Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla onu bilemem. Benim modemim televizyonun dibinde bana sorun yaratmaz. Ama hakikaten öyle problemi varsa üzerinde düşünülebilir.Tek sıkıntısı uzak mesafeden wifi çekim gücü kötü dediler.
Aynı odada olan vestel wifi harika iken mi Stick 4K tökezliyor muş!
Var oğlum İstanbulda kullanıyor ve bir diğer forumlarda bu çok dile getiriliyor.Valla onu bilemem. Benim modemim televizyonun dibinde bana sorun yaratmaz. Ama hakikaten öyle problemi varsa üzerinde düşünülebilir.
O zaman risk almaya değmez.Var oğlum İstanbulda kullanıyor ve bir diğer forumlarda bu çok dile getiriliyor.
Sırf bu sorun için oğlum Dlink wifi tekrarlayıcı aldı.
Mb170 anakartta bu sıkıntıyı yaşadığım için tekrarlayıcı kullanıyorum.Netflix ten atma donma kasma yaşıyordum tekrarlayıcı ile bu sorun çözüldü.Tek sıkıntısı uzak mesafeden wifi çekim gücü kötü dediler.
Aynı odada olan vestel wifi harika iken mi Stick 4K tökezliyor muş!
Ben mi Stick 4K alırsam yanında şunu da alacağım.O zaman risk almaya değmez.
Donanım arasında ciddi fark var. 1080p olan çok donuyor. 4k daha stabil.1080 p stick ile 4k stick arasında fark yok diyen arkadaşlarım var. Test etme şansım olmadı. 4k stick alsak yayınlar 4 k olur mu acabativibuyu iptal edip iptv bağlatmak istiyorum çünkü
benim 2. tv de mi tv stick 1080p olan var. ben hiç donduğuna şahit olmadım. O zamanlar 200 TL ye almıştımç tabi şuan fiyatlar uçtu. Ama bana göre tam bir fiyat performans ürünü. Biraz fazla ısınıyor ama işini gerçekten iyi yapıyor.Donanım arasında ciddi fark var. 1080p olan çok donuyor. 4k daha stabil.
Demekki güncellemelerle toparladılar ama 4K almak daha iyi olacak aralarında çok bir fiyat farkı yok.benim 2. tv de mi tv stick 1080p olan var. ben hiç donduğuna şahit olmadım. O zamanlar 200 TL ye almıştımç tabi şuan fiyatlar uçtu. Ama bana göre tam bir fiyat performans ürünü. Biraz fazla ısınıyor ama işini gerçekten iyi yapıyor.
Yani ama eski bir TV yi akıllandırmak için bence 4k ya gerek yok 1080p destekliyor çoğu eski pc zaten aralarında ki şuan ki fiyat farkını bilmiyorum ama fazla fiyat farkı yoksa ileri dönük yatırım olarak alınabirDemekki güncellemelerle toparladılar ama 4K almak daha iyi olacak aralarında çok bir fiyat farkı yok.
Aslında en büyük android kutusu güzel bir notebook. Sınırsız internet. Sınırsız 4K film izleme imkanı. (Ekran kartının UHD özelliği var ise elbette). Oyunlar keza. Ama sıkıntı şu: Notebooku sürekli bağla sök, bağla-sök. İnsan usanır. Bıktırıcı bir durum. Ben baş edemedim. Kutu aldım.Yani ama eski bir TV yi akıllandırmak için bence 4k ya gerek yok 1080p destekliyor çoğu eski pc zaten aralarında ki şuan ki fiyat farkını bilmiyorum ama fazla fiyat farkı yoksa ileri dönük yatırım olarak alınabir![]()
Ya tabi ki de isteğe göre tercih edilmeliAslında en büyük android kutusu güzel bir notebook. Sınırsız internet. Sınırsız 4K film izleme imkanı. (Ekran kartının UHD özelliği var ise elbette). Oyunlar keza. Ama sıkıntı şu: Notebooku sürekli bağla sök, bağla-sök. İnsan usanır. Bıktırıcı bir durum. Ben baş edemedim. Kutu aldım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.