Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Yeni Temamız Hakkında

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Merhaba, Xenforo yeni sürüm yayınladığı için bir süredir Xenforo'nun klasik yani varsayılan temasını kullanıyorduk. Temamızın yapımının tamamlanmasıyla birlikte temamıza geçiş yaptık. Çok daha gelişmiş özelliklere sahip bir temamız var artık. 😍

İlerleyen saatlerde ve günlerde temamız ve özellikleri ile ilgili burada bilgi paylaşacağız. ☺️🤚

Merhaba, Xenforo yeni sürüm yayınladığı için bir süredir Xenforo'nun klasik yani varsayılan temasını kullanıyorduk. Temamızın yapımının tamamlanmasıyla birlikte temamıza geçiş yaptık. Çok daha gelişmiş özelliklere sahip bir temamız var artık. 😍

İlerleyen saatlerde ve günlerde temamız ve özellikleri ile ilgili burada bilgi paylaşacağız. ☺️🤚
Sayfayi yenileyince bildirim geldi gösteriyor fakat tam yenileme bitince bildirim ışığı sönüyor birden kendime manuel tiklayınca goruyorum anlatamadiysam video cekebilirim

Yönetim panelinden girince seç beğen istediğin rengi seç Adem abi bizde yönetim paneli yok foruma ilk girişte ağır Yeşil ve turuncu renkli bana farklı çağrışım yapan sevmediğim renkler ve sevmediğimi dile getirdim bunda bence birşey yoktu sen niye kızdın anlam veremedim burada forumun iyi olması adına sevmediğim hoşuma gitmeyen birşeyi dile getirdim sadece.
İlk giriş ekranında bu Renkler hoş olmamış sevmedim sevmiyorsan beğenmiyorsan girme etme o kadar büyütülecek bir durum değildi benmi ters kalktım sen mi ters kalktın bugün Adem abi .
Screenshot_20240803-144838.png

Screenshot_20240803-151831.png

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240803-144838.png
    Screenshot_20240803-144838.png
    360.7 KB · Görüntüleme: 34
Forumumuzun yeni temasında tema rengi olarak 3 farklı şekilde özelleştiriliyor. Onun haricinde görünüş ile ilgili de kişiselleştirmeler yapılabiliyor. Şu şekilde oluyor.

temadegis1.png

1 - şuradaki işaret seçilir.

temadegis2.png

2 - tema özelleştirme ekranı açılır. burada 3 farklı renk grubu karşımıza çıkıyor.

temadegis3.png

3 - istenen tema renk grubu seçilir ve çarpıya basılır.

temadegis4.png

4- seçtiğimiz tema uygulanmış şekilde karşımızda.

Forumumuzun yeni temasında tema rengi olarak 3 farklı şekilde özelleştiriliyor. Onun haricinde görünüş ile ilgili de kişiselleştirmeler yapılabiliyor. Şu şekilde oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 18549

Ekli dosyayı görüntüle 18550

2 - tema özelleştirme ekranı açılır. burada 3 farklı renk grubu karşımıza çıkıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 18551

Ekli dosyayı görüntüle 18552

Mobilde bu olmuyor işte vallahi billahi sevmedim ben varsayılan renkleri.
Renk düşmanı değilim ama sevmedim.
Varsayılan Turuncu olsun isteyen yeşilimsi turuncu seçsin mobilden ilk ekran hoş değil yani.

Ekli dosyayı görüntüle 18549

Ekli dosyayı görüntüle 18550

Ekli dosyayı görüntüle 18551

Ekli dosyayı görüntüle 18552

Eline sağlık kardeşim. İlk mesaja ekledim. 👍

Neyse derdimizi anlatamıyoruz Adem abi ile nur topu gibi polemik konumuz oldu iyimi :kiskis
Biz de düz ve sade sevmiyoruz yani bize hitap eden, gözümüze de güzel görünecek bir şey olsun diye çabalıyoruz.
Eski temamız iyiydi, herifler o temaya güncelleme veremiyor yapacak bir şey yok.
Eski temayı para verip satın almıştık kendimize özel olsun diye, güncelleme veremedikleri için yeni temayı yine para verip satın aldık.
Öncesinde birçok tema baktık, kendi içimizde değerlendirip buna karar kıldık.
Özellikle yeşil ve turuncu geçişlerini ben sevmiştim ki ben turuncu rengi normalde de severim. Eski temamız da zaten turuncu ağırlıklıydı.
Beğenmeyenler olabilir diye seçenekleri de açık yaptık yani kimseye dayatılmış bir şey yok. 3 seçenek var birisi mutlaka uyar yani o kadar da değil.

Mobilden kullanıyorum her zaman. Tema olarak da gündüz ya da gece modu karışık kullanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 18560
Normal kullanıcı için bunlar yok Yelda Abla mobilde çıkmıyor bende.
Forumda mod olduğunuz için çıkabilir Opera kullanıyorum ben turuncu Renk çok iyi varsayılan o olsun foruma gelince onu görelim. İlk Giriş ekranı yeşil Turuncu karışık renk çıkıyor.
Bu Yeşilimsi turuncu Renki tek ben mi sevmedim.

Default yapınca turuncu oluyor bu güzel. diğer ikisi aynı Yeşil Turuncu Temayı Adem abi sevmiş seçmiş keşke Yelda ablam karar verseymiş onun sevdiğini ben sevmedim zevkler ve renkler farklı oluyor.
İlerde değişir aşağısı sakal yukarısı bıyık 😂

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240803-163048.png
    Screenshot_20240803-163048.png
    440.2 KB · Görüntüleme: 10
Mobil ile de tema değişiyor herhangi bir sorun göremedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Normal kullanıcı için bunlar yok Yelda Abla mobilde çıkmıyor bende.
Forumda mod olduğunuz için çıkabilir Opera kullanıyorum ben turuncu Renk çok iyi varsayılan o olsun foruma gelince onu görelim. İlk Giriş ekranı yeşil Turuncu karışık renk çıkıyor.
Bu Yeşilimsi turuncu Renki tek ben mi sevmedim.
Test için alınmış olan hesaplardan bakmıştım. Moderatör ya da yetki olmadan normal kullanıcı görebiliyor temayı. Hatta üye olmadan da çıkıyor. Sıkıntı ne olabilir bilemedim.
Ademe söyleyeyim senin hesabı kontrol etsin istersen.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri