Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Yer temizleme mopu önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Faruk KATI

Forumun Dinamik Yüzü 😉
Kadim Üye
Bütçe
Paha biçilemez 😃
Marka Model Bilgisi
Vileda,Banat vb.
Herkese merhaba. Annem mop istiyor 😃
Tavsiyenizi bekliyorum forumun temizlikle uğraşan müdavimleri :hihi

Şuan Klasik kovalı sıkmalı olanlardan kullanıyor. Eski ürün banat marka ve şu şekilde.
1000020444.jpg

Araştırma yaparken çok farklı ürünler gördüm. Temiz suyla pis suyu ayıran mı dersin, ayak pedalıyla suyu sıktıran mı dersin, envai çeşit ürün var piyasada. Öneriniz nedir? Vileda turbo almaya değer mi? Uzun ömürlü bir ürün istiyorum.

Pedallıların iyileri var ama gene de çok dayanıklı değil. Pedallı değilde saptan sıktıran var sapa bastıkça içeri giriyor döndürüyor sıkıyor da o da bozuluyorsa sap metal çürüyor vs. e mop ucu deseniz onlarda ucuz değil. + halı falan da silinmiyor onlarda dümdüz yer siliniyor eski paspaslar gibi pratik değil. Bizde bu sapını basınca dönen sıkmalı parexlerden vardı bozuldu attık gitti. O yedek mop zaten dünya para kaç sene önce 80 liraydı, milyonculardaki 10 20 liralık uçlarda olmuyor bunlara derken maliyet vs eskiye döndük. :D

Pedallıların iyileri var ama gene de çok dayanıklı değil. Pedallı değilde saptan sıktıran var sapa bastıkça içeri giriyor döndürüyor sıkıyor da o da bozuluyorsa sap metal çürüyor vs. e mop ucu deseniz onlarda ucuz değil. + halı falan da silinmiyor onlarda dümdüz yer siliniyor eski paspaslar gibi pratik değil. Bizde bu sapını basınca dönen sıkmalı parexlerden vardı bozuldu attık gitti. O yedek mop zaten dünya para kaç sene önce 80 liraydı, milyonculardaki 10 20 liralık uçlarda olmuyor bunlara derken maliyet vs eskiye döndük. :D
Eskisi gibisi yok desene 😁

Aynen öyle ya eski tip en sağlamı en güzeli. Ucu yedek paspası sopası heryerde var. Bakkalda bile bulunuyor. https://www.starwoodyapimarket.com/izmir-firca-mop-havlu-ikili-bez bunlardan alıyom ben mesela nette kazık esnafta 15 lira bunlar ama parçalanana kadar devam. Halıyı da sil yeri de sil kirlenirse çok çıkart at tak yenisini devam et. :D
Anneler bu işi biliyor 😃 dükkanda tabi ne bulursak onla siliyoruz (örnek:toptancının verdiği promosyon tişört 😄) evde öyle olmuyor tabi 🤣

Anneler bu işi biliyor 😃 dükkanda tabi ne bulursak onla siliyoruz (örnek:toptancının verdiği promosyon tişört 😄) evde öyle olmuyor tabi 🤣
Bende evi öyle siliyorum bazen. Eskimiş havlular var atmıyoruz, onları bir güzel kloraklı suyla daldırıp çıkarıp sıkıp çömelip ovalıyoruz yerleri veya halıları. :D Ne kadar pislik mikrop varsa ölüyor da tabi o koku da beynini seviyor. :D

Ya hangi ürünü alırsan al kimyasallı suya temas ettiği sürece cortlayacak. Kaçışı yok. Ha biri üç gün uzun gider diğeri beş gün kısa. Ama bir şekilde gidecek. Kimyasala dayanıklı sap zaten yok. Komple plastik olması lazım anca. Metal olanların bir şekilde içi paslanacak ya da korozyondan tırnakları sıyıracak.

En mantıklısı gerçekten bir milyoncu kafasında olan moplar. Bozuldu mu at yenisini al bitti gitti. Bana sorarsan ben Parex kullanıyorum ama hiç suda bekletmem. Kullandıktan sonra kafası dahil yıkar hemen kuruturum. Ama analarımız, canım analarımız o kovanın içindeki suyu maalesef boşaltmaz ya da hazır deterjanlı kova yapar koyar banyoya. Bir şey oldu mu şak onla silmek isterler.

Ya hangi ürünü alırsan al kimyasallı suya temas ettiği sürece cortlayacak. Kaçışı yok. Ha biri üç gün uzun gider diğeri beş gün kısa. Ama bir şekilde gidecek. Kimyasala dayanıklı sap zaten yok. Komple plastik olması lazım anca. Metal olanların bir şekilde içi paslanacak ya da korozyondan tırnakları sıyıracak.

En mantıklısı gerçekten bir milyoncu kafasında olan moplar. Bozuldu mu at yenisini al bitti gitti. Bana sorarsan ben Parex kullanıyorum ama hiç suda bekletmem. Kullandıktan sonra kafası dahil yıkar hemen kuruturum. Ama analarımız, canım analarımız o kovanın içindeki suyu maalesef boşaltmaz ya da hazır deterjanlı kova yapar koyar banyoya. Bir şey oldu mu şak onla silmek isterler.
Yok, çok titizdir mopu asla suda tutmaz. Ben olsan tutarım da o çürür diyor kovayı döküp kurutuyor hepsini.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri