Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Yer temizleme mopu önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Bütçe
Paha biçilemez 😃
Marka Model Bilgisi
Vileda,Banat vb.
Herkese merhaba. Annem mop istiyor 😃
Tavsiyenizi bekliyorum forumun temizlikle uğraşan müdavimleri :hihi

Şuan Klasik kovalı sıkmalı olanlardan kullanıyor. Eski ürün banat marka ve şu şekilde.
1000020444.jpg

Araştırma yaparken çok farklı ürünler gördüm. Temiz suyla pis suyu ayıran mı dersin, ayak pedalıyla suyu sıktıran mı dersin, envai çeşit ürün var piyasada. Öneriniz nedir? Vileda turbo almaya değer mi? Uzun ömürlü bir ürün istiyorum.

Hocam bende bundan var memnunum sıkması kolay ve iyi. (Ben değil eşim sıkıyor o söyledi :haha)
Annem kirli ve temiz ayrı olsun demişti o zaman bu aynı kovada hem kirli hem temiz ayıranlar yoktu profesyonel tip olandan aldım.Onun da sıkması zor ve çok sulu kalıyormuş. (Bunu gerçekten annem söyledi :haha)
Aynı kovada temiz ve kirli ayırandan alırsanız yorumunuzu bekliyorum

Ekli dosyalar

• 658fc9661f090-658fc96626283.png
    658fc9661f090-658fc96626283.png
    403.4 KB · Görüntüleme: 14
Parex'in ürününü almıştık geçenlerde ilk kullanımda kırıldı sapı kökünden. Gittik değiştirdik sapı başka bir malzemeyle. Mop işte çok bir şey beklememek lazım.

Hocam bende bundan var memnunum sıkması kolay ve iyi. (Ben değil eşim sıkıyor o söyledi :haha)
Annem kirli ve temiz ayrı olsun demişti o zaman bu aynı kovada hem kirli hem temiz ayıranlar yoktu profesyonel tip olandan aldım.Onun da sıkması zor ve çok sulu kalıyormuş. (Bunu gerçekten annem söyledi :haha)
Aynı kovada temiz ve kirli ayırandan alırsanız yorumunuzu bekliyorum
Zaten "kadınlar tavsiyelerinizi bekliyorum "diye yazacaktım da linç gelir diye korktum 😃 o tek kovada temiz suyu kirliden ayıranlarla uğraşamayız. Çift kovalılar da eve uygun değil.

Eskisine ahşap sapla marul kafaya benzen vileda ucundan alacağım herhalde 😁 @Yelda Helvacı abla senin sprey mop ile deneyimlerin nedir ? Önerir misin :cak
Robot bu işi aslanlar gibi yapıyordu taa ki arızalanana kadar. Parex Wondero aldık 1 aydır kullanıyoruz gayet işini düzgün yapıyor. Kirli su karışmıyor tek kovada.

Mop ucuna takılan saç vs şeyleri süpüren fırçalarıda var işini yapıyor...

Bizimkinde kırılma falan olmadı henüz yenidir diye belki.. Ama bildiğin üzere evde ufak çaplı bir tadilat oldu bana mısın demedi 😉

Size söyle birşey önerebilirim
ayrıca bim,e 22 martta gelmiş instagram,da öyle diyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:
hergün hergün temizlik mi yapıyorsun diyorlar bana🙈 tabiki hayır☺️ kullandığım ürünlerin hep en pratiklerini seçiyorum hep elimin altındalar o yüzden 🥰 öyle kovalı moplar gibi kovaya su doldurmuşken tüm evi sileyim gibi bir durumum yok yani, mopumun haznesinde temiz deterjanlı suyum hep hazır yedek bezlerimde hep hazır cırt cırt sil bitti gitti❤️

Merhabalar;
Geçmiş dönemde bir çok ürün kullandık bizde fakat sizin de söylediğiniz gibi sapı kırılan. Kafa bağlantı kısmından paslanıp çürüyüp kopan. Pedalı yada döner aparatı bozulan bir çok ürünümüz oldu. 1 buçuk yıldır Amazondan aldığımız viledanın pedallı ürününü kullanıyoruz daha sadece 1 kere altını açıp plastik dişlilerine makine yağı sürdüm. Başka hiçbir sorunla karşılaşmadık. Yani bu Mop işinde ucuza kaçınca daha çok zararda çıkabilirsiniz şahsen başımıza geldiği için söylüyorum. Kaliteli bir ürün alıp uzun süreli kullanmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar;
Geçmiş dönemde bir çok ürün kullandık bizde fakat sizin de söylediğiniz gibi sapı kırılan. Kafa bağlantı kısmından paslanıp çürüyüp kopan. Pedalı yada döner aparatı bozulan bir çok ürünümüz oldu. 1 buçuk yıldır Amazondan aldığımız viledanın pedallı ürününü kullanıyoruz daha sadece 1 kere altını açıp plastik dişlilerine makine yağı sürdüm. Başka hiçbir sorunla karşılaşmadık. Yani bu Mop işinde ucuza kaçınca daha çok zararda çıkabilirsiniz şahsen başımıza geldiği için söylüyorum. Kaliteli bir ürün alıp uzun süreli kullanmanızı tavsiye ederim.
Hocam o kova 10 yıldan eski, ahşap sapı da 5 sene önce almıştık. Öyle 1 yıl vız gelir tırıs gider yani bize 😃 hunharca bastırarak kullanıyor annem 🤗

Herkese merhaba. Annem mop istiyor 😃
Tavsiyenizi bekliyorum forumun temizlikle uğraşan müdavimleri :hihi

Şuan Klasik kovalı sıkmalı olanlardan kullanıyor. Eski ürün banat marka ve şu şekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 15163

Araştırma yaparken çok farklı ürünler gördüm. Temiz suyla pis suyu ayıran mı dersin, ayak pedalıyla suyu sıktıran mı dersin, envai çeşit ürün var piyasada. Öneriniz nedir? Vileda turbo almaya değer mi? Uzun ömürlü bir ürün istiyorum.
Vileda nın şu üzerine bastırınca dönüp sıkmalı bir modeli vardı bizde birgün temizlik esnasında sıkma yaparken sapı elimde kaldı o an eşime yardım ediyordum😂
Sürekli Bayanlar kullanırsa belki uzun ömürlü olabilir
😂

O kovadaki hazneyi döndüren sistem sapında olduğu için saptaki mekanizma bozuldu geride yapılacak gibi değil atmak zorunda kaldık

Sonradan senin resimdeki örneğin aynısını aldık yine Vileda gayet sağlam iş görüyor

Diğer dönebilen sistemler çabuk bozulur mu ayak pedallı sistem nasıldır tartışılır tabii
Ama şuan en sağlam ve ömürlü alternatif seninde resimdeki belirttigin gibi klasik ürünler 🙂

Son düzenleme:
Vileda nın şu üzerine bastırınca dönüp sıkmalı bir modeli vardı bizde birgün temizlik esnasında sıkma yaparken sapı elimde kaldı o an eşime yardım ediyordum😂
Sürekli Bayanlar kullanırsa belki uzun ömürlü olabilir
😂

O kovadaki hazneyi döndüren sistem sapında olduğu için saptaki mekanizma bozuldu geride yapılacak gibi değil atmak zorunda kaldık

Sonradan senin resimdeki örneğin aynısını aldık yine Vileda gayet sağlam iş görüyor

Diğer dönebilen sistemler çabuk bozulur mu ayak pedallı sistem nasıldır tartışılır tabii
Ama şuan en sağlam ve ömürlü alternatif seninde resimdeki belirttigin gibi klasik ürünler 🙂
Bu garibanlar bizim bayanların elinde ecel terleri döküyorlar 😅 eskisine sap alacağız anlaşıldı başka fikir yoksa 🤗

Bu garibanlar bizim bayanların elinde ecel terleri döküyorlar 😅 eskisine sap alacağız anlaşıldı başka fikir yoksa 🤗
Anneler günü avantajı falan al Philips ıslak kuru dikey süpürge alıp ver coşkuyu 😂

Annemde klasik tarzdan vazgeçmem der bulaşık makinesi istemezdi. Dilimde tüy bitti istemiyor katiyen... Zorla aldım... Haber vermeden servis getirdi kurdu.. O gün aldığım ana duası halen kulağımda. Anneler hak eder imkan varsa Bi düşün...

Anneler günü avantajı falan al Philips ıslak kuru dikey süpürge alıp ver coşkuyu 😂

Annemde klasik tarzdan vazgeçmem der bulaşık makinesi istemezdi. Dilimde tüy bitti istemiyor katiyen... Zorla aldım... Haber vermeden servis getirdi kurdu.. O gün aldığım ana duası halen kulağımda. Anneler hak eder imkan varsa Bi düşün...
😨😱

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri