Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Serkan Keskin kullanıcısının son içeriği

1. S

Satın Alma Önerisi SAMSUNG 55QN90C HAKKINDA.

Hocam 55QN90C modeli için detayları en kısa zamanda paylaşacağınızı söylemiştiniz.Herhangi bi bilgi söz konusu mu gelişmeler mevcut mu ?
  2. S

55QN90C geldi benim de şuan kurulumunu yaptırmadım.Mobilyaları bekliyorum.Kutusunda duruyor.Panelini merak ediyorum.IPS panelli rtings incelemesinde puanlaması daha düşük yapılmış geçen yıl ki modeline göre.VA çıkarsa işler değişir mi bilemedim
  3. S

55QN90C ve 65QN90C için herhangi bir gelişme söz konusu mu ? Panel türleri hakkında net bilgiye ulaşabilen var mı ?
  4. S

Teşekkürler hocam.Ürünüm şuan kargoda bir kaç güne elimde olur fakat mobilyalarım daha gelmedi.Televizyonun kurulumunu mayısın son haftası yaptırıcam sanırım biraz beklemem gerekecek.Umarım 55QN90C beni pişman etmez.
  5. S

Hocam rtings incelemelerinde 90B'nin daha iyi puanları ve yorumları var o yüzden biraz keyfim kaçtı.Siparişimi iptal etmiyorum o halde. Panel rtings de IPS(ADS BENZERİ) diye geçiyor.Ama o site kanada sitesiymiş.Bize hangi panel gelecek bekleyip görücez. 4 BİN TL fazla verip 90C aldığıma pişman...
  6. S

55QN90C'yi 15 Nisanda hepsiburada'da 34.999₺ ye görüp ön siparişini verdim.Satıcısı direk olarak hepsiburada.Kısa süreli bir indirim oldu sanıyorum.Çünkü şuanda tüm platformlara baktığımda 55QN90C halihazırda 43.999₺.Bende o rakamı göründe incelemesi yayınlanmamış olsa dahi almak istedim.O gün...
  7. S

55QN90C modelini 2 hafta önce ön sipariş verdim arkadaşlar.55QN90B geçen yıl ki modeli alacaktım fakat hepsiburada'da indirimde görünce fiyatlarını karşılaştırıp aldım.Aralarında 4.000 tl fark vardı sipariş verdiğimde.Risk alayım daha yeni bir ürün arada da 4 bin fark var diye düşündüm.Rtings...
  8. S

Satın Alma Önerisi Üstadlarım Yardım Edin Lütfen .

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn90c-qn90cd-qled
  9. S

Hocam telefon hediyesi yok.Onu iyi araştır tamamen her televizyon alana telefonu hediye etmiyorlar.Stoklarla sınırlı.Tv yi ön sipariş veriyorsun ve kuraya katılıyorsun çıkarsa telefonu alabiliyorsun.Sen telefonu göze almadan değerlendir. Ben 55QN90C yi ön sipariş olarak hepsiburadadan 3 gün önce...
  10. S

Rtings test sonuçları yayınlandı. Geçen yıl ki model 55QN90B modeli VA 55QN90C modeli İPS Benzeri bi panel ADS Diye geçtiği söyleniyor. Sizce İPS mi yoksa VA mı bu model için panel hakkında yorumlarınızı bekliyorum
  11. S

SAMSUNG 55QN90C HAKKINDA.

55QN90C modelini 3 gün önce ön sipariş verdim.Hepsiburada üzerinde 34.999₺ fiyat ile indirimde yakaladım siparişimi oluşturdum.Satıcısı direk olarak hepsiburadanın kendisi. 55QN90B yani geçen yıl ki model şuanda ortalama 30-32 bin civarında seçim sana kalmış.Şimdi güncel olarak baktım...
  12. S

Samsung 55QN90C Ve Hepsiburada

Siz de aldınız mı QN90C ile alakalı ayrıntılı araştırma yapan yabancı kaynaklardan farklı bilgiler edinenler bu yorumlarda bulunursa memnun olurum.
  13. S

Geçen yıl ki ürün 90B zaten şuanda 30-33 bin bandında 90C'yi 35 bine sipariş verdim.İşlemci farkı var ve bir yıl daha güncel bir model.Siz olsanız arada 3-4 bin fiyat farkı varken hangisini tercih ederdiniz?Arada 10 bin fark olsa tabi ki 90b daha mantıklı gelebilirdi bence
  14. S

Teşekkürler.
  15. S

Hepsiburada uygulamasında siparişlerim kısmında sipariş alındı yazıyor.Ayrıntılara girdiğimde sipariş alındı.Paketinizi özenle hazırlıyoruz yazıyor.Sipariş numarası,kargoya verileceği ve teslim edileceği tarihlerde yazıyor.Fakat şuan ürün hepsiburadanın internet sitesinden kalkmış durumda.Tüm...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri