Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi VESTEL mi TCL mi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Yuzbasiyavuz

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15-20bin
Marka Model Bilgisi
Vestel Tcl
merhaba arkadaşlar ve adem bey
Ben televizyon konusunda kısıtlı bilgim ile yaptığım araştırmada iki televizyon arasında kaldım bu konıda yardımlarınızı bekliyorum
Fiyatları yakın olmasıda bir sebep
Vestel 65Q9900 ile TCL55C635
Bunlardan hangisini almamı tavsiye edersiniz
Birde Philips 55pus6561/12 var elimde ekran kırık 9000₺ dendi
Yaptırmam mı yeni almam mı daha mantıklı olur
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum

merhaba arkadaşlar ve adem bey
Ben televizyon konusunda kısıtlı bilgim ile yaptığım araştırmada iki televizyon arasında kaldım bu konıda yardımlarınızı bekliyorum
Fiyatları yakın olmasıda bir sebep
Vestel 65Q9900 ile TCL55C635
Bunlardan hangisini almamı tavsiye edersiniz
Birde Philips 55pus6561/12 var elimde ekran kırık 9000₺ dendi
Yaptırmam mı yeni almam mı daha mantıklı olur
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum
Üretim kalitesi anlamında TCL markasını Vestelden üstün kılacak aman aman bir durum olmadığı görüşündeyim.
Özellikle Arçelik fabrikalarında üretilip satılan TCL markalı ürünleri Vestel fabrikalarında üretip satılan Vestel veya alt markaları ile çok da ayrı kefelere koyamayız düşüncesindeyim.

TCL severima ma bayılmam. Çok eksikleri, kusurları var açık ve net. Yine de GENEL bütün markalar içerisinde değerlendirdiğimizde önerebileceğimiz niteliklere sahip markadır.

Buradan hareketle burada model çok önemli olsa da güvence anlamında Vestel bana daha yakın gelir.

Sizin belirttiğiniz modeller özelinde ise yine tercihim 65Q9900 den yana olur.

Philips için masraf etmenize değmeyeceğini yazabilirim. Sağlam bölümlerini internette satışa çıkartıp ek gelir sağlayabilirsiniz yeni tv nin kaynağı için.

Öncelikle bu kadar hızlı geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim
Tcl 120hz olması biraz daha cezbediyordu ama detaylı olarak hangi panel kullanılmış cof sayısı ve diğer özelliklerini bilmediğim için çok net olamadım

Öncelikle bu kadar hızlı geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim
Tcl 120hz olması biraz daha cezbediyordu ama detaylı olarak hangi panel kullanılmış cof sayısı ve diğer özelliklerini bilmediğim için çok net olamadım
55C635 120hz bir TV değil 50/60 hz bir TV dir.oyun oynarken yazılım ile 120 hz ye çıkıyor ama gerçek 120 hz tadı vermez bunu bilmenizi isterim

55C635 120hz bir TV değil 50/60 hz bir TV dir.oyun oynarken yazılım ile 120 hz ye çıkıyor ama gerçek 120 hz tadı vermez bunu bilmenizi isterim
Teşekkür ederim sonradan bende fark ettim kendi sitesinde 120hz yazıyordu.
Vestel daha yakın ama onada uygulama yüklenmiyor olması biraz düşündürüyor yada onun ayarında android bir tv bulacağız

Teşekkür ederim sonradan bende fark ettim kendi sitesinde 120hz yazıyordu.
Vestel daha yakın ama onada uygulama yüklenmiyor olması biraz düşündürüyor yada onun ayarında android bir tv bulacağız
Android meselesini Android Box ile çözebilirsiniz. Ben şimdi bile bazen neden böyle yapmadım diyorum.

Android TV'ler geç açılıyor. Smartlar daha hızlı, daha stabil.

Yani çok cazip ve zarrir bir durum yok ise android işletim sisteminin tv ye gömülü olmasından ziyade bir seçenek olması tercihimdir bu nedenle evimde smart özelliği olan Vestel 43UD8360 televizyonumda dahi RealMe Stick kullanıyorum.

Tabi ki bunlar hep tercih meselesi o nedenle buradan fikir alın ancak ürünleri görmeden kesin karar almayın derim :ok

Üretim kalitesi anlamında TCL markasını Vestelden üstün kılacak aman aman bir durum olmadığı görüşündeyim.
Özellikle Arçelik fabrikalarında üretilip satılan TCL markalı ürünleri Vestel fabrikalarında üretip satılan Vestel veya alt markaları ile çok da ayrı kefelere koyamayız düşüncesindeyim.

TCL severima ma bayılmam. Çok eksikleri, kusurları var açık ve net. Yine de GENEL bütün markalar içerisinde değerlendirdiğimizde önerebileceğimiz niteliklere sahip markadır.

Buradan hareketle burada model çok önemli olsa da güvence anlamında Vestel bana daha yakın gelir.

Sizin belirttiğiniz modeller özelinde ise yine tercihim 65Q9900 den yana olur.

Philips için masraf etmenize değmeyeceğini yazabilirim. Sağlam bölümlerini internette satışa çıkartıp ek gelir sağlayabilirsiniz yeni tv nin kaynağı için.
Adem hocam bende bu konuda arada kaldım. Hangi modeli tercih etmem gerekiyor bilmiyorum inç önerim 50.55 olur çok fark etmez. Arasında kaldığım modeller 50Q9900. 50QA9700. TCL58p635. TCL50C635. BÜTÇEM 13.000 K falan
@Adem Helvacı

Adem hocam bende bu konuda arada kaldım. Hangi modeli tercih etmem gerekiyor bilmiyorum inç önerim 50.55 olur çok fark etmez. Arasında kaldığım modeller 50Q9900. 50QA9700. TCL58p635. TCL50C635. BÜTÇEM 13.000 K falan
@Adem Helvacı
İçlerinde görmediğim bilmediğim ürün yok. Kişisel tercihim 58P635 den yana olur.

Çözüm
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri