Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Adem Abi ve Ekibinin Ne Kadar Önemli Bir Hizmet Verdiğinin Görüntüsünü Paylaşıyorum.

socrates

Yeni Üye
Yeni Üye
Trendyolda gezinirken sağ altta çıkan "ürün danışmanı" kısmında bir şey danışmak istedim. Cevabı ekteki görüntüde görüyorsunuz. Hata bu danışman kardeşimizde değil, muhtemelen kurum içerisinde gerekli eğitimi vermiyorlar. Ama @Adem Helvacı gibi abilerimiz olmasa müşteri olarak halimiz duman bu sektörde bunu anladım. Abi sağolasın emeğimizi biz kazanıyoruz, sen savunuyorsun. @Adem Helvacı

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    36.7 KB · Görüntüleme: 54
Sizlere bir nebze faydamız dokunuyorsa ne mutlu bizlere sevgili kardeşim.
Dün bir ünv de öğretim görevlisi olan dostumuz bana telefondan ulaştı, ''Adem Beyi Hepsiburada yorumlarında dahi sizin adınız geçiyor, çok faydalı işler yapıyorsunuz teşekkür ederim'' dediğinde de çok mutlu olmuştum, şimdi sizin bu mesajınızı görünce de dostlarım ve kendi adıma çok mutlu oldum.

Sevgili @Yelda Helvacı @İlteriş Yılmaz @NBKpro @Murat ALA @Beril gibi yönetimdeki dostlar ve çok daha önemlisi sevgili @muhammet göl @İRFAN @ByCilo @REMZİ96 @Tarık @Faruk KATI @osmanke @Engraulis ve daha adı buraya sığmayacak kadar çok olan bilinçli tüketici dostlarımzın ve sizlerin verdiği destek sayesinde toplumumuzun bilinç düzeyini yükseltecek incelikte detaylarla içerik üretmeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz. :ok

Bu vesile ile hassasiyetinizden dolayı ben de size teşekkürlerimi sunuyorum 🙏

Eskiden DVD filmlerini konuşup tartıştığımız bir forumumuz vardı. O forumdan biri D&R'da işe başladı. Filmler ve disk türü, görüntü özellikleri ve ses özellikleri vs. bilgileri o kişiden net olarak öğrenirdik. Verdiği bilgiler %100 doğru olurdu. Çünkü bu işe gönlünü vermiş bir arkadaşımızdı.

Bir ürünün özelliklerini tamamen bilmek için o ürünün içinde olmak gerekir. Tüm uğraşın o ürün üzerine olmalı. (Adem Helvacı gibi)

Eskiden DVD filmlerini konuşup tartıştığımız bir forumumuz vardı. O forumdan biri D&R'da işe başladı. Filmler ve disk türü, görüntü özellikleri ve ses özellikleri vs. bilgileri o kişiden net olarak öğrenirdik. Verdiği bilgiler %100 doğru olurdu. Çünkü bu işe gönlünü vermiş bir arkadaşımızdı.

Bir ürünün özelliklerini tamamen bilmek için o ürünün içinde olmak gerekir. Tüm uğraşın o ürün üzerine olmalı. (Adem Helvacı gibi)
Mesela bana kombi soruyorlar abi, çalışma prensibini gayet iyi bilmeme rağmen konunun uzmanı değilim ve dostlara diyorum ki ''Bu işin uzmanı ben değilim, ya bilen birisine sorun ya da ben sizin adınıza bilen birisine sorup öğrenip size cevabı aktarayım''

Çoğu zaman Vaillant Strateji Geliştirme Müdürü olan dostum Savaş Parlak'a tüketici sorularını yöneltiyor ve hatta tüketiciyi komple kendisine yönlendiriyorum.

Ülkemizde son yılların moda mesleği herbokolog olmak yerine herkes kendi uzmanı olduğu işi yapsa aslında hiç sorun yok :)

Ülkemizde son yılların moda mesleği herbokolog olmak yerine herkes kendi uzmanı olduğu işi yapsa aslında hiç sorun yok :)
Unutulan kelimeler
"bilmiyorum" " benim ilgi alanım değil"
bilmiyorum dediğimde bilgi saklandığı, kibirli olarak anlayanlar çok arttı.

Mesela ben cep telefonunu elime almasını sevmem, al şunu düzelt diye elime sokuşturuyorlar, bilmiyorum diyorum.
Hayatımda sanal oyunları hiç kullanmadım, belki 25 yılda 10 defa fal açmışımdır, ama genede oyunlara uyumlu donanım sorarlar, bilmiyorum :)

Oradaki insan satış danışmanı, mağaza personeli gibi düşünün. Belki sizden sonra bebek maması için soru soran birine ardından da eşofman takımı soran birine cevap yazdı. İşin uzmanı değil yani. Kaldı ki işin uzmanı olsa bile "satış" danışmanı kendisi. Belki de sadece televizyon grubundan sorumludur. Ama panel üreticisi biraz detay bilgi olduğu için bilinmiyor önemsenmiyor. Üreticiler de çok bilinmesini istemiyor, sonuçta başkası da çıkıp hoparlör üreticisini ya da kablonun üreticisini sorabilir.

Bir galerici ya da araba bayisi arabanın koltuklarındaki kumaş üreticisini bilmiyorsa ya da kumaşın sentetik ya da pamuklu ipten üretilmiş olduğunu bilmiyorsa, aynı onun gibi mağaza satıcılarının çoğu da panel üreticisini ya da panel tipini bilmez.

Çünkü bu satışa etki eden ya da sayılarla abartılabilecek bir durum değil. Bunda bir milyar renk çeşidi var, şu kadar watt ses çıkış gücü var diyerek müşterinin gözünü boyayabilirsiniz ama bunda HKC PT430GT01 panel var diyerek müşterinin gözünü boyayamazsınız.

Biz de merak edene ya da önemseyene burada ekip olarak detay bilgi vermek istiyoruz. Bunu bazen firmaların incelememiz için belli süreli gönderdikleri ürünlerle, bazen firmaların aktardığı teknik bilgilerle, bazen kendimiz gidip satın alıp içini söküp bakarak, bazen de bu bilgilere ulaşabilecek kişilerin (bayi-servis gibi) verdikleri bilgilerle yapıyoruz.

Unutulan kelimeler
"bilmiyorum" " benim ilgi alanım değil"
bilmiyorum dediğimde bilgi saklandığı, kibirli olarak anlayanlar çok arttı.

Mesela ben cep telefonunu elime almasını sevmem, al şunu düzelt diye elime sokuşturuyorlar, bilmiyorum diyorum.
Hayatımda sanal oyunları hiç kullanmadım, belki 25 yılda 10 defa fal açmışımdır, ama genede oyunlara uyumlu donanım sorarlar, bilmiyorum :)
Abi sanırım en güzel şu komedi ile anlatılabilir genel durum :kiskis

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri