Günaydın abi geçmiş olsun tekrardanGünaydın klima kahramanları
Şifayı fena kapmış olabilirim, Theraflu başladım
Gözlerim yarı açık şekilde rpaor yazıyorum şu an![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Günaydın abi geçmiş olsun tekrardanGünaydın klima kahramanları
Geçmiş olsun abi. Bu sene d vitamini kullanınca evde kimse hasta olmadı garip bir şekilde. Her sene 2-3 kere hasta olurduk normalde. Bir de bu sene daha ağır bir şekilde salgın gibi oldu. Hatta defalarca hastayken eve gelen akrabalara rağmen bulaşmadı bize veya herhangi bir soğuk algınlığı gecirmedik. Grip gibi benzer enfeksiyon ve bakterilere karşı vücudu acayip güçlendiriyor ve bilmediğimiz başka onca yararı var. Genelde herkeste eksik oluyor. Bi ara isterseniz ölçtürün ve eksikse takviye edin faydasını göreceğinizi düşünüyorum. Yanında B12ye de bakılmalı tabi.Günaydın klima kahramanları
İç ünite ağırlıkları nedir@Adem Helvacı abi birşey dikkatimi çekti midea yeni serilerde dış ünite küçük gözüküyor mesela 12lik dış üniteleri 26.4 kg cıvarı buna rağmen nasıl 8.8 seer 6.3 scop verebilir ki bu klimalar
Birde aep 28.4 kg bre 26.3 kg civarında yine bre nin değeri aep ten Bir tık daha yüksek![]()
Bu yeni olanın 26.4 kg 180° flap ı döneninİç ünite ağırlıkları nedir![]()
Aep ile bre nin iç ünite ağırlıklarını karşılaştıralım demek istedim.Bu yeni olanın 26.4 kg 180° flap ı dönenin
Haaa şimdi jeton düştüAep ile bre nin iç ünite ağırlıklarını karşılaştıralım demek istedim.
İç ünite 400g daha ağır
Aynen amma dış ünitedeki 2kg nerdeİç ünite 400g daha ağır![]()
Doğru hatırlıyorsunuz Xtrem yazıyorÖyleymiş ama değişik olan sadece kodu değil sanırım. Bendeki modelde sağ köşede inverter yazıyor. Normalde türkiyedekilerde xtreme yazısı var yanlış hatırlamıyorsam.Ekli dosyayı görüntüle 13746
Gazda fazlaAynen amma dış ünitedeki 2kg nerde![]()
Bir yerlerde birşey iyi ama ne aep ten Bir tık üstün bre dış ünitede ağırlık az olmasına rağmenGazda fazla![]()
Boru çaplarıBir yerlerde birşey iyi ama ne aep ten Bir tık üstün bre dış ünitede ağırlık az olmasına rağmen![]()
Yok reis oda aynıBoru çapları![]()
Benimkilri gündüz çekmiştim bugün.Karı koca iftar yapıyorlar
Canlarım yaa beyaz olan bebek bekliyor kocaman oldu göbüşüEkli dosyayı görüntüle 13753
Abi hakikaten yeme içme alışkanlığı da acayip değişiyor yavrucakların hamile olana günde 3 öğün veriyorum diğeri fazla aramıyorBenimkilri gündüz çekmiştim bugün.
Ekli dosyayı görüntüle 13754
Yahu o değilde, bizim karakız da yine hamile![]()
Hayrını gör abi çok güzel ürün, pazara kadar değil mezara kadar götürsün inşallahTeşekkür ederim abim![]()
Bakamayacaksan yapma dimiBenimkilri gündüz çekmiştim bugün.
Ekli dosyayı görüntüle 13754
Yahu o değilde, bizim karakız da yine hamile![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.