Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Vestel televizyon önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Serkancam17

Araştırmacı
Araştırmacı
55 inç istiyorum vestel
Haftasonları maç film dizi karasal yayınlar için televizyon önerisi istiyorum vestel olması şartıyla
12 cof
Android veya smart
Panel detaylarını size bıraktım ama yüksek kaliteli (kontrastlı) güzel bir televizyon istiyorum
Qled veya led hiç fark etmez önerilerinizi bekliyorum
Önceki 55ua9090 mı 55u9700 konusunda cevap alamamıştım yeni konu açmak istedim
Müsait olduğunuz zamanda önerilerinizi bekliyorum
@Vesteloji @Adem Helvacı
İyi çalışmalar iyi günler

Çok iyi olur abi böyle bi kolaylık yolu sunmadığım için ben özür diliyorum
Estağfurullah öyle bir niyet veya arayışta değiliz, araştırdıkça özellikleri görecek kafanızda fikir oluşacaktır. Bizde evelallah şu bizim gozumuzde güzeldir diyeceğiz. Sizde bütçenize göre bakacaksınız. Herkes mutlu olacak ?

Estağfurullah öyle bir niyet veya arayışta değiliz, araştırdıkça özellikleri görecek kafanızda fikir oluşacaktır. Bizde evelallah şu bizim gozumuzde güzeldir diyeceğiz. Sizde bütçenize göre bakacaksınız. Herkes mutlu olacak ?
Abi şöyle şuanda vestelin en iyi televizyonlarından
Olarak gördüğüm ama hepsinde ıps veya boe olan (va varsa ben görmedim)
55ua9090 android için vestel adına en iyisi ve senin tavsiye ettiğin modellerden diye biliyorum 65 inçte 12 cof ve kullanılan anakart beni tatmin etti +android olunca bu cihazdan memnun kaldım
G to g 8 ben bilmediğim için sana sormak istedim yüksek olması iyi bir değerse bu cihazı almakta kararlıyım
Panel olarak bilgim yok boe diye biliyorum düşük kontrast verir mi
65q9900 başından beri beğendiğim bir model hemde adem abi adamlar yapmış diyorsa vardır bir bildiği dedim ve herşey ortadaydı sadece Işık sızması bulutlanma sorununlarıyla karşılaştı kullanıcılar elbette tüm televizyonlarda var bu ancak bu model için ihtimali yüksek
65qa9700 beni her şekilde tatmin ve memnun etti ama senin yorumlarınıda bekliyorum

Abi şöyle şuanda vestelin en iyi televizyonlarından
Olarak gördüğüm ama hepsinde ıps veya boe olan (va varsa ben görmedim)
55ua9090 android için vestel adına en iyisi ve senin tavsiye ettiğin modellerden diye biliyorum 65 inçte 12 cof ve kullanılan anakart beni tatmin etti +android olunca bu cihazdan memnun kaldım
G to g 8 ben bilmediğim için sana sormak istedim yüksek olması iyi bir değerse bu cihazı almakta kararlıyım
Panel olarak bilgim yok boe diye biliyorum düşük kontrast verir mi
65q9900 başından beri beğendiğim bir model hemde adem abi adamlar yapmış diyorsa vardır bir bildiği dedim ve herşey ortadaydı sadece Işık sızması bulutlanma sorununlarıyla karşılaştı kullanıcılar elbette tüm televizyonlarda var bu ancak bu model için ihtimali yüksek
65qa9700 beni her şekilde tatmin ve memnun etti ama senin yorumlarınıda bekliyorum
Şimdi güzel sorularla geldin, ben önce deneyimlerimi paylaşayım. 9090 serisi ile başlayalım.
https://inceleriz.com/forum/konular/vestel-qa-serisi-mi-q-mu-vs.447/#post-3605
Bu gün dile getirdim 9090 bende yeri ayrıdır LED düşünürseniz kesinlikle bunu önerebilirim.
Q9900 deneyimim oldu ve memnundum. Ama IPS taban nedeni ile ışık sızması vs karşılamak durumu söz konusu tabiki fiyat olarak diğer marka qled le karşılaştırır isek o zaman cazip gelmektedir.
Qa9700 çok sorusu gelen model ama hiç elime inceleme için geçmedi. Fakat Toshiba qa7d63dt modelini incelemiştim ve nerde ise aynı cihaz. Android ve qled birleşimi beğendiğim model oldu.
Ben alacak olsam ua9090 ve qa9700 arasında kalırdım. Bu nedenle fiyat makul gelirse qled android olmaz ise düz bir LED olan ua9090 seçerdim

Şimdi güzel sorularla geldin, ben önce deneyimlerimi paylaşayım. 9090 serisi ile başlayalım.
https://inceleriz.com/forum/konular/vestel-qa-serisi-mi-q-mu-vs.447/#post-3605
Bu gün dile getirdim 9090 bende yeri ayrıdır LED düşünürseniz kesinlikle bunu önerebilirim.
Q9900 deneyimim oldu ve memnundum. Ama IPS taban nedeni ile ışık sızması vs karşılamak durumu söz konusu tabiki fiyat olarak diğer marka qled le karşılaştırır isek o zaman cazip gelmektedir.
Qa9700 çok sorusu gelen model ama hiç elime inceleme için geçmedi. Fakat Toshiba qa7d63dt modelini incelemiştim ve nerde ise aynı cihaz. Android ve qled birleşimi beğendiğim model oldu.
Ben alacak olsam ua9090 ve qa9700 arasında kalırdım. Bu nedenle fiyat makul gelirse qled android olmaz ise düz bir LED olan ua9090 seçerdim
65ua9090 için güzel değerler görünce bende onu seçiyorum herşey için teşekkürler abi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri