Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Klima alana kumandasınıda veriyorlar mış abi bende öğrendim :kiskis
:kop

1714572172388.png

Klima sanırım ithalat aşamasında oooo daha çok işi var gümrüğü beyannamesi v.s bu yaz sonu tamam i iş 🤣
Reis olayları hiç takip etmiyorsun. Müdavim ünvanı alınsın lütfen :hihi Ben ödemeyi yaptığım gün de alabilirdim cihazı ama bayi bana biz de yetkili servis başvurusu yaptık diyince dedim o zaman cihaz kalsın tek muhatabım olsun cihaza bir şey olunca servis bayiye bayi servise paslamasın beni diye bekledim sonra baktım mideacıların rahat durmuyor ben de atağa geçtim.
Savunun mideacılar :tara

Reis olayları hiç takip etmiyorsun. Müdavim ünvanı alınsın lütfen :hihi Ben ödemeyi yaptığım gün de alabilirdim cihazı ama bayi bana biz de yetkili servis başvurusu yaptık diyince dedim o zaman cihaz kalsın tek muhatabım olsun cihaza bir şey olunca servis bayiye bayi servise paslamasın beni diye bekledim sonra baktım mideacıların rahat durmuyor ben de atağa geçtim.
Savunun mideacılar :tara
Ben olsam iade eder Midea alırdım 😅

Ben olsam iade eder Midea alırdım 😅
Bak yine konuyu takip etmemişsin. Zaten midea alacaz diye yola çıktık ama bayide iş yok adamın mal satmak gibi bir derdi yok ilk başta telefon açtım 12k midea xtreme save var mı diye adam 12 lik var ama hangi marka bilmiyorum filan dedi yani kısacası umursamaz

Bak yine konuyu takip etmemişsin. Zaten midea alacaz diye yola çıktık ama bayide iş yok adamın mal satmak gibi bir derdi yok ilk başta telefon açtım 12k midea xtreme save var mı diye adam 12 lik var ama hangi marka bilmiyorum filan dedi yani kısacası umursamaz
E biz sana dedik sen siteden al diye nasıl takip etmemişim sen takip etmiyorsun 😃 indirimde kaçtı eyvahkooo 😅

@ByCilo abi bu son gelen güncellemede mi senin wi-fi gitmişti sanırım wi-fi arızası vardı senin klimanın birinde ama hangisinde yada benmi yanlış hatırlıyorum :alala

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri