Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Android 14 le başıma iş açtım 😅
Bilsem biraz yazılım oturunca güncelleme yapardım Chrome ile ne derdi varsa ilk defa takılmalar başıma geldi tarayıcıda
bende sadece Chrome u 120 hz aldım o şekilde geçici çözüm buldum
android 14 olan varsa sizdede durum aynımı arkadaşlar ☹️
Telefonun her yer yağ gibi akıyor amma Chrome berbat olmuş 🤦
Tabi cihazdan mı android sürümündenmi oda var
Screenshot_2024-03-11-21-45-14-38_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg

Son düzenleme:
Android 14 le başıma iş açtım 😅
Bilsem biraz yazılım oturunca güncelleme yapardım Chrome ile ne derdi varsa ilk defa takılmalar başıma geldi tarayıcıda bende sadece Chrome u 120 hz aldım o şekilde geçici çözüm buldum android 14 olan varsa sizdede durum aynımı arkadaşlar ☹️
Telefonun her yer yağ gibi akıyor amma Chrome berbat olmuş 🤦
Tabi cihazdan mı android sürümündenmi oda varEkli dosyayı görüntüle 13733
13 de kaldık biz 😃

Abi ayağına sağlık 10 günde devri alem oldu 🥰
Çok geçmiş olsun dilerim🙋
Bu yeni modeli araştırmalarım kadarıyla güzel bir ürün çıkarmışlar ortaya ısıyı dikine verebilen bir model olmuş ki oda kışın süper olur birde içindeki hava yönlendirme flap ı 180° dönüyor keşkem şimdilerde bayii lerde olaydı gadasını alırdım ☹️
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Flap mekanizmasının çalışması g-tech in kopyası olmuş.

Merhabalar. Dün midea xtreme save 12000BTU aldım. Bugün montajı yapıldı ama kutusunda ve etiketin xtreme save yazmıyor. Yanlış mı getirdiniz bu nedir diye sordum. Bu 2024 xtreme modeli dediler. Anlamadığımdan soruyorum bu ürün xtreme save mi adem abinin kullandığı klimamı? Değilse ne olacak şimdi?
Bu model Yunanistan’dan gelen seri geçtiğimiz yaz gümrükte bekletilen cihazlar elimize ulaşmadığı için Yunanistan’dan geldi.
Bu seri numara Yunanistan’daki Xtrem seri numarası sistemde bu şekilde model kodu içiniz ferah olsun iyi günlerde kullanın klimanızı

Bu da 360 atmıyor g-tech de zaten. Aynı hareketi 2 side yapıyor. Sadece g-tech deki gibi flap ileri çıkmıyor.
Resimde görünen soldaki flap konumu gibi direk yere üfleme yapabiliyor mu? 🤔

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240312_071228.jpg
    Screenshot_20240312_071228.jpg
    25.1 KB · Görüntüleme: 14
Bu model Yunanistan’dan gelen seri geçtiğimiz yaz gümrükte bekletilen cihazlar elimize ulaşmadığı için Yunanistan’dan geldi.
Bu seri numara Yunanistan’daki Xtrem seri numarası sistemde bu şekilde model kodu içiniz ferah olsun iyi günlerde kullanın klimanızı
Öyleymiş ama değişik olan sadece kodu değil sanırım. Bendeki modelde sağ köşede inverter yazıyor. Normalde türkiyedekilerde xtreme yazısı var yanlış hatırlamıyorsam.
B358D030-428D-417E-A5BD-BC684EF1AA5A.jpeg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri