Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Selam @M.Faraday
Dondurma sektöründe çalıştığım için stres seviyem çok yükseldi ve kendi aileme vakit ayıramaz oldum; bu nedenle sizlere zaman ayıramadım.
İşler stabil hale gelene kadar buralar sizlere emanet. 😁🙏
Sezon da geldiği için yoğunluk artmıştır ister istemez. Kolaylıklar dilerim. Vaktiniz olursa da uğramayı ihmal etmeyin, çok boş kaldı buralar. En azından bir çay ikram edelim. 😁 :cay

Selamlar dostlar mutlu hafta sonları sıcakların bastırmasıyla bizde klima sezonu açılmıştır. :bye
18000 BTU Xtreme 50m2 salonda 198 watt minimum tüketim ile ortamı serinletiyor.:deli1

Sizlerde durum nasıl?
Screenshot_20250525_133154_Tapo.webp

Hayırlı olsun kardeşim yaz modu verilerini artık paylaşırsın diye düşünüyorum 😁
Bende Xtreme 12000 lik verisini merak ediyorum 😁
abi paylaşırım paylaşırımdaa gene şimdi çıkıp 150w ile kompresör dönmez soğutma yapmazcılar çıkar gene başa sararız gibime geliyor 🙈 😀
xrem'i bende merak ediyorum bakalım.
ayrıca bu sezondada yine kışın yaptığım gibi soğutmada 3 oda şeklinde işletim yapacağım hayırlısıyla.

abi paylaşırım paylaşırımdaa gene şimdi çıkıp 150w ile kompresör dönmez soğutma yapmazcılar çıkar gene başa sararız gibime geliyor 🙈 😀
xrem'i bende merak ediyorum bakalım.
ayrıca bu sezondada yine kışın yaptığım gibi soğutmada 3 oda şeklinde işletim yapacağım hayırlısıyla.

Valla öyle bir soğutuyorki kim ne derse ıspatlarız 😀👋

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ben bugün 18000 ile birlikte açtım 12000 lik klimayı bir kere gazlayıp termostat yaptı. 10 Watt iç fan sürekli çalıştı 18lik sen dur ben varken sana iş düşmez dedi sanırım. Şimdi sadece 12000 lik klimayı test için açtım baklım minimum ne tüketim sergileyecek 😁
Valla öyle bir soğutuyorki kim ne derse ıspatlarız 😀👋

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

öğlen çok sıcak ama klima açmayı gerektirmedi daha. şuan denemek için açtım kairayı sıcakta kısamayan klima eco mod açıkken
set:27
ortam : 25,5
emiş 27 derece
üfleme 19 derece
127w takılıyor.

1748200990415.webp

eco kapatınca üfleme 10 derecede takılıyor birazdan termostata girer makine :) 420w çekiyor. ecodayken iyi makine ama ısıtmada eco kullanılmıyor birde o handikap var.

öğlen çok sıcak ama klima açmayı gerektirmedi daha. şuan denemek için açtım kairayı sıcakta kısamayan klima eco mod açıkken
set:27
ortam : 25,5
emiş 27 derece
üfleme 19 derece
127w takılıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 25866

eco kapatınca üfleme 10 derecede takılıyor birazdan termostata girer makine :) 420w çekiyor. ecodayken iyi makine ama ısıtmada eco kullanılmıyor birde o handikap var.
Biraz zaman tanı algoritma 30 dk içinde kendini anca toparlar soğutmada hem performans hem ekonomi olarak üst seviye cihazlarla aynı ayarda performans alırsınız.

Biraz zaman tanı algoritma 30 dk içinde kendini anca toparlar soğutmada hem performans hem ekonomi olarak üst seviye cihazlarla aynı ayarda performans alırsınız.
yok eco açmayınca ben düşmem diyo makine. -+15 üfleme yapıyo daha altına indirmiyor. yorumdan sonra denedim 5 dakika sonra zaten termostata düştü direkt.

Klimayı 26 derecede çalıştırırken garip toz kokusu gibi bir şey yapıyor neden olabilir? filtreyi temizledim clean modunu çalıştırdım ama düzelmedi. Eski klimada yapıyordu aynısını. Ama düşük derecelerde yapmıyor.

Klimayı 26 derecede çalıştırırken garip toz kokusu gibi bir şey yapıyor neden olabilir? filtreyi temizledim clean modunu çalıştırdım ama düzelmedi. Eski klimada yapıyordu aynısını. Ama düşük derecelerde yapmıyor.
Su tahliye kanalı içini kontrol edin orada biriken tabaka koku yapabilir

Merhaba arkadaşlar, ben de Adem Bey'in önerileri sayesinde bir Midea klima aldım.
Soğutma konusunda oldukça başarılı ancak klimayı ilk kurulum yapıldığı günlerde hava serin olduğu için sıcak modda çalıştırdım. Klima sıcak üflüyor fakat sıcak modda olduğu halde arada bir soğuk üfleme yapıyor, bunun sebebi ne olabilir? Forumda biraz gezdim ama denk gelmedim benzer sorun yaşayan var mı acaba?
Diğer bir sorum da; nem alma modunda çalıştırırken dereceyi ayarlayabiliyor muyuz? Ben nem alma moduna aldığımda sıcaklık 23 yada 24 derece oluyor, çok serin olduğu için sıcaklığı yükseltmek istiyorum ama sıcaklık değişmiyor,
Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar, ben de Adem Bey'in önerileri sayesinde bir Midea klima aldım.
Soğutma konusunda oldukça başarılı ancak klimayı ilk kurulum yapıldığı günlerde hava serin olduğu için sıcak modda çalıştırdım. Klima sıcak üflüyor fakat sıcak modda olduğu halde arada bir soğuk üfleme yapıyor, bunun sebebi ne olabilir? Forumda biraz gezdim ama denk gelmedim benzer sorun yaşayan var mı acaba?
Diğer bir sorum da; nem alma modunda çalıştırırken dereceyi ayarlayabiliyor muyuz? Ben nem alma moduna aldığımda sıcaklık 23 yada 24 derece oluyor, çok serin olduğu için sıcaklığı yükseltmek istiyorum ama sıcaklık değişmiyor,
Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler...
Klima termostat yaptığı zaman iç havayı sirküle eder ve bu, esinti gibi soğuk hava üflemesi hissi yaratır.
Bu durumdan rahatsızlık duyuyorsanız bir çözüm onerebilirim.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri