- Bütçe
- 40-50
- Marka Model Bilgisi
- Lg, Philips. TCL
Herkese iyi forumlar ve iyi günler dilerim. Televizyon satın alma batağına yaklaşık 2 ay önce düştüm. 2 ay boyunca hem mağazalardan hem de internet üzerinden televizyon araştırması yapıyorum. Aslında bu ayın başında bütçemi ayarlayıp Grundig 75 Ghu 9000 modelini satın aldım fakat kargo sürecindeyken cayma hakkımı kullanıp zor da olsa iadesini aldım. (Vatan bilgisayar gerçekten bu süreçte burnumdan getirdi
) bizim salonda televizyon hiçbir açıdan düz izlenmiyor bunun için Va panel istemiyorum. Şu an evimizde bulunan tüm televizyonlar Samsung ve hepsinin panelinde sorun çıktığı için Samsung’dan soğudum ve istemiyorum ayrıca elektronik satış mağzalarında 75 Crystal UHD 4K CU8500modeline uzaktan ve yandan baktığım zaman benim çok hoşuma gitmemişti. Şu an için aklımda olan modelleri yazıyorum sizce hangisi daha mantıklı olur ya da sizin önereceğiniz bir model varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
1-Lg 75UR9100L
Bu modeli yakından da inceledim Teknosa’da gece indirimleriyle 42k bandına kadar iniyordu.
2-Philips 75PML9008
120Hz Mini led olması ve güçlü hoparlörü ile dikkatimi çekti fakat işletim sisteminin Android olmaması, 1 sene önceki eski modeline göre birçok özelliğinin kısılmış olması ve Philips yetkili servis sorunlarını öğrendikten sonra Dün gece Mediamark’ta güzel indirim olmasına rağmen almaktan vazgeçtim. Şu an Mediamark’ta stokları bitmiş. Dün gece almadığıma biraz pişman oldum açıkçası.
3-TCL 75C645
Bu 3 cihaz arasında kafam karışık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1-Lg 75UR9100L
Bu modeli yakından da inceledim Teknosa’da gece indirimleriyle 42k bandına kadar iniyordu.
2-Philips 75PML9008
120Hz Mini led olması ve güçlü hoparlörü ile dikkatimi çekti fakat işletim sisteminin Android olmaması, 1 sene önceki eski modeline göre birçok özelliğinin kısılmış olması ve Philips yetkili servis sorunlarını öğrendikten sonra Dün gece Mediamark’ta güzel indirim olmasına rağmen almaktan vazgeçtim. Şu an Mediamark’ta stokları bitmiş. Dün gece almadığıma biraz pişman oldum açıkçası.
3-TCL 75C645
Bu 3 cihaz arasında kafam karışık. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.