Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Xtreme save mi sendeki12btu 20m2 odaya büyük geliyor çoğunlukla ondan kaynaklanıyor sık termostat yapıyor
Şunu da ekleyim hava belli bir dereceye düşünce sert olunca btu vs dinlemiyor içeriyi dengede tutmak için hiç kapanmıyor en çokta o huyu hoşuma gidiyor![]()
Abiler çok iyiyiz fakat sıcak soğuk sıcak soğuk ve sürekli seyahat nedeniyle bugün eccük şifayı kapmış olabilirim.Selamün aleyküm cemaati müslim nasılsınız![]()
Kolay gelsin abi dikkat et kendine sen bize lazımsınAbiler çok iyiyiz fakat sıcak soğuk sıcak soğuk ve sürekli seyahat nedeniyle bugün eccük şifayı kapmış olabilirim.
Malum 10 güne yakın bir seyahat sonucu biriken çok iş var ve 14 ünde toplantı olmasına rağmen henüz 1 tanesini bile yazmadığım 42 dosya var.
Sizleri çok özledim, en kısa zamanda hem toplantı notlarımı sizlere aktarıp hem de muhabbete kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Bu arada Midea Xtreme XT PENROSE modeli için @muhammet göl dostumuz belki size biraz sufle verir![]()
Kolay gelsin abimAbiler çok iyiyiz fakat sıcak soğuk sıcak soğuk ve sürekli seyahat nedeniyle bugün eccük şifayı kapmış olabilirim.
Malum 10 güne yakın bir seyahat sonucu biriken çok iş var ve 14 ünde toplantı olmasına rağmen henüz 1 tanesini bile yazmadığım 42 dosya var.
Sizleri çok özledim, en kısa zamanda hem toplantı notlarımı sizlere aktarıp hem de muhabbete kaldığımız yerden devam edeceğiz.
Bu arada Midea Xtreme XT PENROSE modeli için @muhammet göl dostumuz belki size biraz sufle verir![]()
Kolay gelsin abi dikkat et kendine sen bize lazımsın![]()
![]()
Kolay gelsin abimacil şifalar diliyoruz
![]()
Abi ayağına sağlık 10 günde devri alem olduAbiler çok iyiyiz fakat sıcak soğuk sıcak soğuk ve sürekli seyahat nedeniyle bugün eccük şifayı kapmış olabilirim.
Aleyküm selaaaam hoşgeldin gardasımSelamün aleyküm cemaati müslim nasılsınız![]()
Yok aepXtreme save mi sendeki
Sen nerelerdesin a.s kardeşimSelamün aleyküm cemaati müslim nasılsınız
İyiymiş ama Xtreme Seve ile 10 yılımız varAbi ayağına sağlık 10 günde devri alem oldu
Çok geçmiş olsun dilerim
Bu yeni modeli araştırmalarım kadarıyla güzel bir ürün çıkarmışlar ortaya ısıyı dikine verebilen bir model olmuş ki oda kışın süper olur birde içindeki hava yönlendirme flap ı 180° dönüyor keşkem şimdilerde bayii lerde olaydı gadasını alırdım
Almadan eveli lazımıdı diyelmiİyiymiş ama Xtreme Seve ile 10 yılımız var![]()
İş işten geçmiş şimdi Mitsubishi alacaklar düşünşünAlmadan eveli lazımıdı diyelmi![]()
Bunun gelmesi epey sürer bir an heveslendim de bre gelmeden iptal ederim diye geride şöyle düşündüm yaza kadar beklersemİş işten geçmiş şimdi Mitsubishi alacaklar düşünşün![]()
Mitsubishi normal flapa 75k istiyi böyle dönen flapı icat ederler se 150k isterlerİş işten geçmiş şimdi Mitsubishi alacaklar düşünşün![]()
Bayi güvenilir biriyse sadece aradaki farkı ödemeyi teklif edebilirsinBunun gelmesi epey sürer bir an heveslendim de bre gelmeden iptal ederim diye geride şöyle düşündüm yaza kadar beklersem
dolar+enflasyon+işçilik+vergi+maliyetler+rüzgar+su baktım zararlı çıkacam geri vazgeçtim abi
TR de durumlar sıkıntı maalesef en güzeli kımıldamamak
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.