Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel Yetkili Servisinin VAKUM YALANI ve Yakalanışı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Ben tüketicileri neden uyarıyorum ''Evinize servis geliyorsa kamera kurun kayıt edin'' diye?

İşte sırf bu nedenle zira yetkili servis dünyasının denetimsiz ve yaptırımsız olmasının kendilerine verdiği rahatlık ile çok kolay yalan söyleyebiliyorlar.

Güvenlik kameralarında eve sadece manometre götüren, motor götürmediği kayıt altınd aolan YALANCI SERVİS tüketiciye ürüne vakum yaptığını söylüyor, sisteme de vakum yapılmış(!) manometre fotoğrafı yüklüyor. Peki Vakum motoru yoksa sizce manometrenin hortumunu neresine takmış olabilir ki? :kiskis

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

İşi inada bindirdiler resmen. Bunu da elemanın servis sahibinden ya da servisin firmanın servis müdüründen habersiz yapmadıklarını düşünmeye başladım. Yani firmaların servis müdürleri, servislerinin vakumsuz klima montajı yaptıklarını bilmiyorlar mı? Bence birçoğu biliyor. Herkes üç maymun, şikayet gelmediği sürece devam.

Güzel yakalanmışlar 🤣
Bir de kendilerini uyanık zannediyorlar, soran olursa vakuma gerek yok ama şikayet gelince bak vakum yaptık kanıtı da elimizde.

Vakum motoru götürseler bile motor klimaya bağlı vakum yapılıyor gibi gösterip yaptık da denebilir. Manometre sıfırı gösterir biçimde motor çalışırken videosuda belirli bir süre üreticide veya serviste saklanmalı. Bu tip yaptık olmadı yapmadık sonra yapalım gibi şeyler komik oluyor :)

İşi inada bindirdiler resmen. Bunu da elemanın servis sahibinden ya da servisin firmanın servis müdüründen habersiz yapmadıklarını düşünmeye başladım. Yani firmaların servis müdürleri, servislerinin vakumsuz klima montajı yaptıklarını bilmiyorlar mı? Bence birçoğu biliyor. Herkes üç maymun, şikayet gelmediği sürece devam.
Bu çağrıyı onaylaması gereken sistem bile o fotoğrafın yalan olduğunu biliyor ama dostlar alışverişte görsün misali ''foto eklenmiş mi? Eklenmiş, tamam onayla geç servis de parasınıa lsın'' kafası bu.

Vakum motoru götürseler bile motor klimaya bağlı vakum yapılıyor gibi gösterip yaptık da denebilir. Manometre sıfırı gösterir biçimde motor çalışırken videosuda belirli bir süre üreticide veya serviste saklanmalı. Bu tip yaptık olmadı yapmadık sonra yapalım gibi şeyler komik oluyor :)
İşte bu gibi nedenlerle dijital manometre şart olmalı abi.
Dijital manometre ile eksi basınca düşmüş değeri gösteren, seri numarasının yanında sisteme yüklenmiş foto yoksa sana da bu montajın parası yok kardeşim açık ve net.

Bu arada, servis önce tüketiciye sonra da bu sabah bana ''savcılığa şikayet edeceğine dair'' aba altından sopa gösterecek oldu.
Kibar bir dil ile ağzının payını verdim, yolunun açık olduğunu söyledim, kendisi savcılığa giderken ben de hangi servis olduklarını sosyal mecrada ifşa edip yedikleri naneyi vestelin yönetim kademesine ve hukuk servisine taşıyacağımı belirttim, istediğin yere git dedi HAY HAY diye cevap verdim, sonra baktım bir söylem değişikliği başladı, Biz tüketiciye yardımcı olmak istedik de kendisi istemedi de vs vs

Dedim ki ''yahu usta bana yapma bari, sonradan yapacağın vakumun bir işe yaramayacağını ikimiz de biliyoruz bana mı anlatıyorsun'' dedim ce arkasından geçtiğimiz dönem yaşanan 24000btu Daewoo klima konusunda neler yaşandığını anlattım kendisine sesli mesaj ile.

Bu arada bahsettiğim 24 lük daewoo konusunu bulamadım nedense, acaba formd apaylaşmadım mı ben o konuyu bilemedim :alala

Kendilerine uzun uzun sesli mesaj ile anlatıp nasihatlerde bulundum ve konuyu kendi penceremde şu şekilde kapattım, gerisi artık kendi takdirleri. İşi tatlı yoldan çözmezlerse çok büyüyeceği yönde uyarıdm, top artık kendilerinde.

1716045006057.png

İşte bu gibi nedenlerle dijital manometre şart olmalı abi.
Dijital manometre ile eksi basınca düşmüş değeri gösteren, seri numarasının yanında sisteme yüklenmiş foto yoksa sana da bu montajın parası yok kardeşim açık ve net.

Bu arada, servis önce tüketiciye sonra da bu sabah bana ''savcılığa şikayet edeceğine dair'' aba altından sopa gösterecek oldu.
Kibar bir dil ile ağzının payını verdim, yolunun açık olduğunu söyledim, kendisi savcılığa giderken ben de hangi servis olduklarını sosyal mecrada ifşa edip yedikleri naneyi vestelin yönetim kademesine ve hukuk servisine taşıyacağımı belirttim, istediğin yere git dedi HAY HAY diye cevap verdim, sonra baktım bir söylem değişikliği başladı, Biz tüketiciye yardımcı olmak istedik de kendisi istemedi de vs vs

Dedim ki ''yahu usta bana yapma bari, sonradan yapacağın vakumun bir işe yaramayacağını ikimiz de biliyoruz bana mı anlatıyorsun'' dedim ce arkasından geçtiğimiz dönem yaşanan 24000btu Daewoo klima konusunda neler yaşandığını anlattım kendisine sesli mesaj ile.

Bu arada bahsettiğim 24 lük daewoo konusunu bulamadım nedense, acaba formd apaylaşmadım mı ben o konuyu bilemedim :alala

Kendilerine uzun uzun sesli mesaj ile anlatıp nasihatlerde bulundum ve konuyu kendi penceremde şu şekilde kapattım, gerisi artık kendi takdirleri. İşi tatlı yoldan çözmezlerse çok büyüyeceği yönde uyarıdm, top artık kendilerinde.

Ekli dosyayı görüntüle 16009
Abi bunların alayını varya. Neyse ağzimi boymayacagim. Burada kızdığım nokta. Tüketiciye haksızlik yapılması. Ya ekonominin milletin durumu belli ne hale getirdiler. Millet sıcaktan, stresten kurtulmak için klima alıyor. Bu ... lar adamı strese sokuyor. Yahu şu zıkkım şeyi yapsan ne olacak.

Abi bunların alayını varya. Neyse ağzimi boymayacagim. Burada kızdığım nokta. Tüketiciye haksızlik yapılması. Ya ekonominin milletin durumu belli ne hale getirdiler. Millet sıcaktan, stresten kurtulmak için klima alıyor. Bu ... lar adamı strese sokuyor. Yahu şu zıkkım şeyi yapsan ne olacak.
Ben elimden geldiğince nasihatte bulundum abi, uyarlar uymazlar artık kendileri bilir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri