Merhaba, ilginiz için teşekkürler. Öncelikle bütçeyi afaki yazdığımı belirtmek isterim totalde 78500 tl

Bu akşam fg grup aradım Brezeless ve aep stoklarda olmadığını söylediler. İlgileri alakaları güzel ama; ne yalan söyleyeyim içimden geçmedi değil satış politikası gereği Xtreme save satışta diğer ürünleri stokta göstermiyor olabilir ( önceden millete para varken sıfır araba yoktu ne hikmetse satışlar durunca arabalar çıktı) sonuçta serbest piyasa ama kimseninde günahını almak istemem. Malum piyasa şubatta maaşa zam gelmeden aralıkta zamlar başladı örn şubatta KIRIGAMINE ZEN mart ayında 2 katına çıktı; Midea fiyat performans olarak Ahmet beyin incelemeleri ve araştırmalarımız bizi buralara getirdi. Hafta sonuna kadar bu işi çözümlemek istiyorum. Tekrardan ilginiz için teşekkürler.
Ne olursa olsun en öncelikli hedef noktası mutlaka içinize sinecek bir marka olmsı bence.
Ürün istediği kadar iyi olsun, hizmeti iyi alamıyor, müşteri hizmetlerini beğenmiyorsanız bence çekinmeden uzak durun.
Klimada konsol konusu sadece konsoldan ibaret değil, ithal ürünlerdeki mantık hep böyle işliyor. Siz ürünü satın aldığınızda konsolu borusu vidası dübeli vs her şeyi ile satın almış oluyorsunuz ancak ithal ürünlerde montaj ekipmanları ürünlerin içerisinden çıkmıyor, yetkilis ervisler yanlarında getiriyor.
LG için de durum aynı, ithal birçok marka için durum hep bu şekilde ilerliyor. Bazılarında konsol çıkar boru çıkmaz. Bazılarında hiçbir şey çıkmaz.
Vestelde mesela cam macununa kadar kutunun içinden çıkar.
Arçelikte servis alüminyum boruyu kangal olarak yanında götürür ve montajda ihtiyaç olduğu kadarını keserek kullanır vs yani markalara göre durum değişiyor her zaman.
Ben bir zamanlar YORK klimaların yetkili servisiyken montajlara biz de bu şekilde giderdik. Ürün satışı sadece iç ünite + dış ünite + iç ünite kutusundan çıkan kumanda şeklinde olurdu.
Biz montaja giderken boru konsol takoz vida dubel drenaj borusu vs her şeyi yanımızda götürür montaj yapardık.
Diğer yandan şu konuda garanti verebilirim size ki bu markada bir mal saklama durumu yok, ortada potansiyel müşteri varken neden mal saklasınlar. asıl eleştirilmesi gereken konu NEDEN YOK KARDEŞİM?
Malı reklama çıkıyorsun ama almak istediğimde yok, bana göre saçmalık fakat geçen sene de All Easy Pro modelin bu derece satacağını hakikaten firma beklemiyordu.
Hatta birçok bayi dostumuz bana bu seneki toplantıda ''Adem Abi her gelen senin tanıtımlarından hareketle All Easy sordu, AEP klima yetiştiremedik, bitti elimizdekiler'' dediler
Bu aslında bir anlamda güzel ,bir anlamda da ileriyi görememeiş olmaları nedeniyle üzücü oldu ama tecrübe tecrübedir ne diyelim
Zamanı çok iyi bilmemekle birlikte sanırım Nisan ortası sonrası stoklara
Penrose dahil tüm ürünler girmiş olur eksik olanlar.