji @Adem Helvacı

Şimdiden güzel günlerde kullanmanızı dilerim fakat ürün geldiğinde son kullanıcıolaak görüşlerinizi ltfenbizimle paylaşın ki olası şekilde ileride bu ürünleri satın almak isteyip ikilemlde kalan dostlar için siz bir referans olabilesiniz :ok

HKC BOE ve INX paneller ile karma panel bu model.
Kesin üretici için seri numarası lazım.
Hocam bu yanın Toshiba için onunsa ana kart gibi bilgileri öğrenebilir miyim

3 model üstünde yoğunlaştım

Regal 50R754U
Regal 50R754UR
Toshiba 43UL3C63DT

Bu modellerin ana kart ve panel bilgilerini bana aktarırsanız bunlardan birini alacağız

D1AEED95-3644-408C-BFD9-3E53D2A80550.jpeg
B4FDE274-EDA4-4D18-A17C-24658F2D4C1C.jpeg

Bu görseller internetten alındı örnek olarak sadece bilgi olsun diye atıyorum hocam

@Adem Helvacı

Hocam bu yanın Toshiba için onunsa ana kart gibi bilgileri öğrenebilir miyim

3 model üstünde yoğunlaştım

Regal 50R754U
Regal 50R754UR
Toshiba 43UL3C63DT

Bu modellerin ana kart ve panel bilgilerini bana aktarırsanız bunlardan birini alacağız

Ekli dosyayı görüntüle 10491Ekli dosyayı görüntüle 10492

Bu görseller internetten alındı örnek olarak sadece bilgi olsun diye atıyorum hocam

@Adem Helvacı
8983871 özelinde bilgi verebilirim
BOE panel ve MB180E anakart

Diğer foto için zaten cevap vermiştim 3 panel diye

50R754 ve türevleri için bu bilgiler geçerli

1702376585397.png

8983871 özelinde bilgi verebilirim
BOE panel ve MB180E anakart

Diğer foto için zaten cevap vermiştim 3 panel diye

50R754 ve türevleri için bu bilgiler geçerli

Ekli dosyayı görüntüle 10495
Hocam teşekkür ederim Toshiba peki boe tabanı nedir ips VA ? Cof sayısı nedir

Regal için @İlteriş Yılmaz hocam da söyledi ama her birinin anak kartı ve panelleri farklı

Hocam teşekkür ederim Toshiba peki boe tabanı nedir ips VA ? Cof sayısı nedir

Regal için @İlteriş Yılmaz hocam da söyledi ama her birinin anak kartı ve panelleri farklı
Bakın çok karışık ilerliyorsunuz sonra her şey birbirine giriyor.
Attığınız her fotoya nokta atışı bilgi verilmez, nokta atışı bilgi istiyorsanız seri numarası yazmanız gerekir, bunu birkaç kere yazdım.
Fotoya göre bilgi ancak genel bilgi olur dolayısı ile size anakartı şu paneli bu diyemeyiz.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri