Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Su arıtıcı tavsiyesi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tamir Masası

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
2500 tl
Marka Model Bilgisi
yok
merhaba arkadaşlar köy yerinde oturuyorum bizim sularımız biraz kokuyor ve sağdan soldan su taşımak zorunda kalıyorum. evde eşim ve ve iki çocuğum var bu kriterlere göre hangi marka hangi model su arıtıcısı kullanmalıyım?

''Sorun çözüldü'' bilgisini bekliyoruz tüketiciden :ok
Bugun 14 gibi geldi beyefendi. Sanırım bilgisayarı çökmüş elektrik yüzüne bilgileri silinmiş bu gibi nedenlerle işi aksamış. Benim işi de yaptığını düşünerek atlamış samimiyetle anlattı saolsun şimdilik sorun çözüldü. Allah razı olsun sizden... Siz olmasaydınız ben daha çok beklerdim ?
Su şuan bize tatlı geliyor bu normal mi adem bey?

WhatsApp Image 2023-09-03 at 00.57.25.jpeg

suyu bardağa alırken beyaz kabarcıklar oluşuyor, ve sonrasında bu görüntü... ayrıca ben ve eşim aynı fikirde olmakla beraber aşırıbi tad var. bu normalmidir? @Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz

Son düzenleme:
Merhaba, ben kendim ve dayımların da kullandığı bu markayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Fabrika satış mağazası özelliği olduğundan fiyatlar makul hem de fabrika garantisi var.

Ayrıca kullanılan filtreler 1 sene ömürlü, suyun tadı gayet iyi.Şubeleri olan kurumsal bir firma.

Esnaflıkları da gayet eski ve iyi.

Siteyi atayım inceleyin isterseniz:

Merhaba, ben kendim ve dayımların da kullandığı bu markayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Fabrika satış mağazası özelliği olduğundan fiyatlar makul hem de fabrika garantisi var.

Ayrıca kullanılan filtreler 1 sene ömürlü, suyun tadı gayet iyi.Şubeleri olan kurumsal bir firma.

Esnaflıkları da gayet eski ve iyi.

Siteyi atayım inceleyin isterseniz:

hocam iyi güzel söylüyorsunuzda sitesine girdim ne cihazları tanıtılmış, ne doğru düzgün bir websitesi var. en önemlisi şahıs telefonundan işlem sağlayıp mail adresleride Gmail tabanlı. buda işlerini nedenli ciddiye aldıklarının bir ön tanısıdır benim için. yani kurumsallaşma yok maalesef.... bana göre güvenli bi marka değil adını bile yeni duydum.

hocam iyi güzel söylüyorsunuzda sitesine girdim ne cihazları tanıtılmış, ne doğru düzgün bir websitesi var. en önemlisi şahıs telefonundan işlem sağlayıp mail adresleride Gmail tabanlı. buda işlerini nedenli ciddiye aldıklarının bir ön tanısıdır benim için. yani kurumsallaşma yok maalesef.... bana göre güvenli bi marka değil adını bile yeni duydum.
hocam ben şahsen tanıyorum, 15 yıldır bu sektördeler, esenyurt, silivri, çerkezköy bölgelerinde bilinen esnaflar. tabii ki sizin öyle algılamanız normal siz de haklısınız fakat ben şahsen websitesini çok beğendim. zevkler renkler. :)

Selamlar ilk kurulduğunda biraz fark oluyor ama zaman geçtikçe tadı yerine oturuyor. Sanırım filtreler çalıştıkça düzene giriyor. Siz mesajı yazalı çok olmuş şimdiye kadar suyun tadı oturmuş olması lazım.

ben bu linktekini 3 haftaya yakın oldu alalı 2850 tl ye aldım şimdi 4260 olmuş. şaşırdım....

Merhaba,Ürünleri incelemek istedim ama site yeni yapılıyormuş? Adem Bey kullanıyorsa güvenirim ama incelemek de gerekiyor

Son düzenleme:
Su arıtma cihazlarında en çok rahatsız eden konuların başında su israfı herkesin dilinde ve haklılar , asla itiraz etmem fakat diğer yandan bazı söylenmeyen gerçeklere de dikkat çekmek isterim.

Öncelikle su arıtma cihazı kullanan birisi olarak biz atık su işini bahçemizi sulamaya kanalize edip sözdük yani bizim arıtıcıdan çıkan atık su bahçe toprağına gidiyor.

Buna da itiraz ediliyor ''onda vitamin mineral kalmamıştır'' şeklinde yalnız DOĞA ile biraz içiçe olanlar bu suyun da o toprak için bir nimet olduğunu gayet iyi biliyorlar.

Dikkat çekilmesi gereken husus ise DAMACANA suların yıkanması esnasında tüketilen su.

Evet bu damacanalar dolum tesislerine gittiklerinde makinelerdne geçiyor yıkanması için. Sizce her bir damacananın gerçek anlamda steril halen ulaşması için ne kadar su tüketiliyordur ve bu sizce sadece sumudur? Dezenfekte etmek için kimyasal da dahil edilen bu suların geri dönüşümü mümkünmüdür? Bu atık sular doğaya salındığında içerdiği kimyasallar nedeniyle yine çevre için olumsuz bir etki değilmidir?

Bu damacanaları evlerimize getirmek için kullanılan motor ve arabaların yaktığı şey petrol değilmidir?
Petrol yakıp gereksiz sıcaklık ve sera gazı üretmiyormudur?
Damacanaların kendisi Plastik olduğuna göre bu da bir çevresel atık değilmidir?
Damacanaların serin ortamlarda beklemediğini bildiğimize göre yeri geliyor 50 derece güneş altınd abekleyen damacanaların temas halinde olduğu plastik bizi zaman içerisinde Kanser etmiyor mu?
Kanser tedavisi için harcanan milyon dolarları bir kenara bırkatım, o ilaçların üretimi için kimya tesislerinde milyonlarca galon dünya temiz su kaynaı heba edilmiyor mu?

Sakın bana ''yahu altı üstü bir damacana suyu nereye bağladın'' demeyin dostlar, bira zoturıp düşündüğünüzde şuraya benim yazdığımın iki katı olumsuz etki bulursunuz o su israfı denen atık suyu düşünene kadar.

Geçen hafta su arıtma cihazının analizini Çevre Sağlığı Merkezine teslim ettik. Birkaç güne kadar sonuçlarını sizlere paylaşacağız.
Böyle bakınca da mantıklı. Ancak apartman dairelerinde oturan insanların böyle bir imkanı yok. Arıtma suyunun tadı hoşuma gitmiyor. Eğer "bak kardeşim ben şu cihazı aldım suyun tadı da on numara, paketlenmiş sudan farksız" diyen varsa ben de bu işe girebilirim.

Tam bilgi sahibi olmamakla birlikte tatlandırıcı filtre olarak bilinen mineral filtre sanırım bu işlevi görmüyor muydu ?

Aslında en güzel temizi daire girişi arıtma kullanmak sanırım. Hem israfı engeller hem beyaz eşyadaki kireç vb koruyucu olması sanki daha makul ama biraz daha maliyetli işler tabii ki

Tam bilgi sahibi olmamakla birlikte tatlandırıcı filtre olarak bilinen mineral filtre sanırım bu işlevi görmüyor muydu ?

Aslında en güzel temizi daire girişi arıtma kullanmak sanırım. Hem israfı engeller hem beyaz eşyadaki kireç vb koruyucu olması sanki daha makul ama biraz daha maliyetli işler tabii ki
Daire girişine basınç düşürücü ve kireçli su varsa kurban elektrot takılmalı.

Daire girişine basınç düşürücü ve kireçli su varsa kurban elektrot takılmalı.
Sanırım karbon elektrot demek istedin :)

3lü set şeklinde zaten. Önüne ekstra yıkanabilir bağlayacaksın mis gibi çeşmeden içersin suyunu. Biraz araştırma yaptım. Arıtıcı için verilen parayla neredeyse eş değer durumda. Elinden geliyorsa ufak ekipman desteği veya usta işçiliği verip mis gibi önüne bakacaksın :) mutfakta tezgah altı ile uğraşmaya değmez.

Kendi evimde de 6 yıldır kullanırım. Fix 6 aylık periyotlarla filtre değişimi yapar geçerim.
Önceki mesajlarda dikkatimi çekti TDS meter ile suyun sertlik ve iletkenliğine bakılıyor diye biliyorum.

Şayet tıbbi cihazda kullanılmıyorsa en fazla membran çıkışı değeri dışında standart kullanıcıya hiçbir faydası yok :D

Sanırım karbon elektrot demek istedin :)

3lü set şeklinde zaten. Önüne ekstra yıkanabilir bağlayacaksın mis gibi çeşmeden içersin suyunu. Biraz araştırma yaptım. Arıtıcı için verilen parayla neredeyse eş değer durumda. Elinden geliyorsa ufak ekipman desteği veya usta işçiliği verip mis gibi önüne bakacaksın :) mutfakta tezgah altı ile uğraşmaya değmez.

Kendi evimde de 6 yıldır kullanırım. Fix 6 aylık periyotlarla filtre değişimi yapar geçerim.
Önceki mesajlarda dikkatimi çekti TDS meter ile suyun sertlik ve iletkenliğine bakılıyor diye biliyorum.

Şayet tıbbi cihazda kullanılmıyorsa en fazla membran çıkışı değeri dışında standart kullanıcıya hiçbir faydası yok :D
ürünleşmiş ismi farklı olabilir.

Merhaba,konuya bir örnek ürün paylaşır mısınız?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri