Şuanki delilleriniz ile Tüketici Mahkemesinde davayı kaybetme ihtimali daha yüksek gözüküyor.
Ölçü cihazınız TrueRMS değil. Yani şebeke dalgalanması gösterecek ve gerçek değeri ekranda gösteremez.
Herkesi yanıltabilir.
Görsel incelemede kartın orta gerilim devre elemanlarında bir bozulma gözükmüyor
düşük gerilim kısmında gözüküyor.
Şebeke dalgalanması, pik yapması, gerilim değişmesi tanımları farklıdır.
Topraklama ölçme tekniğiniz eskilerin 12V ampül ile toprak ile hattın bağlantısı var mı kontrolünden gelen, fenomen olmaya çalışanların videolarında yaptığı teknik. Mühendilikte topraklama ölçme tekniği farklı ve yasal kabul olanı budur. Topraklama hattı hatası dağıtım şirketi değil, tesisatı yapanın sorumluluğunda.
Kaçak olacak yer çamaşır makinesinin motorundan olur. Onu atacak olan toprak hattı. Kaçaktan yani motor tellerin izolasyonun kalkması motor yanığına götürür. 10mAlerde kaçak olması toprağa atar. İnverter kontrol kartı olsaydı geri akım kaçaklarından devre yanardı.
Trafo arızaları kaynaklı itirazlar; bireysel değil, toplu olacak ki hatta her faz hattının kullanıcısı olan aynı zaman biriminde arızalı ürünler olacak. Birinde ampül patlar, birinde televizyon yanar, birininde bulaşık yanar.
Size özel orta gerilim trafosu direğe konduysa onun imzalanan sözleşmede de dağıtım şirketini sorumlu tutmayan madde vardır.
Aslında bu kadar olumsuz olan bir metinden vazgeçmiştim. Şirkete başvuruda bulunma yoluna gidecek hissi oluştuğundan metodlarınızın daha dikkat çeken delillerden sunmanızı istediğimden.