Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Midea Xtreme Penrose XT

1710324396303.png

Limitleri zorluyoruz gelsin faturalar :tara

Ekli dosyalar

• IMG_20240313_202459.jpg
    IMG_20240313_202459.jpg
    18.8 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20240313_202915.jpg
    Screenshot_20240313_202915.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20240313_192215.jpg
    IMG_20240313_192215.jpg
    71.6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20240313_192228.jpg
    IMG_20240313_192228.jpg
    31.5 KB · Görüntüleme: 20
Teşekkürler kardeşim WiFi sürüm güncellemesi yapıldı sırada parametre 4 var 🤗
Kolay gelsin reis🙋
Senin klimaların sigorta panosu tarafına bizim tapo benzeri güç ölçer olaydı süper olurdu en azından sadece klima bazında kim ne yakmış net elde ederdin

Kolay gelsin reis🙋
Senin klimaların sigorta panosu tarafına bizim tapo benzeri güç ölçer olaydı süper olurdu en azından sadece klima bazında kim ne yakmış net elde ederdin
Teşekkür kardeşim 🙏
Ocak şubat ayı iki klima ve evin genel kullanımının değerleri elimde mevcut artık seneye harcanan kwh ile karşılaştırma yaparız 😁

@muhammet göl operasyon monitörü elektrik kesildiğinde bir müddet kayboluyor. Geçen gün sende de kaybolmuştu sabah gelmişti neden olduğunu çözdüm. :tara

Parametre ayarlarken farkettim 12 ve 9binlik klima tek sigorta üzerinde ikisininde operasyon monitörü gitti 😁
İşe bak sen o gün ben cl yaptım filtre yıkadım dış üniteye hava vurdum ama aletiriği kesmeden yapmıştım demek ki o ara gitmiş gelmiş abi gündüz vakti fark etmedim yaklaşık 3 4 saat sonra çalıştırmıştım klimayı böyleliknen bunuda çözmüş oldun tebrik ederim seni👏

Benim bre yenice yola çıkmış bayiie sormuştum bugün

Muhtemelen onu direkt olarak aep in olduğu yere kurulum yaparım abi vaziyete göre ev işi zor gözüküyor 🤦

Epey yere baktım çok uçuk fiyat çektiler hemde değerinde değil ☹️
Birde deprem hasar durumunu ört bas eden çok yani işler karışık sıkıntı millet para uğruna gerisini anladın sen..

Aep da yatak odasında iyi bir yer bulmam lazım 🤦🤦 öyle saçma sapa ki mecburen kurduracam ha yinede kafam almazsa aep paketlerim kutuya koyup kaldırırım bana zararı olmaz

Normalde bre hiç acmazdim ama onunda nolur nolmaz kullanayım ki olaki fabrikasyon bir durum olursa sıcağı sıcağına müdahale edip gerekeni yaparım diye düşündüm sence fikrim nasıl bu fabrikasyon hata olabilir kullanayım konusunda.

İşe bak sen o gün ben cl yaptım filtre yıkadım dış üniteye hava vurdum ama aletiriği kesmeden yapmıştım demek ki o ara gitmiş gelmiş abi gündüz vakti fark etmedim yaklaşık 3 4 saat sonra çalıştırmıştım klimayı böyleliknen bunuda çözmüş oldun tebrik ederim seni👏

Benim bre yenice yola çıkmış bayiie sormuştum bugün

Muhtemelen onu direkt olarak aep in olduğu yere kurulum yaparım abi vaziyete göre ev işi zor gözüküyor 🤦

Epey yere baktım çok uçuk fiyat çektiler hemde değerinde değil ☹️
Birde deprem hasar durumunu ört bas eden çok yani işler karışık sıkıntı millet para uğruna gerisini anladın sen..

Aep da yatak odasında iyi bir yer bulmam lazım 🤦🤦 öyle saçma sapa ki mecburen kurduracam ha yinede kafam almazsa aep paketlerim kutuya koyup kaldırırım bana zararı olmaz

Normalde bre hiç acmazdim ama onunda nolur nolmaz kullanayım ki olaki fabrikasyon bir durum olursa sıcağı sıcağına müdahale edip gerekeni yaparım diye düşündüm sence fikrim nasıl bu fabrikasyon hata olabilir kullanayım konusunda.
İki klima evi çok daha iyi ısıtacak bence. Uygun bir yere koyup iki klima ile her yeri ısıtma yapsan daha anlamlı olmaz mı? Yada tek devam edip Bre yi hiç açma sorun olmaz rahat ol hiç kurulmadan garantisi bozulmaz. 🙂

İki klima evi çok daha iyi ısıtacak bence. Uygun bir yere koyup iki klima ile her yeri ısıtma yapsan daha anlamlı olmaz mı? Yada tek devam edip Bre yi hiç açma sorun olmaz rahat ol hiç kurulmadan garantisi bozulmaz. 🙂
Haklısın abi Garanti konusunda sıkıntı olmaz ama burda mecbur kaldığımı düşününce en fazla 6 ay ücretsiz kurulum hakkım olur birde burda kalınca iki klima şart bana

ama sıkıntı yatak odasının iç ünite yerinde saçma sapan yere denk geliyor ha yazın komple bir değişiklik yaparım elbise dolabı vs karşıya alırım zor olur ama kafam rahat olur onuda öyle çözerim

Ozaman kurduram gitsin bre
kışında full kapılar açık dayarım bütün eve rahat ederim kışlı yazlı

Şimdi tek karar vermek gereken yer bre nere kurdursam bana kalsa oturma odası sürekli gözümün önünde dursun 😂ama diğer odada da olsa sıkıntı olmaz sonuçta tüm evi iklimlendirme yapacaz🤔

Abi göz var nizam var hadi hasarlı yerleri geçtim ters kapak kulplar farklı ayaklar farklı hiç mi görmemişler bu resimleri 🤔:yumruk

Ekli dosyalar

• IMG_20240313_224027.jpg
    IMG_20240313_224027.jpg
    94.7 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_20231106_182448.jpg
    Screenshot_20231106_182448.jpg
    40.4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20231023_222838.jpg
    IMG_20231023_222838.jpg
    35.9 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20231023_222918.jpg
    IMG_20231023_222918.jpg
    30.5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20231111_190952.jpg
    IMG_20231111_190952.jpg
    21.2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20231023_202658.jpg
    IMG_20231023_202658.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20231111_185342.jpg
    IMG_20231111_185342.jpg
    40.4 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20231023_231837.jpg
    IMG_20231023_231837.jpg
    46.4 KB · Görüntüleme: 15
Haklısın abi Garanti konusunda sıkıntı olmaz ama burda mecbur kaldığımı düşününce en fazla 6 ay ücretsiz kurulum hakkım olur birde burda kalınca iki klima şart bana

ama sıkıntı yatak odasının iç ünite yerinde saçma sapan yere denk geliyor ha yazın komple bir değişiklik yaparım elbise dolabı vs karşıya alırım zor olur ama kafam rahat olur onuda öyle çözerim

Ozaman kurduram gitsin bre
kışında full kapılar açık dayarım bütün eve rahat ederim kışlı yazlı

Şimdi tek karar vermek gereken yer bre nere kurdursam bana kalsa oturma odası sürekli gözümün önünde dursun 😂ama diğer odada da olsa sıkıntı olmaz sonuçta tüm evi iklimlendirme yapacaz🤔
Yer konusunda ev için plan çiz bakalım 😁

@ByCilo abi iyi kötü bir şeyler denedim
Benim istediğim şekilde olursa iç üniteyi camdan tarafa vermek istiyorum ki kapıya doğru uflesin diye ama işte hep yan duvarlara koymak zorunda kalıyorum tam camın üstüne koysaaam perde denk geliyor aep te saçma yere kurulmak zorunda kaldı şimdi bre de öyle olmak zorunda kalacak ☹️
Öyle lanet saçma plan varki🤦
IMG_20240313_233359.jpg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri