Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Viessmann Vitoclima 230-S/HE 12000 ve 18000btu *alındı takıldı*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fseyis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

fseyis

Viessmann Tester
İnceleyenler Kulübü
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
Midea
Merhabalar Midea klima almaya karar verdim. Fakat BreezeleSS serisi ve All Easy pro modelleri FG yok .Beklemek gereklimi. Zam gelir diye Xtreme save 2 adet 12000 1 adet 9000 lik almayı düşünüyorum; birde şunu merak ediyorum dış ünite ne kadar galvaniz veya ne kadar korunaklı ( paslanma vs ilgili şikayetler var) Ayrıca foruma özel indirim oluyor mu :)

Satın Alma Önerisi Viessmann Vitoclima 230-S/HE 12000 ve 18000btu *alındı takıldı*

Tekrardan merhabalar; ürünlerimiz Viessmann Düzce yetkili servisi abim Vedat DİNÇ tarafından bizzat kendisi tarafından montajı yapıldı. Piyasanın en iyi markasını alın ustalık ve işçilik kötüyse ürününüz sorundur. Resimlerde paylaştığım üzere ustam sanatını konuşturdu. Sonuçta yılların tecrübesi… Buraya birçok şey yazılır ama resimlerde her şey ortada.…
Merhabalar Midea klima almaya karar verdim. Fakat BreezeleSS serisi ve All Easy pro modelleri FG yok .Beklemek gereklimi. Zam gelir diye Xtreme save 2 adet 12000 1 adet 9000 lik almayı düşünüyorum; birde şunu merak ediyorum dış ünite ne kadar galvaniz veya ne kadar korunaklı ( paslanma vs ilgili şikayetler var) Ayrıca foruma özel indirim oluyor mu :)
@Adem Helvacı

Merhaba, kalp kalbe karşı derler zira artık 4 üncü senesinde olması nedeniyle midea prime klimanın bir ara kasa durumunu çekim yapıp reals olarak atayım diye düşünüyordum.

Aşağıdaki fotoda birisi 4 yaşında, diğeri 4 aylıktan hallice iki klima var. Bilmiyorum hangisi hangisi ayırabilir misiniz? :alala

Tabi konsolun pasından anlayabilirsiniz o ayrı konu :D

Screenshot_20240326_195615_Gallery.jpg

Midea klimalarda ürün içerisinde konsol çıkmaz bilginiz olsun. İlk defa test için yollanan Midea Prime klimada kullanılan bu konsol ile ilgili montajı yapan servisi uyardım zira konsolu kendileri satın alıp getirmişti.

Gövde metalinin ne kadarı hangi maden bilgim yok ama firmadan bilgi talep ederim elbette.

Diğer yandan bana ulaşan bir gövde paslanma şikayeti de olmadı ama sizin bahsettikleriniz kaç yaşında ürünler ve ne derece bir paslanma bunu da bilmek isterim gerçekten.

Breezeless ve aep beklemeyin zira fiyat anlamında zarar edersiniz.

Hangi bölgede satın alacaksanız klimayı, bana bilgi verirseniz ssh için firmaya da bilgi vereyim montajda dikkat etsin arkadaşlar.

Kendi klimamda midea klimanın dış ünitesi yağmurun altında değil ama her sezon sonu elektrigi kesip evaporatör ve dış kasayı hortumu çekip yıkarım konsol haricî en ufak bir değişim görmedim vidaları da dâhil 🙂
Bu klima ile 2 yılımı geçirdim

Ekli dosyalar

• IMG_20220403_165334.jpg
    IMG_20220403_165334.jpg
    69.7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG20230102163848.jpg
    IMG20230102163848.jpg
    109.5 KB · Görüntüleme: 32
Ahmet bey merhaba, videolarınız sonrası Midea karar verdim. Düzce' den ikamet etmekteyim. Genellikle soğutma için kullanacağım. 40 yaşındayım ilk defa bu sene kar bile yağmadı, yazın (her türlü :) yanacağız gibi gözüküyor. Breezeless yatak odasında çok iyi olur diye düşünüyordum. All Easy pro temizlenmesi çok büyük bir artı ( 2 adet 12000 btu kuzenime, 1 adet 9000 bana) Kendi evimde hali hazırda olan Panasonic UZ serisi klimam ve panasonic çamaşır makinam var (çok memnunum ama servis yok artık kuran usta ne zaman bozulur kim bilir dedi gitti. Klima montajında bu nasıl makina heryer galvaniz dedi incelediğimde galvaniz buradayım diyor. 10 yıllık panasonic çamaşır makinam amortisör değişimi için usta abimle söktüğümüzde ne pas var ne bişe şaşırdık walla; malum markalar 3 yıl sonra paslanmaya başlıyor. Bu konu hakkında takıntılıyım) Düzcede yetkili servisleri ve klima ustalarını tanımaktayım. İsterseniz en iyi klima olsun, montajda ustalık yoksa, klimada yok; felsefesini iyi bilmekteyim. Ayrıcıa Midea Düzce servisini iyi tanıdığımdan midea 1-0 önde. Ben değil, şimdi kuzenime kutuda konsol ayağı yok dediğimde neden çıkmaz? bir sürü para ver aa ayak yok. Midea ya eksi yazar mı? bence yazar. Amacım bir kere alayım tam alayım diyor ama... (hayaller gaia ) Yorumlarınız ve bizleri bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Öncelikle selamlar. Brezeless ve aep stoklara en kısa sürede girecektir belki bulunduğunuz ilde ki bayii servis arkadaşlar ile irtibata geçerseniz sipariş verebilirsiniz. Onun haricinde extreme icin 2 adet 12 btu ve 1 ad 9 btu için yanlış görmediysem bütçe 50 bin demişsiniz 🙂 sanıyorum bir yanlış anlaşılma oldu şu an #fgeuropa güncel fiyatlara bakabilirsiniz. Dış ünite içinde sn Adem Helvacı hocam ve diğer arkadaşlar cevap vermiş. Size bayii ve servis olarak diyebileceğim ürünü muhakkak incelemiş ve karar verme aşamasında iseniz bir an evvel karar verip almanız yönündedir. Şimdiden hayırlı olsun deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz. Hoscakalin 🙏 iyi akşamlar

Öncelikle selamlar. Brezeless ve aep stoklara en kısa sürede girecektir belki bulunduğunuz ilde ki bayii servis arkadaşlar ile irtibata geçerseniz sipariş verebilirsiniz. Onun haricinde extreme icin 2 adet 12 btu ve 1 ad 9 btu için yanlış görmediysem bütçe 50 bin demişsiniz 🙂 sanıyorum bir yanlış anlaşılma oldu şu an #fgeuropa güncel fiyatlara bakabilirsiniz. Dış ünite içinde sn Adem Helvacı hocam ve diğer arkadaşlar cevap vermiş. Size bayii ve servis olarak diyebileceğim ürünü muhakkak incelemiş ve karar verme aşamasında iseniz bir an evvel karar verip almanız yönündedir. Şimdiden hayırlı olsun deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız seviniriz. Hoscakalin 🙏 iyi akşamlar
Merhaba, ilginiz için teşekkürler. Öncelikle bütçeyi afaki yazdığımı belirtmek isterim totalde 78500 tl :) Bu akşam fg grup aradım Brezeless ve aep stoklarda olmadığını söylediler. İlgileri alakaları güzel ama; ne yalan söyleyeyim içimden geçmedi değil satış politikası gereği Xtreme save satışta diğer ürünleri stokta göstermiyor olabilir ( önceden millete para varken sıfır araba yoktu ne hikmetse satışlar durunca arabalar çıktı) sonuçta serbest piyasa ama kimseninde günahını almak istemem. Malum piyasa şubatta maaşa zam gelmeden aralıkta zamlar başladı örn şubatta KIRIGAMINE ZEN mart ayında 2 katına çıktı; Midea fiyat performans olarak Ahmet beyin incelemeleri ve araştırmalarımız bizi buralara getirdi. Hafta sonuna kadar bu işi çözümlemek istiyorum. Tekrardan ilginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba, ilginiz için teşekkürler. Öncelikle bütçeyi afaki yazdığımı belirtmek isterim totalde 78500 tl :) Bu akşam fg grup aradım Brezeless ve aep stoklarda olmadığını söylediler. İlgileri alakaları güzel ama; ne yalan söyleyeyim içimden geçmedi değil satış politikası gereği Xtreme save satışta diğer ürünleri stokta göstermiyor olabilir ( önceden millete para varken sıfır araba yoktu ne hikmetse satışlar durunca arabalar çıktı) sonuçta serbest piyasa ama kimseninde günahını almak istemem. Malum piyasa şubatta maaşa zam gelmeden aralıkta zamlar başladı örn şubatta KIRIGAMINE ZEN mart ayında 2 katına çıktı; Midea fiyat performans olarak Ahmet beyin incelemeleri ve araştırmalarımız bizi buralara getirdi. Hafta sonuna kadar bu işi çözümlemek istiyorum. Tekrardan ilginiz için teşekkürler.
Fg europa ile uzun süredir çalışıyorum piyasadaki diğer firmaları bilemem fakat bizde bahsettiğiniz şekilde stok saklamak gizleme gibi bir durum söz konusu dahi olamaz o yüzden içiniz rahat olsun varsa var verirler zaten bu arada bir dip not bahsettiğiniz ürünlerden benimde bekleyen siparişim var.🙂 Yani demem o ki bayii olarak bende bekliyorum.umarim bu yöndeki düşünceniz değişmiştir. Gelelim alım sürecine bence dediğim gibi ilinizde bulunan bayiler ile görüşün belki onların stokta vardır yoksada illa berezeless veya aep derseniz sipariş için konuşabilirsiniz. Fakat extreme de onlara yakın performans alırsınız ayrıca almak gibi bir durum varsa bu hafta sonuna kadar bu işi bitirmenizi bende tavsiye ederim.🙂 iyi günler dilerim. 🙏

Ahmet bey merhaba, videolarınız sonrası Midea karar verdim. Düzce' den ikamet etmekteyim. Genellikle soğutma için kullanacağım. 40 yaşındayım ilk defa bu sene kar bile yağmadı, yazın (her türlü :) yanacağız gibi gözüküyor. Breezeless yatak odasında çok iyi olur diye düşünüyordum. All Easy pro temizlenmesi çok büyük bir artı ( 2 adet 12000 btu kuzenime, 1 adet 9000 bana) Kendi evimde hali hazırda olan Panasonic UZ serisi klimam ve panasonic çamaşır makinam var (çok memnunum ama servis yok artık kuran usta ne zaman bozulur kim bilir dedi gitti. Klima montajında bu nasıl makina heryer galvaniz dedi incelediğimde galvaniz buradayım diyor. 10 yıllık panasonic çamaşır makinam amortisör değişimi için usta abimle söktüğümüzde ne pas var ne bişe şaşırdık walla; malum markalar 3 yıl sonra paslanmaya başlıyor. Bu konu hakkında takıntılıyım) Düzcede yetkili servisleri ve klima ustalarını tanımaktayım. İsterseniz en iyi klima olsun, montajda ustalık yoksa, klimada yok; felsefesini iyi bilmekteyim. Ayrıcıa Midea Düzce servisini iyi tanıdığımdan midea 1-0 önde. Ben değil, şimdi kuzenime kutuda konsol ayağı yok dediğimde neden çıkmaz? bir sürü para ver aa ayak yok. Midea ya eksi yazar mı? bence yazar. Amacım bir kere alayım tam alayım diyor ama... (hayaller gaia ) Yorumlarınız ve bizleri bilgilendirdiğiniz için şimdiden teşekkürler.

Heeeee bu videoyu yayınlayan arkadaş keşke sebebini de açıklasaydı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Ne olursa olsun en öncelikli hedef noktası mutlaka içinize sinecek bir marka olmsı bence.
Ürün istediği kadar iyi olsun, hizmeti iyi alamıyor, müşteri hizmetlerini beğenmiyorsanız bence çekinmeden uzak durun.
Klimada konsol konusu sadece konsoldan ibaret değil, ithal ürünlerdeki mantık hep böyle işliyor. Siz ürünü satın aldığınızda konsolu borusu vidası dübeli vs her şeyi ile satın almış oluyorsunuz ancak ithal ürünlerde montaj ekipmanları ürünlerin içerisinden çıkmıyor, yetkilis ervisler yanlarında getiriyor.
LG için de durum aynı, ithal birçok marka için durum hep bu şekilde ilerliyor. Bazılarında konsol çıkar boru çıkmaz. Bazılarında hiçbir şey çıkmaz.
Vestelde mesela cam macununa kadar kutunun içinden çıkar.
Arçelikte servis alüminyum boruyu kangal olarak yanında götürür ve montajda ihtiyaç olduğu kadarını keserek kullanır vs yani markalara göre durum değişiyor her zaman.

Ben bir zamanlar YORK klimaların yetkili servisiyken montajlara biz de bu şekilde giderdik. Ürün satışı sadece iç ünite + dış ünite + iç ünite kutusundan çıkan kumanda şeklinde olurdu.

Biz montaja giderken boru konsol takoz vida dubel drenaj borusu vs her şeyi yanımızda götürür montaj yapardık.

Diğer yandan şu konuda garanti verebilirim size ki bu markada bir mal saklama durumu yok, ortada potansiyel müşteri varken neden mal saklasınlar. asıl eleştirilmesi gereken konu NEDEN YOK KARDEŞİM?

Malı reklama çıkıyorsun ama almak istediğimde yok, bana göre saçmalık fakat geçen sene de All Easy Pro modelin bu derece satacağını hakikaten firma beklemiyordu.

Hatta birçok bayi dostumuz bana bu seneki toplantıda ''Adem Abi her gelen senin tanıtımlarından hareketle All Easy sordu, AEP klima yetiştiremedik, bitti elimizdekiler'' dediler :)

Bu aslında bir anlamda güzel ,bir anlamda da ileriyi görememeiş olmaları nedeniyle üzücü oldu ama tecrübe tecrübedir ne diyelim :)

Zamanı çok iyi bilmemekle birlikte sanırım Nisan ortası sonrası stoklara Penrose dahil tüm ürünler girmiş olur eksik olanlar.

Heeeee bu videoyu yayınlayan arkadaş keşke sebebini de açıklasaydı :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Abi bu klima bakımsızlıktan çürümüş sanki alt tava komple çamur

Abi bu klima bakımsızlıktan çürümüş sanki alt tava komple çamur
Ya abi adam 10 seneye yakın kullandığı klimaya bir kere bakım yaptırtmamış, klimanın gideri tıkanmış, tabanda su birikmiş, battaniye suyu çekmiş çekmiş çekmiş sonra muhtemelen zayıf topraklama nedeniyle gövdede statik ve elektroliz oluşup kompresörü çürütmüş.

Şimdi tüketiciye baksan marka kötü, bana baksan tüketicinin bilinç düzeyi kötü ama genelde girmiyorum bu tarz toplara sonra biz marka savunan taraf gibi algılanıyoruz.

Halbuki ben Vestel televizyon patladı evim yandı konusunda herkes meydanı boş bulmuşken vesteli yerden yere çarparken bu iddianın gerçeklerden uzak olduğunu, tv nin patlamasının mümkün olmadığını ve evdeki yangının vestele ihale edilmeye çalışıldığını çekinmeden yazmıştım.

Toplumumuzdaki en büyük sorun NEDEN/SONUÇ ilişkisini hiç sorgulamaması.

Ya abi adam 10 seneye yakın kullandığı klimaya bir kere bakım yaptırtmamış, klimanın gideri tıkanmış, tabanda su birikmiş, battaniye suyu çekmiş çekmiş çekmiş sonra muhtemelen zayıf topraklama nedeniyle gövdede statik ve elektroliz oluşup kompresörü çürütmüş.

Şimdi tüketiciye baksan marka kötü, bana baksan tüketicinin bilinç düzeyi kötü ama genelde girmiyorum bu tarz toplara sonra biz marka savunan taraf gibi algılanıyoruz.

Halbuki ben Vestel televizyon patladı evim yandı konusunda herkes meydanı boş bulmuşken vesteli yerden yere çarparken bu iddianın gerçeklerden uzak olduğunu, tv nin patlamasının mümkün olmadığını ve evdeki yangının vestele ihale edilmeye çalışıldığını çekinmeden yazmıştım.

Toplumumuzdaki en büyük sorun NEDEN/SONUÇ ilişkisini hiç sorgulamaması.
Geçmişim Beko elektronik yetkili servisti; dediklerinizi çok yaşadım. Eş dost bişey alacakken sorar ne alalım diye; Şimdi nerede o eski ürünler, nerede o eski müşteriler . Montaja giderdik usta gelecek diye poğaca, börek yaparlardı, bu nedir şu nedir diye sorgulamazdı. GÜVEN VARDI. Evleneceğim çamaşır makinası bakıyorum a firması 1800 tl, b firması 2000 Tl fiyat biçerken bi mağazaya girdim; kirişin dibinde bana bakan panasonic 10kg inverter motor yıkamada 48 litre su harcayan ( x firmalar 80 - 110 litre )özellikle made in Japan yazan ve halen aktif şekilde kullandığım nemli ortamda olmasına rağmen küflenme bile olmayan ürünümü 1000TL ye almıştım (servisi Düzcede yok ama markaya güvenim olduğundan gözüm kapalı aldım( makinam, tv 11 yıllık, klima 5 yıllık) Bolu teknik servis geldi oda yok artık) satıcı abi 1 yıldan beri burada duruyor kimse bakmadı; alacağına eminmisin diye 3 kere sormuştu hiç unutamam. Günümüzde bir çok şirket biraz daha fazla para kazanayım şurdan 3 vida eksilt (totalda iyi para yapar) bu boya fazla olmuş astar atmadan at geç, youtuberlere para ver tenekeyi altın yapsınlar vs vs kar odaklı; Şimdi ise eline tornavida alan biraz anahtar tutmasını bilen ustalar ; her şeyi bildiğini zanneden insanlar ile doldu taştı. Bu yüzden 15 yıldan bu güne enerji sektöründe çalışmaktayım. Yaşadığımız bu günlerde her türlü kirli bilginin kol gezdiği sosyal medya vs. eleyerek doğru bilgiye ulaşmak bizler için değil ama bir çok kişi için çok zor. Benim gönlümde yatak odası için BreezeleSS serisi daha uygun olacağı salon ve temizliği için All Easy pro serisi geçmekte ama malum ürünler yok. Bu devirde, para zor kazanılıp çabuk harcandığından; tabiri caizse, tek atımlık kurşunla doğru hedefi tutturmak lazım. Yeni ürünleri beklemek mi? hedefe nişan alıp 12 den vurmak mı?

Son düzenleme:
Geçmişim Beko elektronik yetkili servisti; dediklerinizi çok yaşadım. Eş dost bişey alacakken sorar ne alalım diye; Şimdi nerede o eski ürünler, nerede o eski müşteriler . Montaja giderdik usta gelecek diye poğaca, börek yaparlardı, bu nedir şu nedir diye sorgulamazdı. GÜVEN VARDI. Evleneceğim çamaşır makinası bakıyorum a firması 1800 tl, b firması 2000 Tl fiyat biçerken bi mağazaya girdim; kirişin dibinde bana bakan panasonic 10kg inverter motor yıkamada 48 litre su harcayan ( x firmalar 80 - 110 litre )özellikle made in Japan yazan ve halen aktif şekilde kullandığım nemli ortamda olmasına rağmen küflenme bile olmayan ürünümü 1000TL ye almıştım (servisi Düzcede yok ama markaya güvenim olduğundan gözüm kapalı aldım( makinam, tv 11 yıllık, klima 5 yıllık) Bolu teknik servis geldi oda yok artık) satıcı abi 1 yıldan beri burada duruyor kimse bakmadı; alacağına eminmisin diye 3 kere sormuştu hiç unutamam. Günümüzde bir çok şirket biraz daha fazla para kazanayım şurdan 3 vida eksilt (totalda iyi para yapar) bu boya fazla olmuş astar atmadan at geç, youtuberlere para ver tenekeyi altın yapsınlar vs vs kar odaklı; Şimdi ise eline tornavida alan biraz anahtar tutmasını bilen ustalar ; her şeyi bildiğini zanneden insanlar ile doldu taştı. Bu yüzden 15 yıldan bu güne enerji sektöründe çalışmaktayım. Yaşadığımız bu günlerde her türlü kirli bilginin kol gezdiği sosyal medya vs. eleyerek doğru bilgiye ulaşmak bizler için değil ama bir çok kişi için çok zor. Benim gönlümde yatak odası için BreezeleSS serisi daha uygun olacağı salon ve temizliği için All Easy pro serisi geçmekte ama malum ürünler yok. Bu devirde, para zor kazanılıp çabuk harcandığından; tabiri caizse, tek atımlık kurşunla doğru hedefi tutturmak lazım. Yeni ürünleri beklemek mi? hedefe nişan alıp 12 den vurmak mı?
Aslında Samsung Windfree de olabilirdi ama düşük rpm de kompresör vuruntıu sorunu ve daha da önemlisi kondenser ve tüm sistem alüminyum o büyük dert.

Aslında Samsung Windfree de olabilirdi ama düşük rpm de kompresör vuruntıu sorunu ve daha da önemlisi kondenser ve tüm sistem alüminyum o büyük deert.
Windfree için samsung yetkili servis sevdiğim bir abimim dükkanında incelemiştim iç ünite dış ünite dönüşler bakır ama gerisi alüminyum ve ses sorunu ile ilgili forumlarda çok şikayet var. ama abime güvenirim sadece bana masraf açar diye uzak duruyorum. Bugun bir kaç mutsibishi electric yetkili satıcı ve servis ile görüştüm KIRIGAMINE ZEN ve legendera için bahar kampanyası bekliyoruz dediler 10 yıl garantili ama gerçekten bu zamanda bahar gelirmi bilemiyorum. midea yeni modellerininde geleceğini düşünürsek ya bekleyeceğiz ya beklemeyeceğim:) hafta sonuna birşey kalmadı.

Fg den almak zorunda değilsiniz resmi bayilerden almanız sizin daha iyi olur ürün bulamazsanız özelden yazın size yardımcı olurum

Tekrardan merhaba; ürünler bayram sonrası alındı. Viessmann Vitoclima 230-S/HEw2053mhn2 serisi 12000 ve 18000 lik. Midea merkezden ve Remzi bey sağolsun yardımcı olmaya çalıştılar. fakat Midea'nın garanti olayı ( her yıl bakım zorunluluğu) merkezden diğer serilerin fiyatları artması (mitsubishi electric kirigamine zen almak daha mantıklı) nedeniyle midea'dan vazgeçtim. Sonra fiyat performans olsun, servisi çok sevdiğim abimden dolayı Viessmann a karar verdim. Montaj zamanı paylaşım yapacağım. 9000 btu beklemede;

loading.... General Electric Future GES-NJGB25 A++ 9000​

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba; ürünler bayram sonrası alındı. Viessmann Vitoclima 230-S/HEw2053mhn2 serisi 12000 ve 18000 lik. Midea merkezden ve Remzi bey sağolsun yardımcı olmaya çalıştılar. fakat Midea'nın garanti olayı ( her yıl bakım zorunluluğu) merkezden diğer serilerin fiyatları artması (mitsubishi electric kirigamine zen almak daha mantıklı) nedeniyle midea'dan vazgeçtim. Sonra fiyat performans olsun, servisi çok sevdiğim abimden dolayı Viessmann a karar verdim. Montaj zamanı paylaşım yapacağım. 9000 btu beklemede;

loading.... General Electric Future GES-NJGB25 A++ 9000​

Vallahi harika.
İnanın bu yaz bu forumu tam bir deneyim merkezi haline getireceğiz zira bu marka ve model zenginliği ile GERÇEK kullanıcı tecrübelerinin bir araya gelmiş hali ile ileride potansiyel tüm klima alıcıları için sizlerin bu özverili yaklaşımları referans olacak inanın.

Şimdiden ellerinize, gönlünüze sağlık :ok

Tekrardan merhabalar; ürünlerimiz Viessmann Düzce yetkili servisi abim Vedat DİNÇ tarafından bizzat kendisi tarafından montajı yapıldı. Piyasanın en iyi markasını alın ustalık ve işçilik kötüyse ürününüz sorundur. Resimlerde paylaştığım üzere ustam sanatını konuşturdu. Sonuçta yılların tecrübesi… Buraya birçok şey yazılır ama resimlerde her şey ortada.…

Ekli dosyalar

• 2e0cccd4-4115-46fe-b1a5-d60a5024a4d4.jpeg
    2e0cccd4-4115-46fe-b1a5-d60a5024a4d4.jpeg
    88.8 KB · Görüntüleme: 62
  • 69a0ff77-ab73-4b49-977a-f8175a1dadf0.jpeg
    69a0ff77-ab73-4b49-977a-f8175a1dadf0.jpeg
    34.6 KB · Görüntüleme: 44
  • 612fd47a-086b-4bff-ba93-f5bdcd6381b9.jpeg
    612fd47a-086b-4bff-ba93-f5bdcd6381b9.jpeg
    49.7 KB · Görüntüleme: 43
  • f13fbfc6-e545-4d72-af1f-0559fbe5febd.jpeg
    f13fbfc6-e545-4d72-af1f-0559fbe5febd.jpeg
    34.6 KB · Görüntüleme: 36
  • 2b955405-5cb3-4b91-aea6-daeabd2825ea.jpeg
    2b955405-5cb3-4b91-aea6-daeabd2825ea.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 39
  • 92e2e030-5946-4d5f-b5b1-68964a7470ff.jpeg
    92e2e030-5946-4d5f-b5b1-68964a7470ff.jpeg
    61.7 KB · Görüntüleme: 42
  • 79dbc420-1582-40b8-a9f0-d13be896361e.jpeg
    79dbc420-1582-40b8-a9f0-d13be896361e.jpeg
    25.5 KB · Görüntüleme: 41
  • df011040-cda8-4c51-a889-bfa3dfe64c73.jpeg
    df011040-cda8-4c51-a889-bfa3dfe64c73.jpeg
    92.9 KB · Görüntüleme: 36
  • cd341a23-fb36-4965-944f-7fc02b3edfd9.jpeg
    cd341a23-fb36-4965-944f-7fc02b3edfd9.jpeg
    87.6 KB · Görüntüleme: 34
  • 6b4ee842-61c2-40a2-9049-d812a2590d84.jpeg
    6b4ee842-61c2-40a2-9049-d812a2590d84.jpeg
    77.9 KB · Görüntüleme: 33
  • df3046df-590c-4fb4-9f18-ac5e3a1d14c3.jpeg
    df3046df-590c-4fb4-9f18-ac5e3a1d14c3.jpeg
    71.8 KB · Görüntüleme: 32
  • 34f3e118-4553-40c0-9077-7aed514c48a6.jpeg
    34f3e118-4553-40c0-9077-7aed514c48a6.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 40
  • eb8a2988-c3f9-4fd6-aa60-3632efe376f7.jpeg
    eb8a2988-c3f9-4fd6-aa60-3632efe376f7.jpeg
    103.1 KB · Görüntüleme: 35
  • 82d0a9e0-de28-4bae-ba23-85f31cfcfb32.jpeg
    82d0a9e0-de28-4bae-ba23-85f31cfcfb32.jpeg
    73.5 KB · Görüntüleme: 36
  • 0e42b177-3156-456c-9c56-395eef8d4fcf.jpeg
    0e42b177-3156-456c-9c56-395eef8d4fcf.jpeg
    53.8 KB · Görüntüleme: 40
  • dcdb0b95-485c-4933-afdd-01f7eee20fc6.jpeg
    dcdb0b95-485c-4933-afdd-01f7eee20fc6.jpeg
    68.8 KB · Görüntüleme: 38
  • d3c1b6cb-194f-4284-bbe0-a4053e5474e4.jpeg
    d3c1b6cb-194f-4284-bbe0-a4053e5474e4.jpeg
    55 KB · Görüntüleme: 40
  • 14365c70-8d00-4870-9ca9-cad82cb573c9.jpeg
    14365c70-8d00-4870-9ca9-cad82cb573c9.jpeg
    48.1 KB · Görüntüleme: 34
  • 8160be1a-cd22-4ee8-9646-5ac14c0f55c3.jpeg
    8160be1a-cd22-4ee8-9646-5ac14c0f55c3.jpeg
    54.7 KB · Görüntüleme: 33
  • f84402cb-6f7d-49fb-8847-09ebba0b63ce.jpeg
    f84402cb-6f7d-49fb-8847-09ebba0b63ce.jpeg
    41.1 KB · Görüntüleme: 31
  • 24286002-a15b-479b-b32b-fa06e52f6a30.jpeg
    24286002-a15b-479b-b32b-fa06e52f6a30.jpeg
    45.5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Çözüm
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri