Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Grundig 65 GHQ 9500 QLed Tv alındı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

freeee

İnce Eleyen
Kadim Üye
Bütçe
30.0000
Marka Model Bilgisi
Grundıg 65GHQ9500 Google Smart 4K QLED
Arkadaşlar geçen vatan bilgisayarın kampanyasından almış olduğum Tv bugün teslim edildi.tv ünitesi bekliyorum 10-15 gün içinde ünite gelecek. sabırsızlanıyorum gerçi kurdursam mı beklesem mi ? Karar veremedim bir türlü. Yakın zamanda ayrıntılı bilgi paylaşayım..

Ekli dosyalar

• IMG_2478.jpeg
    IMG_2478.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 389
  • IMG_2477.jpeg
    IMG_2477.jpeg
    35.3 KB · Görüntüleme: 394
  • IMG_2476.jpeg
    IMG_2476.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 384
stremio yu yükledim. Nasıl eklenti yükleneceğini de öğrendim fakat hangi eklentiler? Popcorn Time yok Juan Carlos yok Torrentio yok. Dizi film izlemek için Kodi SeyirTürk kullanıyorum. Stremio da ne yapmam gerekiyor?

Torrent.io iyidir yeterli gelir size altyazı içinde opensubtitles kullanırsınız. 4k hdr dolby vision içeriklerde İnternet hızınıza göre donmalar olabilir hiç takılmadan izlemek istiyorum ben diyorsanız biraz para ödemeniz gerekiyor.
stremio yu yükledim. Nasıl eklenti yükleneceğini de öğrendim fakat hangi eklentiler? Popcorn Time yok Juan Carlos yok Torrentio yok. Dizi film izlemek için Kodi SeyirTürk kullanıyorum. Stremio da ne yapmam gerekiyor?

Ayak için aranmadığımdan kendim aradım. Telefondaki görevli bayan, ayak için servisin arayacağını söyledi (randevu için vs). Başta sebebini sordu, ben de durumu anlattım fakat kırılma olayına dair herhangi bir şey söylemedi.

Ya
Ayak için aranmadığımdan kendim aradım. Telefondaki görevli bayan, ayak için servisin arayacağını söyledi (randevu için vs). Başta sebebini sordu, ben de durumu anlattım fakat kırılma olayına dair herhangi bir şey söylemedi.
Bide şöyle bir sorun var üretimi yavaşlattılar bu yüzden sonra tekrar başladılar olumlu dönüş bekliyorlar müşterilerden ki seri üretimi hızlandırsinlar

Benim TV nin ayağı yenisiyle değiştirdiler sadece ön kısmı değişti görünüşte hiç bu farkı yok gibi bakalım hayırlısı

Ekli dosyalar

• IMG20240414164104.jpg
    IMG20240414164104.jpg
    48.9 KB · Görüntüleme: 71
Arkadaşlar ayak değişimi isi durdu galiba servis musteri hizmetleri vs aradım sonuç yok. Kayıt kapatılıyor. Kalite birimi servise iletip aratiyormus servis söyledi. Sıra gelir mi gelmez mi belli değil...

Arkadaşlar ayak değişimi isi durdu galiba servis musteri hizmetleri vs aradım sonuç yok. Kayıt kapatılıyor. Kalite birimi servise iletip aratiyormus servis söyledi. Sıra gelir mi gelmez mi belli değil...
Benimki kargolanmayı bekliyor. Gelir herhalde bu hafta içerisinde ya da haftaya İnşaALLAH.

Sizi aradılar mı hocam? Kaç defa musteri hizmetlerini aradım servis genel müdürlük kalite birimi bize söylüyor öyle gelip takıyoruz diyor...
Aramadılar ama biz aradık. Arçelik müşteri hizmetlerini aradık. Konuşan kişi mevzuyu bilmiyordu sanırsam ama bir sıkıntı olmadı. Modeli söyleyip, bu modelin ayağının hatalı olduğunun bilinen bir şey olduğunu falan söylerseniz o zaman anlarlar belki. Delilini de gösterebileceğini söyleyebilirsiniz mesela numara verirlerse. Forumdaki birisi resmini buraya yüklemişti yeni ayağın. Birde ayaktan dolayı televizyonu kırılan bir üye var. monaco 65ghq9550 ile değiştirmişlerdi sanırsam.
Size hiç elinizdeki televizyonun modelini sordular mı peki? Sormadılarsa neden böyle davranıyorlar? Doğal hakkınız yeni ayak. Bu model televizyonu kullanan herkese yeni ayakların verilmesi gerekiyor.

Aramadılar ama biz aradık. Arçelik müşteri hizmetlerini aradık. Konuşan kişi mevzuyu bilmiyordu sanırsam ama bir sıkıntı olmadı. Modeli söyleyip, bu modelin ayağının hatalı olduğunun bilinen bir şey olduğunu falan söylerseniz o zaman anlarlar belki. Delilini de gösterebileceğini söyleyebilirsiniz mesela numara verirlerse. Forumdaki birisi resmini buraya yüklemişti yeni ayağın. Birde ayaktan dolayı televizyonu kırılan bir üye var. monaco 65ghq9550 ile değiştirmişlerdi sanırsam.
Size hiç elinizdeki televizyonun modelini sordular mı peki? Sormadılarsa neden böyle davranıyorlar? Doğal hakkınız yeni ayak. Bu model televizyonu kullanan herkese yeni ayakların verilmesi gerekiyor.
Sordular hocam sorun orda zaten 2 defa kayıt oluşturdum servis kaydı kapattı

Beni arayıp modeli söyleyip, ayakları üzerine kurulum yapıldığının teyidini alıp istersem hemen ertesi gün servisin gelebileceğini söylemişlerdi.

1. Görsel Samsung 4k 120 Hz Tv. 2. Görsel Benim Tv ( HDMI 2.1 filan değil. Olsa zaten aktarım sınırı vs yazmaz direkt 4k 120 hz yazardı. )

Merhaba
Dün kurulum gerçekleşti. Benimkisi duvara monte edildi ama kurulum sırasında ayak değişim konusunu açtım. Önce şaşırdı, siz nerden biliyorsunuz dedi :) Biraz konuşmayı ilerletince sorunun bilindiğini ve değişimlerin yapıldığını iletti. Bu arada benim TV'de ayak değişimine gerek olmadığını söyledi. Dediğine göre ayağın altında, dikdörtgen gibi olan kısımda AA olması yeni tip sorunsuz ayak olduğu anlamına geliyormuş. AB olanlar değişiyormuş. Eğer TV kurulumu yapıldı ise TV yi kaldırıp ayağına bakmanız çok kolay değil ama bilgi vermek istedim.

Merhaba

TRT4K yı nasıl ekleyebiliriz bulabilen oldu mu? Frekans değerlerini nereye girerek ekleyebiliyorum bulamadım. Standart TKGS listesinde TRT4K yok.

Teşekkürler.

1. Görsel Samsung 4k 120 Hz Tv. 2. Görsel Benim Tv ( HDMI 2.1 filan değil. Olsa zaten aktarım sınırı vs yazmaz direkt 4k 120 hz yazardı. )
Panel 4k 120 hz. Hdmi sürümü de doğru (2.1) ama televizyonun socundan dolayı yararlanamıyoruz (ya da anakart). 2.1 olmasa eARC diye bir şey olmazdı. Çünkü 2.1 ile geldi. Ayrıca 1080p 120Hz verebiliyor ve bunun için HDMI 2.1 şart.

Beko sayfasında 120 Hz yazıyor yine. Ses konusunda da delta2 demişler. ELAC işbirliği gitmiş olabilir, biraz maliyet kısma hesabı.
delta 2 yazan serinin kodu önceki üretimde de aynı kodla üretilmişti bunlar arçeliğin kendine özgü kodları mesela arkası tam kapaklı olanlara optimus 895 serisine charlie 3 diye isimlendiriliyor

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri