Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi Stick 4K.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serra

İnce Eleyen
Kadim Üye
Arkadaşlar bu cihazı alıyorum Sony televizyonuma takacağım.
Dur alma, şunu al.
Ooo harika diyecekler var mı? ?
İncelediğim kadarı ile bütün yeni özellikleri taşıyor Av1 kodec, wifi 6, Dolby atmos vs.
Birde hiremco Smart Life var.

Stick 4K fazla kafa yormadan alınabilecek güzel bir cihaz. Realme'nin 4K sticki de var. Amazon FireStick var o hakiakten bunlardan güzel ama google servisleri yok. Ben Xiaomi 4K sticki almayı düşünüyorum şahsen. Konu hakkında teknik bilgilere vakıf arkadaşlar da fikrini belirtir sizin de düşünceniz şekillenmiş olur.

Tek sıkıntısı uzak mesafeden wifi çekim gücü kötü dediler.
Aynı odada olan vestel wifi harika iken mi Stick 4K tökezliyor muş!

Valla onu bilemem. Benim modemim televizyonun dibinde bana sorun yaratmaz. Ama hakikaten öyle problemi varsa üzerinde düşünülebilir.

Valla onu bilemem. Benim modemim televizyonun dibinde bana sorun yaratmaz. Ama hakikaten öyle problemi varsa üzerinde düşünülebilir.
Var oğlum İstanbulda kullanıyor ve bir diğer forumlarda bu çok dile getiriliyor.
Sırf bu sorun için oğlum Dlink wifi tekrarlayıcı aldı.

Ben de var herhangi bir sıkıntı çekmedim çekmesinde ancak bazen çok yavaşlıyor. hiremco Smart Life en iyilerinden diye biliyorum. Bunu tavsiye edebilirim

Mb170 anakartta bu sıkıntıyı yaşadığım için tekrarlayıcı kullanıyorum.Netflix ten atma donma kasma yaşıyordum tekrarlayıcı ile bu sorun çözüldü.

4k olmayan versiyonu var, modem ile cihaz arası ortalama 3 m. Cihazın wi-fi çekim kuvveti çok iyi değil ama videolarda duraklama vs yaşamadım

1080 p stick ile 4k stick arasında fark yok diyen arkadaşlarım var. Test etme şansım olmadı. 4k stick alsak yayınlar 4 k olur mu acaba :unsure: tivibuyu iptal edip iptv bağlatmak istiyorum çünkü

Donanım arasında ciddi fark var. 1080p olan çok donuyor. 4k daha stabil.
benim 2. tv de mi tv stick 1080p olan var. ben hiç donduğuna şahit olmadım. O zamanlar 200 TL ye almıştımç tabi şuan fiyatlar uçtu. Ama bana göre tam bir fiyat performans ürünü. Biraz fazla ısınıyor ama işini gerçekten iyi yapıyor.

benim 2. tv de mi tv stick 1080p olan var. ben hiç donduğuna şahit olmadım. O zamanlar 200 TL ye almıştımç tabi şuan fiyatlar uçtu. Ama bana göre tam bir fiyat performans ürünü. Biraz fazla ısınıyor ama işini gerçekten iyi yapıyor.
Demekki güncellemelerle toparladılar ama 4K almak daha iyi olacak aralarında çok bir fiyat farkı yok.

Demekki güncellemelerle toparladılar ama 4K almak daha iyi olacak aralarında çok bir fiyat farkı yok.
Yani ama eski bir TV yi akıllandırmak için bence 4k ya gerek yok 1080p destekliyor çoğu eski pc zaten aralarında ki şuan ki fiyat farkını bilmiyorum ama fazla fiyat farkı yoksa ileri dönük yatırım olarak alınabir :)

Atlanta ColoVU kullanıyorum. USB 3.0. HDMI 2.1. Çok memnunum. USB'den 4K film bile seyrediyorum.

Neden kutulu bir şey almıyorsunuz da, mi stick alıyorsunuz. Bence kutu daha mantıklı.

Yani ama eski bir TV yi akıllandırmak için bence 4k ya gerek yok 1080p destekliyor çoğu eski pc zaten aralarında ki şuan ki fiyat farkını bilmiyorum ama fazla fiyat farkı yoksa ileri dönük yatırım olarak alınabir :)
Aslında en büyük android kutusu güzel bir notebook. Sınırsız internet. Sınırsız 4K film izleme imkanı. (Ekran kartının UHD özelliği var ise elbette). Oyunlar keza. Ama sıkıntı şu: Notebooku sürekli bağla sök, bağla-sök. İnsan usanır. Bıktırıcı bir durum. Ben baş edemedim. Kutu aldım.

Aslında en büyük android kutusu güzel bir notebook. Sınırsız internet. Sınırsız 4K film izleme imkanı. (Ekran kartının UHD özelliği var ise elbette). Oyunlar keza. Ama sıkıntı şu: Notebooku sürekli bağla sök, bağla-sök. İnsan usanır. Bıktırıcı bir durum. Ben baş edemedim. Kutu aldım.
Ya tabi ki de isteğe göre tercih edilmeli :) hayırlı olsun

Hem xiaomi stick 1080p hemde xiaomi mi box s sahibiyim. Uzun zamandır bol miktarda xiaomi marka cihazımlarımda oldu. Deneyimlerim artık bana bu markayı almamayı öğretti. Stick üründe cihaz sürekli yavaşlama yaşıyor. Hafızadaki uygulamalar yenilenmeden kendine gelmesi uzun sürüyor. Donanımından dolayı normal denilebilir ama box s modelide yazılımsal olarak çokta hızlı değil. Üstüne kablosuz olarak verimsizlikleri de cabası.

Seçtiğiniz model güzel ama genel olarak stick cihazlar neredeyse hiç bir tvye/monitöre direk takılamıyor. Kutuları içinden çıkan uzatma kablolarını kullanmak gerekiyor. Üstüne adaptör ile beslenme gereksinimleri eklenince küçük boyutlarının bir anlamı kalmıyor bence. Homatics ürünleri bu aralar hem uygun hem de güzel donanımlarda ürünler üretiyor. Ek olarak amazonun ürünleri donanım ve yazılım olarak güzeller.

İlk çıkan mi Stick 1 gb rem var.
Biraz seri işlemler yapınca apışıp kalıyor.
Örnek tivimate kullanırken adamı çıldırtır.
Takılma, donma, yavaşlama ne ararsan var.
Yeni mi Stick 4K da uzak mesafeden çekim sorunu yaşıyor.
Daha güzel cihazlar var.
Homatic mesela.
Hiremco son cihazı.
Free Stick vs.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri