Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Wifi li Klima önerisi *Samsung Windfree alındı*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tht35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tht35

Samsung Windfree Tester
İnceleyenler Kulübü
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
Siz ne önerirseniz
Selamlar hiç aşina olmadığım sıfır bilgiye sahip olduğum klimalar hakkında öneri almaya geldim . Yardımcı olursanız çok sevinirim. En önemli ihtiyaç uzaktan wifi ile açılıp kapanması ve soğukluk derecesi ayarlanması. 20 M2 olan yatak odasına klima bakıyorum. Şehir İstanbul Göktürk. Yatak odasında minik bir pencere var ev dublex den bölme çatı kati. Güneşin vurduğu saatler 3-6 arasi.Yazın şehir dışında olacağım için evde duran kedilerime uzaktan klimayı açıp kapatmam gerekiyor. Önerilerinize açığım. Evime yakın Arçelik bayisi var. Arçelik önerir misiniz ? Onermezseniz hangi markaları önerirsiniz ? Çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Satın Alma Önerisi Wifi li Klima önerisi *Samsung Windfree alındı*

Bugün Media Markt dan Samsung 12000 lik windfree alındı. Düşüncelerimi ve servis hakkında detaylı şeyleri paylaşacağım.
Selamlar hiç aşina olmadığım sıfır bilgiye sahip olduğum klimalar hakkında öneri almaya geldim . Yardımcı olursanız çok sevinirim. En önemli ihtiyaç uzaktan wifi ile açılıp kapanması ve soğukluk derecesi ayarlanması. 20 M2 olan yatak odasına klima bakıyorum. Yazın şehir dışında olacağım için evde duran kedilerime uzaktan klimayı açıp kapatmam gerekiyor. Önerilerinize açığım. Evime yakın Arçelik bayisi var. Arçelik önerir misiniz ? Onermezseniz hangi markaları önerirsiniz ? Çok teşekkürler.

Arçelik-Beko'da Prosmart Inverter modellerinde Wifi sabit olarak geliyor. Ekolojik modellerinde ve HijyenPlus (Prosmart olmayan) modellerinde ise Opsiyonel olarak Wifi kiti takılıyor. Geçen yılki fiyatı 1500 TL idi Arçelik'te montaj dahil.

Baymak'ta da Elegant Plus UV ve Elegant Prime modellerinde de wifi kiti harici olarak takılabiliyor.

Sigma klimalarda da opsiyonel olarak wifi kiti takılıyor. Bunun da satış fiyatı 1750 TL idi yılbaşından önce. Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok.

Gree markasında da Aphro, Pular ve Fairy modellerinde opsiyonel olarak wifi kiti mevcut.

9000 BTU'luk bir klima o alan için yeterli olur.

Gerisi bütçenize ve isteklerinize kalmış.

Airfel'den emin değilim fakat Kaira'nın da Wifi özellikli klimaları var. Yine de opsiyonel olarak mı ekleniyor diye firmadan teyit etmek lazım.

Arçelik-Beko'da Prosmart Inverter modellerinde Wifi sabit olarak geliyor. Ekolojik modellerinde ve HijyenPlus (Prosmart olmayan) modellerinde ise Opsiyonel olarak Wifi kiti takılıyor. Geçen yılki fiyatı 1500 TL idi Arçelik'te montaj dahil.

Baymak'ta da Elegant Plus UV ve Elegant Prime modellerinde de wifi kiti harici olarak takılabiliyor.

Sigma klimalarda da opsiyonel olarak wifi kiti takılıyor. Bunun da satış fiyatı 1750 TL idi yılbaşından önce. Güncel fiyatlar hakkında bilgim yok.

Gree markasında da Aphro, Pular ve Fairy modellerinde opsiyonel olarak wifi kiti mevcut.

9000 BTU'luk bir klima o alan için yeterli olur.

Gerisi bütçenize ve isteklerinize kalmış.

Airfel'den emin değilim fakat Kaira'nın da Wifi özellikli klimaları var. Yine de opsiyonel olarak mı ekleniyor diye firmadan teyit etmek lazım.
Bu arada klima fiyatları hakkında bilgim yok bütçe kısmı öylesine yazıldı. 50 k ya kadar çıkabilirim

Size ürün önermeden önce kullanacağınız koşulları bilmek isterim zira bütçeniz madem ki müsait neden bir Mitsubishi Electric Legendera sahibi olmayasınız değil mi?

Fakat gereksiz bir alan için sırf bütçeniz müsait diye gereksiz bir klima aldırmak da istemeyiz bu nedenle kullanılacak il ilçe ve takılacak alanın tam m2 bilgisi, izolasyon konusu, günde kaç saat güneşe maruz kaldığı, evde sürekli yaşam olup olmadığı veya sadece akşamları evde olunduğu, ısıtmada kullanılıp kullanılmayacağı gibi detaylar çok çok önemli.

Marka önermek zor değil ki? Mantık önermek önemli olan :ok

Size ürün önermeden önce kullanacağınız koşulları bilmek isterim zira bütçeniz madem ki müsait neden bir Mitsubishi Electric Legendera sahibi olmayasınız değil mi?

Fakat gereksiz bir alan için sırf bütçeniz müsait diye gereksiz bir klima aldırmak da istemeyiz bu nedenle kullanılacak il ilçe ve takılacak alanın tam m2 bilgisi, izolasyon konusu, günde kaç saat güneşe maruz kaldığı, evde sürekli yaşam olup olmadığı veya sadece akşamları evde olunduğu, ısıtmada kullanılıp kullanılmayacağı gibi detaylar çok çok önemli.

Marka önermek zor değil ki? Mantık önermek önemli olan :ok
Çok teşekkürler ilginiz için hocam.iyi ki varsınız.20 M2 olan yatak odasına klima bakıyorum. Şehir İstanbul Göktürk. Yatak odasında minik bir pencere var ev dublex den bölme çatı kati. Güneşin vurduğu saatler 3-6 arasi.Yazın şehir dışında olacağım için evde duran kedilerime uzaktan klimayı açıp kapatmam gerekiyor.izalasyon kötü.

Bu iki modeli önerdiler. Arçelik servisi evin yanında hemen keşife gelip anlattılar. Vakumu 10 DK yaparız dediler. Takozkari takarız dediler. Diğer ürün hakkında hiç bir bilgim yok. Bu Arçelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu iki modeli önerdiler. Arçelik servisi evin yanında hemen keşife gelip anlattılar. Vakumu 10 DK yaparız dediler. Takozkari takarız dediler. Diğer ürün hakkında hiç bir bilgim yok. Bu Arçelik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bahsettiğiniz koşullar ve belirttiğiniz kullanım özellikleri doğrultusunda satın almanızda sakınca olmayan bir ürün bana göre.
Koşullar farklı olsaydı kesinlikle itiraz ederdim.

Yaz gelmeden alirsa herkes hic bir sorun cikmayacak ama bizim halkimiz son dakikayi seviyor insAllah bu sene herkes akillanmistirda erken dahil olur konuya 😅😅
Bu sene darlayacam insanları da bayram bitsin diye bekliyorum.
Bıktıracağım ama yine de yazın göbeği gelmedenaldıracağım klimaları ki herkesin montajı düzgün yapılsın, servisler de rahat etsin, yazın göbeğinde gecenin 2 sinde evlerine gidiyor adamlar bu saçmalık yüzünden.

Merhabalar, bu ürün için elektrik tüketimi bilginiz var mi,
Bu klima ile muhtemelen aynı değerleri verir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu klima ile muhtemelen aynı değerleri verir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Video yazın çekilmiş
Yazın yakıtı bana fazla geldi yada kapılar açık ondan öyle yakıyor
yalnız
Video daki ürün LTXN35U r410 gaz olan Airfel
Birde yeni nesil LTXM35U var r32 gazlı belki onun yakıtı farklı olabilir tabi tahmin benimki 🙂

Video yazın çekilmiş
Yazın yakıtı bana fazla geldi yada kapılar açık ondan öyle yakıyor
yalnız
Video daki ürün LTXN35U r410 gaz olan Airfel
Birde yeni nesil LTXM35U var r32 gazlı belki onun yakıtı farklı olabilir tabi tahmin benimki 🙂
Soğutucu akışkanın ısı taşıma kapasite farkı ve farklı basınç değerlerinde patlama noktasına sahip olması gibi detaylarla değerlendirdiğimizde LTXN ile LTXM arasında belli oranda tüketim farkı olması normaldir :ok

Soğutucu akışkanın ısı taşıma kapasite farkı ve farklı basınç değerlerinde patlama noktasına sahip olması gibi detaylarla değerlendirdiğimizde LTXN ile LTXM arasında belli oranda tüketim farkı olması normaldir :ok
Evet abi yeni nesil kaira ve Airfel modelleri r32 olduğu için kıyaslama yaparken dikkat etmek lazım demek istedim r410 a bakarak r32 li bir ürün kıyaslama yaparsak yanlış sonuç verebilir 🙂

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri