Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Benim derdim hem cihaz alımı hem servis aynı adamlarla muhattap olmaktı. Bir servis almak ne kadar uzun sürebilir ki?
Seni baştan beri çok iyi anlıyorum abi ama bende hani sıkışık zamanda içine sinmez vs diye fikir vermek istedim yazın çok yoğun oluyor klima servisleri

Tokat ta 5.7 büyüklüğünde yine 5km derinliğinde geniş bir alanda hissedilen deprem olmuş umarım can kaybı yoktur🥺

🚨
Screenshot_2024-04-18-19-23-59-67_0b2fce7a16bf2b728d6ffa28c8d60efb.jpg

Selamlar. Kaira dış ünitede şöyle 1-2 milimetrelik bir titreşim görüntüsü var, titreşim sesi yok ancak görüntü olarak bu şekilde. Videoda çok görülmüyor ama etiketle boru arasına bakarsanız biraz farkediliyor yarısı kadar. Aslında ünitenin sol tarafı daha hafif olduğu için orada daha çok var daha net görülüyor ama kamerada anca bu şekilde gösterebildim, kamerada görünmesi de zor olduğu için. Elimle üstten veya önden biraz bastırdığımda sorun yok. Ayakların vidası sıkı. Hatta plastik takozlar yokken de bu durum vardı diye hatırlıyorum. Normal mi bu durum?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu böyle olmayacak abi bunu duyuralım en iyisi.
@Adem Helvacı bey dm'den 2 hususta desteğinizi rica etmem mümkün mü?

Böyle bir indirim durumu kesinse fırsatı değerlendirmek akıllıca olacak...

Yoksa gidip baymak ve klima meraklıları diye buraya konu başlığı açacağım en sonunda 😂

Son düzenleme:
Hissettik çok salladı hala da artçılar sürüyor 4.1, 4.2 büyüklüğünde. Umarım büyük bir depremin habercisi değildir bunlar.
Çok geçmiş olsun hocam
Allah beterinden saklasın
Bu olan deprem ana fayda değil parça fayda olmuş dahada büyüğü olmayacaktır diyorlar ama
Umarız ki tekrar yaşanmaz

Günaydın arkadaşlar Muğla Gökova hattında havalar iyice ısındı ufak ufak klimaları ateşleyeceğimiz günler yakındır. :tara

Ayrı konu açmamak için buraya kısaca yazayım dedim. @Adem Helvacı abi ankastre gazlı ocaklarda LPG tüp dünüşümü diye birşey varmış kurulumu yapacak servis 350tl extra istiyor. İnternette markaya göre değişssede ocak gözlerinde gazın cıktığı memeleri satıyorlar 100-200 tl bandında. Servise değiştirmesek ne olur dedim olmaz değişmesi gerek diyor.
Bu konuda tecrübesi olan varmıdır.

Ayrı konu açmamak için buraya kısaca yazayım dedim. @Adem Helvacı abi ankastre gazlı ocaklarda LPG tüp dünüşümü diye birşey varmış kurulumu yapacak servis 350tl extra istiyor. İnternette markaya göre değişssede ocak gözlerinde gazın cıktığı memeleri satıyorlar 100-200 tl bandında. Servise değiştirmesek ne olur dedim olmaz değişmesi gerek diyor.
Sanırım değişmesi gerekiyor. Arçelik servisi montaja geldiğinde 2 sene önce 150 demişti, 100 olur mu dedim aradı sordu olur demişti. Sizde de en azından 350'de 100-150 TL yani 3 te 1'ini indirebilirler diye tahmin ediyorum. 200-250 ye gelebilir. Yani pazarlık yapabilirsiniz.

Kardeşim ocaklar fabrika çıkışı LPG enjektörleri takılı olarak gelir. Evde Doğalgaz var mı?

Sana lazım olanı alıp numaraya göre değiştir en düşük numara ufak göz ocağa takılır ufak bir ayar yapman gerekecek

Ocaktaki vanaların altındaki lastikleri çıkart orada bir ayar vidası olur minimum pozisyonda alev boyutunu ayarla hepsi bu kadar. 👍

Ekli dosyalar

• images (10).jpeg
    images (10).jpeg
    14.5 KB · Görüntüleme: 5
  • images (9).jpeg
    images (9).jpeg
    13.8 KB · Görüntüleme: 4
Ben beko ankastre aldım yazlığa oraya gelenler dogalgaz uyumlu olarak fabrika çıkışlı gelmişti tüp için memelerin değişmesi gerektiğini söylediler bende uğraşmayım diye değiştir dedim tamam abi sipariş verelim 10 güne gelir deyince dedim siz boşverin o zaman ben 10 güne buraya dogalgaz çektiririm dedim çocuklar gülmeye başladı 🤣 bulduğu yerde dogalgazin d si yok. Neyse biraz sohbet filan ne iş yapıyorsun abi sen dediler bende söyledim anlattım bu defa onlar gülmeye başladı abi bizi niye uğraşıyorsun kendin halletsene diye 🙂 dedim zaten öyle yapacaz mecburen baksana yanınızda nasıl olmaz deyince abi vermiyorlar bizde dışarıdan alıp taksak müşteri arayıp sonradan işte sizin elemanlar değiştirdi diyor sonra isimizden oluyoruz dediler. Sonra düşününce onlara da hak verdim tabi. Neyse ben dedim değiştirsem sorun olurmu yok abi ne olacak senin yapacağın şeyi bizde yapacaz dediler peki hani sisteme kayıt filan dedim yok abi öyle bişey sen değiştir devam deyince bende değiştirdim kullanıyorum. Siz kendiniz elinizden geliyorsa çok basit 6 numara lokma ile sökün zaten numaraları var yerlerine ona göre takın hayırlı olsun 🙏

@Adem Helvacı bey dm'den 2 hususta desteğinizi rica etmem mümkün mü?

Böyle bir indirim durumu kesinse fırsatı değerlendirmek akıllıca olacak...

Yoksa gidip baymak ve klima meraklıları diye buraya konu başlığı açacağım en sonunda 😂
Abi ara ara bu arkadaşları hatrlatıyorum ama bir daha yazayım, +90 (216) 315 00 62 - 42 numaralardan Yeni Oluşum Mühendislik adlı firmaya ulaşıp Eda Hanım veya Sercan bey'e selamlarımı iletin, kendileri ile de bir görüşüp fiyat alın, bilgi alın, sonra Midea nın 23 Nisan indirimindeki fiyat ile kıyaslayın, ürünleri değerlendirin bir de bu şekilde alternatif bir bakış açısı ile değerlendirin bakalım ortaya nasıl bir sonuç çıkacak? :ok

Abi sadece enjektörler değil bir de arka ytarafta gaz giriş bölümü dirsekten değişen modeller var onu da teyit etmenizi öneririm.
Bunun dışında sadece bir 6 lokma ve 4 enjektör (Meme diye de geçer bazı yerlerde) kendiniz de rakamlarına göre rahatlıkla değiştirebilirisniz. :ok

Abi ara ara bu arkadaşları hatrlatıyorum ama bir daha yazayım, +90 (216) 315 00 62 - 42 numaralardan Yeni Oluşum Mühendislik adlı firmaya ulaşıp Eda Hanım veya Sercan bey'e selamlarımı iletin, kendileri ile de bir görüşüp fiyat alın, bilgi alın, sonra Midea nın 23 Nisan indirimindeki fiyat ile kıyaslayın, ürünleri değerlendirin bir de bu şekilde alternatif bir bakış açısı ile değerlendirin bakalım ortaya nasıl bir sonuç çıkacak? :ok
Dm bekliyorum müsait olduğunuzda görüş almak istiyorum. Klima konusunda gel gitler aşırı devam ediyor çünkü 😁 kaira dün akşam yaklaşık 19bin TL ye düşmüştü

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri