Baba akü yokAbi lamba yok![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Baba akü yokAbi lamba yok![]()
Aynen dostum saçma bir mantık yapmışlar nerede kapandı oradan devam etmeli@ByCilo abi ben sonradan çaktım manzarayı bende değişim de sorun yokta her renk yanıyor açınca beyazda açılmasını istiyorum hep sarıdan açıyor kumanda değilde anahtar dan
Onada çözüm yoktur muhtemelen
Sorma ya hep kumandaya mahkum bırakmışlarAynen dostum saçma bir mantık yapmışlar nerede kapandı oradan devam etmeli![]()
Şmart %5 indirim fırsatı kaçırmayalımSorma ya hep kumandaya mahkum bırakmışlar
bu ışığı kritik zamanlarda uykum gelince kumandadan kapatmak için almıştım erindiğimden böyle olunca soğudum![]()
Amazon da osram yorumları okudumda hep demişler hafıza yok hep sarı hep sarıdan açıyor diyeŞmart %5 indirim fırsatı kaçırmayalım![]()
Ampul saati bitene kadar kullanırım iki adet var sonra ŞımartırızAmazon da osram yorumları okudumda hep demişler hafıza yok hep sarı hep sarıdan açıyor diye
Kumandadanda bozuldu şikayetleri var birisi tez bozuldu yazmış![]()
Kumandaya bakma Osram bozulmaz abiAmpul saati bitene kadar kullanırım iki adet var sonra Şımartırız![]()
Abi senin memleket ten serin serin midea serinliği gelir gibi olmaya başladı sankiBaba akü yok![]()
Tecrübe tecrübedirBende Philips kullanıyorum. Renkli olanlar osram normal ampulleri bir tık geç açılıyor birde net ışığı gecikmeli geldi bana dayanıklı ampul.
Osram normallerininTecrübe tecrübedir
Philips normal lerin mi net ışığı gecikmeli abi
Ha pardon aynen abi ilk açınca direkt parlak değil sonradan max parlaklık oluyorOsram normallerinin![]()
Daha fol yok yumurta yokAbi senin memleket ten serin serin midea serinliği gelir gibi olmaya başladı sanki![]()
İnşallah reisSanırım budan sonra Şımart test edeceğiz![]()
Olur inşallah abim Allah gönlüne göre versin olursa çok sevinirimDaha fol yok yumurta yok![]()
Kuru kuru sevinmek olmuyor pamuk eller cebeOlur inşallah abim Allah gönlüne göre versin olursa çok sevinirim![]()
Biraz titizlik var ondandırİnşallah reis
O değilde senin maşallahın var haa abi dikkatinden kaçan yok ben o lambaların geç kendine geldiğini 1sene sonra fark ettim![]()
Led olmayan kıvrımlı olanların tamiri varmıdır kiBiraz titizlik var ondandırbu arada ampuller bozulunca tamir olabiliyor hemen atmamak gerekir
![]()
Kuru kuru sevinmek olmuyor pamuk eller cebe![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.