Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Murat bey cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.Sitemizden incelediğim kadarıyla,Va panel konstrat oranı ips panele göre daha yüksek gibi,, önden bakınca Va panel ips göre daha iyi keskin görüntüler veriyor ,tabii yandan bakınca galiba biraz parlama oluyor.burdada ips panel pozitif anlamda farkı ortaya çikiyor
Parlama değil renk solar yanlardan maalesef VA panellerde. Ve evet siyah renklerde ve kontrast konusunda VA paneller daha başarılıdır.

55UA9631
55UA9090
55QA9700
Bu üç modelin birbirinden ne farkı var? İnternetten araştırdım bulamadım. Bir öğretmen arkadaş alacak üçünden birini. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

PANEL: 65 VESQNELSO3_2D UHD'E SOFO V 120 219008 219008 -V2.06 bu vestel tv paneli nedir acaba öğrenebilir miyim Va mı Ips mi tekil mi teşekkürler şimdiden.

Babamların6 yıllık tv Lg panel ıps muhtemelen o zaman, görüntü çok daha canlı, aldığım deawo Tv yi bununla kıyaslamıştım bugün sormuştum, teşekkürler murat bey

Vestel 65inç U9730 Servis menüsü ve kutusu üzerindeki Seri no paylaşiyorum sanki bana birbirinden farklı gibi geldi Forumdaş ve Moderatörlerin panel hakkındaki düşünceleriniz nedir acaba teşekkür ederim..

Ekli dosyalar

• IMG_20240302_074355.jpg
    IMG_20240302_074355.jpg
    56.3 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20240302_074447.jpg
    IMG_20240302_074447.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 12
611261538-65QA9700 65'' 165 EKRAN UYDU ALICILI 4K ULTRA HD ANDROİD SMART QLED TV 65QA9700, ONE SİZE-
Kargo'dan gelen bu mesajdan panel bilgisi anlaşılabilir mi

Merhaba Günaydin Murat bey Sevis menüsündeTV ömru 784 dk dakika diyor. Bu süreyi dikkate almamız gerekiyormu. Yoksa bizim anladığimiz gibimi TV kullannim ömründen bahsediyor.

Merhaba panel bilgisi öğrenebilir miyim

Ekli dosyalar

• IMG_20240302_104213.jpg
    IMG_20240302_104213.jpg
    40.8 KB · Görüntüleme: 8
merhabalar kolay gelsin arkadaşlar . Seri numarasına göre panel bilgisi alabilir miyim rica etsem . Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_0821.jpeg
    IMG_0821.jpeg
    88.9 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar, vestel 65q9900 televizyonumun panel bilgisiki öğremmek için servis menüsünde girdim, Adem abinin panel bilgi videosunu da izledim ama videodaki panel kodlarıyla benim panel kodum eileşmiyor bakabilir misiniz?
65_VESQNTHZ01F
Seri nosunu da paylaşabilirim eve gidince.

Ekli dosyalar

• IMG_20240301_212445_738.jpg
    IMG_20240301_212445_738.jpg
    113.4 KB · Görüntüleme: 11
Arkadaşlar selamlar, vestel 65q9900 televizyonumun panel bilgisiki öğremmek için servis menüsünde girdim, Adem abinin panel bilgi videosunu da izledim ama videodaki panel kodlarıyla benim panel kodum eileşmiyor bakabilir misiniz?
65_VESQNTHZ01F
Seri nosunu da paylaşabilirim eve gidince.
HKC Panel

55QA9700 TV geldi kuruldu servise dedim panel testi yapalım abi artık teste gerek yok ölü piksel varsa zaten cihaz uyarı veriyor dedi doğru mu bu acaba ? Ben sonra kendim yaptım testleri sorun yok bulutlanma falan da yok ama bir önceki TV 49pus6501 idi IPS panele çok alışmışım. Va ya alışamadım iade almazlar değil mi problem olmayan ürünü önerisi olan var mı?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri